Оценка между 2 и 3 на матурата?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Оценка между 2 и 3 на матурата?
някой има 2.99 ?
Ако човек има толкова, може ли да кандидатства ?
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Re: Какво става ако на матурата..
Мисля, че не може. Нали трябва 3, за да я издържиш. А аз имам друго питане, защото не успях да се ориентирам в наредбата за матурите. Ако някой изкара 2 на матурата по втория избираем предмет, може ли есента да смени предмета и да се яви по друг, който да му се счита като втора матура?
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аз мисля, че няма оценка 2,99. Или е 2.00 или 3.00 средно не може....но пак не съм мн сигурна
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- di_snooker
- Пишете, о, братя
А-а-а има има. Едно момиче от моя град има 2,75 по философия.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Значи аз съм в грешка... Е, тва 2.75 е супер гадно... тцтцтц.... тва е сигурно само за 2-3 точки...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
по принцип на всички изпити се смяташ за скъсан ако нямаш оценка 3.00 и н агоре...така че и 2.999 да имаш....пак си скъсан
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Имам 22.5 точки от 23 за 3-ка... Кажете ми как е възможно 
Ами .. поправителните сесии са Септември, а аз продавам помагала за матурите втора употреба и то много изгодно (за мен).bboy_dare написа:Имам 22.5 точки от 23 за 3-ка... Кажете ми как е възможно
- di_snooker
- Пишете, о, братя
А някой да е наясно дали можем да сменим предмета?
logain написа:Ами .. поправителните сесии са Септември, а аз продавам помагала за матурите втора употреба и то много изгодно (за мен).bboy_dare написа:Имам 22.5 точки от 23 за 3-ка... Кажете ми как е възможно
Ами единият ти е писал 23 точки, а другият 22 и така се получава 22,5 средно. Ти на какъв предмет се явява?bboy_dare написа:Имам 22.5 точки от 23 за 3-ка... Кажете ми как е възможно
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
История и цивилизация.
Най-интересното е, че в УНСС изкарах 5.30 на предварителните, а в СУ 4
Най-интересното е, че в УНСС изкарах 5.30 на предварителните, а в СУ 4
Много лошо се е получило. Не съм сигурен, но казаха,че работите щели да бъдат върнати в инспекторатите за справки. Ако е така, може да отидеш и да си видиш матурата, пък и да ти дадат половин точица.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
bboy_dare, това звучи ужасно. Наистина, яко са те прецакали за половин точка. Освен ако няма грешка при разсекретяването обаче, според официалните документи оценката не подлежи на промяна...
Все пак ти желая късмет и дано в крайна сметка се уредят работите благополучно за теб, че иначе ти пропада годината за кандидатстване...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
И мен това ме притеснява - годината ще ми пропадне..
Все пак мерси. Аз също се надявам всичко да мине благополучно
Все пак мерси. Аз също се надявам всичко да мине благополучно