След изпита утре в курсовете де
Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
moon_child
- В началото бе словото
Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Хах,, като прочетох тия неща се успокоих,, че не съм само аз. Така де ,аз проверявам сайта само,, 20ина пъти на ден, но както някой каза по-горе, оценките няма да ни се разминат, дали днес,дали утре. До тогава - предлагам да отмаряме най-добре с биричка в градинката
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
-
froko
- В началото бе словото
някой може ли да ми каже изобщо кой пусна мухата,че днес ще излязат оценките от изпита ????!!!
другото ,което имам да кажа : благодаря на моята много добра и подчертавам и много търпелива приятелка,че ми издържа "Радините вълнения" ... ще откача,както предполагам повечето от вас

другото ,което имам да кажа : благодаря на моята много добра и подчертавам и много търпелива приятелка,че ми издържа "Радините вълнения" ... ще откача,както предполагам повечето от вас
Отбелязах този ден като "Денят на Страшния съд",заради резултатите от ДЗИ и заради написаното в този цитат:
"Контролните теми по журналистика бяха „Аз съм българче обичам наш’те...
...630 са записаните за изпита по география, почти два пъти по-малко от миналата година. Те ще се борят 150 места в четирите специалности на географския факултет. Резултатите от пробните изпити ще бъдат готови след седмица"
А седмицата мина преди два дни!!!Самият сайт на университета е с цел да ни изясни неяснотите,но на мен лично ми действа доста дезориентиращо.По последни справки-не знаех,че има колебания относно участието на оценката от матурата по български език в оформянето на бала.Недопостимо е,а и обезсмисля всичките мъки покрай подготовката за матурата.Е това го казва човек със самочувстивето на получил най-високата оценката по български език в нашия випуск:РР А сигурно ли е,че ще взимат предвид оценката по история или чужд език?ПОне мога да изтъкна една причина да се чувствам късметлийка тази година(година,която астролозите наистина набедиха за успешна)-премахнаха изпита по български и литература;)Това ме успокоява донякъде...
П.П.Забелязали сте статистиката от изпита по география,която гласи:една-единствена шестица и близо триста двойчици:Р В самия ден на изпита,докато майка ме чакаше навън,дочула една жена да се хвали как била платила,за да узнае темата по география и нямало начин да се размине шестицата на щерката:Р Та,смятам,самотния рицар с 6-цата за разобличен..
А сега казано по нашенски съвременен език-ИЗДИВЯВААААААМ БАЦЕЕЕЕ!!!
ПСИХИЧЕН,ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И ЕМОЦИОНАЛЕН СРИВ!
ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ С БЪДЕЩЕТО СИ!
ТОВА ЧАКАНЕ МЕ ДОВЪРШИ ;(...
"Контролните теми по журналистика бяха „Аз съм българче обичам наш’те...
...630 са записаните за изпита по география, почти два пъти по-малко от миналата година. Те ще се борят 150 места в четирите специалности на географския факултет. Резултатите от пробните изпити ще бъдат готови след седмица"
А седмицата мина преди два дни!!!Самият сайт на университета е с цел да ни изясни неяснотите,но на мен лично ми действа доста дезориентиращо.По последни справки-не знаех,че има колебания относно участието на оценката от матурата по български език в оформянето на бала.Недопостимо е,а и обезсмисля всичките мъки покрай подготовката за матурата.Е това го казва човек със самочувстивето на получил най-високата оценката по български език в нашия випуск:РР А сигурно ли е,че ще взимат предвид оценката по история или чужд език?ПОне мога да изтъкна една причина да се чувствам късметлийка тази година(година,която астролозите наистина набедиха за успешна)-премахнаха изпита по български и литература;)Това ме успокоява донякъде...
П.П.Забелязали сте статистиката от изпита по география,която гласи:една-единствена шестица и близо триста двойчици:Р В самия ден на изпита,докато майка ме чакаше навън,дочула една жена да се хвали как била платила,за да узнае темата по география и нямало начин да се размине шестицата на щерката:Р Та,смятам,самотния рицар с 6-цата за разобличен..
А сега казано по нашенски съвременен език-ИЗДИВЯВААААААМ БАЦЕЕЕЕ!!!
ПСИХИЧЕН,ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И ЕМОЦИОНАЛЕН СРИВ!
ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ С БЪДЕЩЕТО СИ!
ТОВА ЧАКАНЕ МЕ ДОВЪРШИ ;(...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
Явно няма да е тая вечер...
Ако някой има инфо да пише
Ако някой има инфо да пише
IN
- icequeenka
- В началото бе словото
определено няма да е тази вечер
утре пак ще рефрешваме сайта, а дано да осъмнем с резултати
утре пак ще рефрешваме сайта, а дано да осъмнем с резултати
I can't wait to get next to you...
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
хаха и пак ще има нашествие от нервозни постове
хора...за всеки случай се подгответе да чакате повече отколкото ви се иска...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А ако знаете как се бяха засекретили проверяващите... едва си влизахме във факултета, трябваше да минаваме по малкото стълбище, защото охраната бдеше по-зорко и от Зоркото око, честна мускетарска...
Дано резултатите излязат скоро - при нас е хубаво, да знаете.
Дано резултатите излязат скоро - при нас е хубаво, да знаете.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
ох, хайдееееее. мн съм се спекла. Писала съм разказ, а то май не трябвало
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Напротив, не е грешно, дори се толерира. Стига да си писала теза вътре и да си я доказала.
Аз съм писала есе(уж)
обаче имам усещане за кофти оценка и вече искам да знам колко кофти е 
Във всеки изрод дреме по един урод.
Щом се налага ще чакате,ние знаете ли колко чакахме да излезнат резултатите от историята...близо 20дни.Така че се успокойте и мислите по позитивно,какви сте такива песимисти бре хора...... 
амиии, не знам 
А колко човека бяхте на история?
В много статии пишеше,че след седмица излизат резултатите и аз нещо се обнадеждих...
Във всеки изрод дреме по един урод.
Сега се обаждах по телефона, работите още се оценяват и вероятно няма да се разбере и днес какви са резултатите 
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Лелеее като че ли кой знае какво проверяват... есета до 4-5 страници. Значи да не ги очакваме и днес... те дори и днес да свършат, едва ли ще тръгнат веднага да ги качват 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde