Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Мнение от etnolojka:) »

дано има грешка и практиката не е 20 дни :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: според мен са написали, че е 20 защото по документи трябва да е толкова :wink: но се съмнявам да ни държат цели 20 дни, определено няма да ни се отрази добре :lol: ще трябва и психотерапевт да ни осигурят :lol: :lol: :lol: поне са качили графика с изпитите, което е доста изненадващо, но все пак хубаво :D
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Дам грешчица е ама това не може да ме учуди :D Бтв последно изпита ни при Илиев от 9:00 или 10:00 е ?
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Е то практиката е най-хубвото от всичко в обучението, Веско не ви ли е разказал :?: Само в началото е трудно малко. Бе на мене доста ми беше трудно, ама после вече се размазваш от кеф. От далечната 2001, когато ми беше първата практика до сега не сам пропускал да ида лятото до Родопите с някой курс. Е тая година ще трябва да пропусна сигурно, че така се налага. Наистина така в група купонът е пълен, стига да си го направите. Ама ще си говорим пак като ви мине практиката, тогава да кажете. :bounce: Е разбира се винаги има и недоволни... Ма се надявам, че няма да сте сред тях :geek:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

О доста неща са ни разказвали за практиката, но при нас са сбъркали датите, това коментирахме иначе и ние нямаме търпение да заминем :)
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

При Илиев изпита е от 10, поне аз така съм запомнила...Ама ние с Рали се разбрахме в 9 в кафето, вие нали ще дойдете :wink:

А някой има ли вече резултати по ислям, аз още нямам :twisted:

А сега видях, че на програмата, която Ани е пуснала пише, че изпита е от 9.Странна работа. Вие в колко ще ходите? :?:
За практиката нямам нищо против да е от 14-ти, че към 25 да си ходим :lol:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Аз лично се радвам, че разбрахме защо са такива датите, а как за малко да закъснеем за изпита при Илиев леле ужас . Иначе на 17ти от 8:00 в кафето ;)

miss_sunshine
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от miss_sunshine »

ей, етнолози, я кажете как беше изпита по ислям :) как протича, какво ви се падна :)?

п.п. а вие каква практика имате? :) че ми е любопитно :mrgreen:
◊ никога няма да порасна, винаги ще бъда буря... ◊
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

за изпита по ислям-->теглят се две теми и си избираш по коя да пишеш :wink: (подписва се на листата :wink: )при нас се паднаха умаййадски/омеядски халифат и корени на модерния фундаментализъм. резултатите излизат след около 5-6 дни :wink: дано съм била полезна и много късмет на изпита :) :wink: а иначе практиката ни е от 20-и до 30-и юли в златоград :D
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Хмм, в Златоград е много хубаво,има доста какво да се види в региона и ще ви хареса,пък и познавам човекът, който ще ви посрещне там и ще ви е гид за града :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Е дано наистина се получи толкова яко, колкото всички го изкарват 8) да видим дали и ние ще имаме късмет :mrgreen: Очаквам да се мобилизирате колеги .. няма да се излагаме да сме 1вия курс етнология недоволен от практиката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... само да я доживеем, че покрай тея изпити ми се струва недостижима... :homework:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

sientelo написа:Хмм, в Златоград е много хубаво,има доста какво да се види в региона и ще ви хареса,пък и познавам човекът, който ще ви посрещне там и ще ви е гид за града :wink:
От опит миналата година бях там :) Никакъв гид няма ;)

Иначе е страхотно и няма никакъв смисъл от какъвто и да е коментар повече !
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Пфф колеги споделете как се справяте с археологията, че аз нещо се загубих някъде между елинските полиси, Плиска и Преслав :confused2: :help: а знаците по-пътя от сорта на: "трикорабно базиликално разпределение" изобщо не помагат на така и така недобрата ми ориентация :sign3: :mrgreen:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

И аз вече не знам как се справям.... Много е трудна тази археология и само искам да я мина, че да не ме мъчи и на есен, ама май много искам :cry:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Споко Марги има решение на вс проблеми .. в най-лошия случай лятото на морето вместо замъци от пясък ще стоиш я някой римски, я елински .. я някой от градовете по дунавския лимес :mrgreen: :mrgreen: да видим дали няма да ги запомниш като ги онагледиш :faroah:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Хаха явно всички имаме 1 и същ проблем - как да запомним всичко по археология :shock: Не знам за вас, но аз съвсем се изгубих в океана от информация и термини :dark1: , споко и септември си е редовна сесия :scratch: Айде успех в ученето :albino:

Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”