Аааа, аз с подобни индивиди не разговарямuser-1209 написа:а ти ходи ли вече ... и с Марков ли говори?!^PrincessA^ написа:Май не. Или поне аз не ги виждам. Има ги на 4ти км. Но тая седмица (по информация на Цецо Марков) нямало да имаме никакви лекции, щото повечето преподаватели не били в Сф....![]()
можеш ли да ми кажеш поне кои дни са свободни?
Програми - разпределение на часовете (24.09.2005)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Мерси, голяма да пораснеш!^PrincessA^ написа:Аааа, аз с подобни индивиди не разговарямuser-1209 написа:а ти ходи ли вече ... и с Марков ли говори?!^PrincessA^ написа:Май не. Или поне аз не ги виждам. Има ги на 4ти км. Но тая седмица (по информация на Цецо Марков) нямало да имаме никакви лекции, щото повечето преподаватели не били в Сф....![]()
можеш ли да ми кажеш поне кои дни са свободни?Една колежка говорила с него, та ме информира. Вторник ни е свободен. В понеделник имаме Админ. право- упр. и лекция (4 часа!
) и там нещо си за ЕС.....от 8 до 8. Сряда- Основи на управлението- от 8 до 17, Четв.- английски на групи+ няк'ъв избираем до 17, Петък- избираеми- най-късният е до 17 пак. Тва е по памет
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: