Sw1tched написа: Човек се учи от грешките си. По-умните препочитат да се учат от чуждите
Именно! Ето затова аз никога няма да пропуша каквото и да било, нито пък да пия гнусните алкохолища!
Както казваше Ам Гъл: "Задръжте си мръсните тотофи!"
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
ти като не си пробвала - трай тамCrematory написа:Ох!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стига простотии...Купонка, едва се сдържам да не се ядосам. Аз пък предвидих твоята реакция - както всички пушачи на трева, се оправдаваш и приказваш колко е хубаво. Е, да, ама не е. И , моля те, не ми казвай,че за 10 години тая трева няма вредно влияние върху теб или върху когото и да било, употребявал я толкова дълго време.
Аз съм категорично против цигари,алкохол,трева,твърди наркотици. В днешно време и без това околната среда ни уврежда ( защото ние сами я замърсяваме!), няма нужда да си доотравяме организма с подобни гадости. Нямам нужда нещо "да ми отваря сетивата", след като вече веднъж ги е затъпило...УФ!!!!!!!!!!!!!!!!! Стига толкова, че наистина съм много ядосана...
Лелеее! Ще отговоря с цитат от един филм (How High). Един наркоман (пушещ трева, които аз смятам за такива) отива при дилъра и му иска трева. Казва му, 'Man, I'm startin' to see things...' а нашия му отговаря, 'Yeah, man, it's called reality!'kuponka написа:Пуснах тази тема, защото очаквах точно подобни реакции от вас и исках да проверя дали предвиждането ми е правилно. А какво ще кажете за една малко по- различна гледна точка. Дори и да не и повярвате опитайте се да си представите поне за момент, че на някой тревата му помага в живота а не го кара да затъва. Знам че за тези от вас които не са пробвали, това което ще напиша няма да звучи разбираемо и познато и въпреки това ще се осмеля да го направя. Аз пуша трева от 10 години. Наистина много хора около мен от тревата продължиха по-нагоре. И това наистина беше защото прекаляваха и тя почваше да не им стига. Но аз нито прекалявам, нито продължавам напред защото именно в лицето на тревата намерих нещо много интересно. Нека ви опиша аз как изживявам напушването. Имам чувството че някакво ново сетиво се задейства в мен. Седиш си в същият свят , обаче изведнъж нещата които си научил в ежедневието почваш да ги навързваш. Като парчета от пъзел които почват да се свързват. Бил толкова забит и фокусиран в собственото си малко ареалче и жалко съществуване, а изведнъж камерата се изтегля виждаш от горе много неща и успяваш да си направиш по генерални изводи. Признавам, че тревата те прави по отвеян, разсеян или както там искате го наречете, но лично аз не се чувствам по тъпа. Искам да ви кажа , че вземам стипендия в софииския и то в специалност която не е лесна, искам да ви кажа че не съм неадекватна, че съм симпатичен човек при това доста по интересен от повечето които познавате. И всичко тоеа не ви го казвам за да си вдигам самочувствието или нещо такова, просто ми писна когато споделя с някои че пуша трева да срещам предразсъдък едва ли не щом пуша трябва задължително да съм парцал. Това е - особено за тези които не са го пробвали моля не ни отритвайте само защото едно правителство нарича това незаконно - това не е защото е грешно, а защото на тях така им е по изгодно.
П.С. Тук се изказвам в защита само на тревата но не и на по твърдите наркотици, които не познавам и не смятам за безопасни.
Евала и браво! Най-накрая едно трезво мнение.Crematory написа:Ох!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стига простотии...Купонка, едва се сдържам да не се ядосам. Аз пък предвидих твоята реакция - както всички пушачи на трева, се оправдаваш и приказваш колко е хубаво. Е, да, ама не е. И , моля те, не ми казвай,че за 10 години тая трева няма вредно влияние върху теб или върху когото и да било, употребявал я толкова дълго време.
Аз съм категорично против цигари,алкохол,трева,твърди наркотици. В днешно време и без това околната среда ни уврежда ( защото ние сами я замърсяваме!), няма нужда да си доотравяме организма с подобни гадости. Нямам нужда нещо "да ми отваря сетивата", след като вече веднъж ги е затъпило...УФ!!!!!!!!!!!!!!!!! Стига толкова, че наистина съм много ядосана...
...Завиваше козовете и си дърпаше блаженноJohn_Coffey написа:И един мармот...

а ти какво правиш - пиешSw1tched написа:Жалко, че са ви необходими такива средства, за да погледнете нещата "от горе"
Шмъркам стрита тухла...Шмъркам стрита тухла бе! Яко е! Изпълва ме с ентусиазъм, ходя си на лекции, взимам стипендия от Софийския, Марко Семов ми е личен приятел, а Лозанов ме кара до Студентски град и обратно. И шмъркам стрита тухла.kuponka написа: Съжалявам че нямате въображение, съжалевам и за тесногръдието.