Англ. ез. - 5.56 (79.00т.)
Излязоха резултатитееее!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Re: Излязоха резултатитееее!
БЕЛ - 5.98 (94.00т.)

If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
БЕЛ - 5.91
История - 5.95
много се радвам. като гледав всички сме отличници 
История - 5.95
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
Втори курс, Румънска филология
И аз, и аз.. Минаха! И то добре! 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Айде и аз да кажа
БЕЛ-5.99 (94.50т)
История-5.67 (83.00т)
БЕЛ-5.99 (94.50т)
История-5.67 (83.00т)
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
мерси,ама аз съм от Сливен и доказах ,че не само София е the best!kicks написа:мерси sweety.girlи ти си ги разбила
така като гледам резултатите на кандидатите за Софийския си ги бива. Пожелавам ви и на изпитите да е така
Аз съм доволна за себе си, но като ви гледам вас и се чувствам тъпа 
Бел-4.41
Биология -5.09

Бел-4.41
Биология -5.09
people always leave
- sweety.girl
- Пишете, о, братя
Eвала за биологията!Аз у4ех като 3ти профил в Езиковата Био,ам пак не се осмелих да пробвам и заложих на англииски,а ще кандидатсвам с история-абе голяма обърквация ,ама съм доволнаeleos написа:Аз съм доволна за себе си, но като ви гледам вас и се чувствам тъпа
Бел-4.41
Биология -5.09
Български език 5.84
История 5.54
Така или иначе Юридическият и Историческият факултет не ги признават,но съм доволен
История 5.54
Така или иначе Юридическият и Историческият факултет не ги признават,но съм доволен
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
БЕЛ - 5,99
История - 5,04
От историята съм крайно НЕдоволна, но всичко се дължи на ненаучените теми от 'нова история'....А за литературата ме е яд - 1/2 точка ....бива ли такова нещо.........................
ПП.: Честитка на всички Ви..:!! И евалта на kicks с двете 6-ци..:!!

История - 5,04
От историята съм крайно НЕдоволна, но всичко се дължи на ненаучените теми от 'нова история'....А за литературата ме е яд - 1/2 точка ....бива ли такова нещо.........................
ПП.: Честитка на всички Ви..:!! И евалта на kicks с двете 6-ци..:!!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
да ама ако имаше половин точка по-малко щеше да имаш 5.98 тъй че се радвай! аз така правя 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
По-скоро май си се паникьосала от въпроса или без да се занимаваш си си казала "оо това не го знам"joRJetTyYynA написа:БЕЛ - 5,99
История - 5,04
Какво се вайкате за 0.5т... Средният успех по БЕЛ е 4,20..... Супер сме си даже! 
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
хайде да празнуваме
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
Мда,..тя сама по себе си оценката е много хубава..:!!Просто е мн тъпо, кат' си се надявал излишно, а този път направих точно това (хак да ми е ).......Иначе аз също 'виждам' чашата наполовина пълна вместо наполовина празна..:!!bubbly_water написа:да ама ако имаше половин точка по-малко щеше да имаш 5.98 тъй че се радвай! аз така правя
TsarBoris, аз също писах.Рядко ме обзема паниката, но имам някои фактологични грешки и ...знам ли ..Малко разтягах локуми и сигурно са се издразнили, ама ..Здраве да е ...Вече 'зе да ми минава
- kicks
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление
sweety.girl, къде учиш в Сливен?Аз съм в Езиковата.btw никой не е казал, че в провинцията не ставаме 
с вкус на черен шоколад...