Знам,че имах малки пропуски,но чак за 3 в никакъв случай,ужас още немога да повярвам....аз сега,че се паднаха теми,които бях учила не искам да си представям на редовния какво ще еSun Shine написа:Иди да си я видиш може да има няква грешкаSugarkata написа:Късметлии аз имам 3,13 и не виждам как може ужас![]()
Не е възможно...
Въпраки че те много режат ако не вървиш по плана или не е завършена...Една позната на ЮЗР е писала 26 стр и има 4 и 40Ходи ги разбери тия проверяващи
КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
Има тема във форума по-отдолу погледни яSun Shine написа:Може ли някой да ми каже колко чавека и с какъвбал са приемали миналата година туризъм и РР и с какъв минимален бал...Съжалявам знам че сиг ги има някъде, но мисля че тук сте се поинтересували
Може пък да се реше да ида на английски като се има в предвид слабите резултати
- Sun Shine
- Драскач
Не се отчайвай....Сигурно си направила някаква мн фрапантна грешка така да те орежат....едва ли цялата тема е мн зле или пък имаш мн грешкиSugarkata написа:Знам,че имах малки пропуски,но чак за 3 в никакъв случай,ужас още немога да повярвам....аз сега,че се паднаха теми,които бях учила не искам да си представям на редовния какво ще еSun Shine написа:Иди да си я видиш може да има няква грешкаSugarkata написа:Късметлии аз имам 3,13 и не виждам как може ужас![]()
Не е възможно...
Въпраки че те много режат ако не вървиш по плана или не е завършена...Една позната на ЮЗР е писала 26 стр и има 4 и 40Ходи ги разбери тия проверяващи
Офф незнам май ще трябва да се задоволя само с Геологията или да пробвам в УНСС,то има и редовен в СУ ама и аз незнам вече.....3-ка още не вярвам 
- Sun Shine
- Драскач
ЕЕЕ ти пък съвсем се отписа.....може да се падне нещо дето много добре го знаеш.....и сигурна ли си за геологиятаSugarkata написа:Офф незнам май ще трябва да се задоволя само с Геологията или да пробвам в УНСС,то има и редовен в СУ ама и аз незнам вече.....3-ка още не вярвам
А и в УНСС не е чак толкова лошо
опа и аз сум нато4ил на геология 4е с тоя бал 22.50 другаде не вийдам кьде 6те ме приемат :Д аре влизаме геология там е ехтра :Д
- Sun Shine
- Драскач
толкова ли е ентересна че хората я предпочитат пред география?bobatumba написа:опа и аз сум нато4ил на геология 4е с тоя бал 22.50 другаде не вийдам кьде 6те ме приемат :Д аре влизаме геология там е ехтра :Д
нямам идея хахаха аз кандидатствам с математика... и само геология от ГГФ я признава.. аз искам в ФМИ ама бала ми е супер ниськ там 6тото иамма по физика 3.6 а по мат 5.00 хаха и за това единственото не6то което мисля 4е 6те влезна е геология ;Д не знам мен добре ми зву4и дано успея само да се зака4а
- Sun Shine
- Драскач
Може ли някое мамче да непише статистиката за оценка че чевам нещо невероятно 
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Да станеш студент само за да си записал 'вишу' не си е работа.bobatumba написа:нямам идея хахаха аз кандидатствам с математика... и само геология от ГГФ я признава.. аз искам в ФМИ ама бала ми е супер ниськ там 6тото иамма по физика 3.6 а по мат 5.00 хаха и за това единственото не6то което мисля 4е 6те влезна е геология ;Д не знам мен добре ми зву4и дано успея само да се зака4а
Освен това сигурно си много горд с оценките си за да ги пишеш във всеки пост.
Браво! Страхотни са.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Sun Shine написа:Може ли някое мамче да непише статистиката за оценка че чевам нещо невероятно
Какво невероятно нещо чуваш? Сподели...
- Sun Shine
- Драскач
с е такива хора е удоволствие да се учи- те са просто заради идеята да са студенти.... и не се интересуват какво
абе яко
Та един от класа ми има 4.63 и има 11 момчета имат над неговата
Тва гавра ли е? що ли е
Та един от класа ми има 4.63 и има 11 момчета имат над неговата
А някой знае ли минали години колко е била квотата за момичета за туризма например 
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
И аз като Shugarkata съм потресена. Не мога да повярвам,че съм учила темата от учебника на Славейков и съм им я написала почти дословно и имам 3.88. Не знам какви са точно врътките, но съм малко разочарована. Явно е трябвало да се хвърлят малко пари за техния курс.
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
5.25
аз бях отписала Су защото не учих темите изобщо на изпита бях с температура и излизах да повръщам от гадния грип и накрая на тема която не бях учила и такава оценка направо не мога да повярвам. за да си направим ние статистика пред мен са 29 със мен 7. от 600 тва е добре и много ме е яд че съм се насочила към УНСС заради специалностите и СУ нямат достатъчно икономически специалности,. а иначе и английски подготвям за СУ и УНСС и ще се явявам та не знам какво да правя
иначе съм
от изненадаааааааааа
На края на света....