Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Влюбени ли сте?
Май съм влюбена, ако съдим по признаците. Ама не е както обикновено, някак се чувствам по-лека, по-освободена, по-незатормозена от чувството...
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Трибониан ме привлича легално.... 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FightForFreedom
- Паисий
Мисля, че незатормозеността е знак за липсата на ниски чувства в големи количества... ниски чувства като страх, гняв, носталгиите, купищата самовнушения, мечтателните и/или увличащите състояния и т.н. .., а вместо тях има превес на чистата обич.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
И аз някак така го чувствамFightForFreedom написа:Мисля, че незатормозеността е знак за липсата на ниски чувства в големи количества... ниски чувства като страх, гняв, носталгиите, купищата самовнушения, мечтателните и/или увличащите състояния и т.н. .., а вместо тях има превес на чистата обич.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Не!Оказа се поредния простак-ква изненада
.Добре поне,че не ми пукаше особено за него.А и идва лято! 
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
мдам 
Да в себе си 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
как ше съм влюбена бе?
само си страдам от деградивна маниакална любовна обсесия от платоничен характер...
някъде от година и половина

само си страдам от деградивна маниакална любовна обсесия от платоничен характер...
някъде от година и половина
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Акулка...
Все някога идва слънце. Дишай. И, повярвай ми, ама честно, сериозно и безвъпросно ми повярвай, че някой ден слънцето ще дойде.
А по темата... не, не съм. Но пък, за сметка на това, обичам много хора. И вече започвам да си задавам въпроса дали това не е по-ценно, всъщност.
Абе... размишления по никое време...
Все някога идва слънце. Дишай. И, повярвай ми, ама честно, сериозно и безвъпросно ми повярвай, че някой ден слънцето ще дойде.
А по темата... не, не съм. Но пък, за сметка на това, обичам много хора. И вече започвам да си задавам въпроса дали това не е по-ценно, всъщност.
Абе... размишления по никое време...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Дам
Само дето сесията сега ми пречи да се наслаждавам на 100 % на тази любов,но дори и така е хубаво...даже повече от хубаво

- renesanz
- Легендарен флуудър
по-ценно е,защото не е мимолетно и защото има основа.и защото влагаш смисъл. влюбването...то е сладко и кратко..Търговецът на кристал написа: Но пък, за сметка на това, обичам много хора. И вече започвам да си задавам въпроса дали това не е по-ценно, всъщност.
...
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
Незатоморзеността е признак не само за липса на чувства, но и за липса на мозък 
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел