Строго забранено за мъже!! :Р
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ех човек да не може да се покрие за няколко дена - ще тръгнат слуховете веднагаarielle написа:приключил.. хмм.. с пиенето или с нещо друго![]()
Я ВЯРНО ТРИПИО БЪРЗО ДА СИ КАЗВА ВСИЧКО, ЩО Е ПРАВИЛ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА, ЧЕ ЩЕ ИМА ОБАДЕНИ НА ДРУГАРКАТА
и да ви разбия илюзиите: нямам алкохолни изцепки последно време, освен днес дето обърнахме по 1 голяма водка в Строежа с един приятел и после се правихме на идиоти в рейса.. ама то за нас тва е нормално държание и без да сме пили
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
е хубаво де, не съм таен агент, че да те проучвам, просто ми стана любопитно.. а що се отнася до това, че не ни засяга нас, да.. така е .. има си на кого да дължиш обяснения..
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Понякога обясненията са излишни,защото се оказват поредната голяма тлъста лъжаarielle написа:е хубаво де, не съм таен агент, че да те проучвам, просто ми стана любопитно.. а що се отнася до това, че не ни засяга нас, да.. така е .. има си на кого да дължиш обяснения..
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
бравооооооооооо, съобщение номер 46 (ако са ви верни сметките на паган и ариел, 'щото ме мързи да броя) бе първото, което горе-долу засяга темата и обсъжда някой мъжCrematory написа:Ми Сашко е пич, ама тия пиянски изцепки....
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
изказването засяга в случая боромир, но тъй като смятам, че имаш предвид не само него, ще добавя, че си се чувствам цял мъж и без жена ми, но само когато съм с нея се чувствам пълноценен мъж!!!fire написа:Да, и мисля, че това не е само мое мнение. Ако искаш да попитаме дамата на твоето сърце.![]()
Мисля, че е така, защото в момента само двамата заедно можете да направите едно цяло. Иначе, когато си сам не се ли чустваш като половин човек, като човек, на когото му липсва половината от самия него?
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
а щом ще линчувате само момчетата, начи мъжете и гУвдЪтЪ са извън опасност...засегаHimera написа:Тази тема нали беше само за момичета, какви са тези момчета тук?Да се линчуват!
![]()
![]()
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- fire
- Живее, за да пише
Лорде-еееее, Лорде! Не четеш ти хубавоооо, не четеш! Аз не казвам, че без съпругата ти се чустваш половин МЪЖ, а че без нея със сигурност се чустваш половин ЧОВЕК!!! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
според мойта теория, заетият (в случая - жененият) мъж е половин мъжLord de Sword написа: ще добавя, че си се чувствам цял мъж и без жена ми, но само когато съм с нея се чувствам пълноценен мъж!!!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
ми то за мен човек и мъж в случая е едно и също, не че развивам теорията за разликата между жената и човекаfire написа:Лорде-еееее, Лорде! Не четеш ти хубавоооо, не четеш! Аз не казвам, че без съпругата ти се чустваш половин МЪЖ, а че без нея със сигурност се чустваш половин ЧОВЕК!!!
просто за мен като представител на мътжкия пол дали ще се чувствам половин човек или половин мъж, разликата е само в правописа
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
А има ли смисъл да се тормозиш от фактите, след като дадено нещо се е случило така или иначе? Каквото било било, причини за всичко може да се открият! Хората се оправдават, за какво ли не ,а понякога това е излишно! Но има и сериозни неща, които си изискват поне някакво обяснение. Ако си болен и не можеш да отидеш на работа, то се обясняваш на шефа си, ако сгафиш в работата,а пряка вина за това нямаш предполагам,че ще се оправдаеш и т.н.fire написа:След този пост отпада необходимостта от каквито и да било обяснения!
Понякога от обясненията хората се чувстват по-добре, дори и да са лъжи.
Последно промяна от Himera на 10 Окт 2005, 22:44, променено общо 2 пъти.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Е, теб защо да те линчуваме? Ти си си добричак и изпълнителенLord de Sword написа:а щом ще линчувате само момчетата, начи мъжете и гУвдЪтЪ са извън опасност...засегаHimera написа:Тази тема нали беше само за момичета, какви са тези момчета тук?Да се линчуват!
![]()
![]()
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
О, хайде, хайде, никой не ти пречи да налиташ на когото и да е билоTripio написа:според мойта теория, заетият (в случая - жененият) мъж е половин мъжLord de Sword написа: ще добавя, че си се чувствам цял мъж и без жена ми, но само когато съм с нея се чувствам пълноценен мъж!!!поне аз така се чувствам като си имам приятелка - все пак като съм с нея, съм си само с нея и не мога да налитам на друго женско.. а пък на мъжко не е хубаво