Провал на вариант "Б"?
Протест против евроинтеграцията и глобализацията?
Шамар за Брюкселската администрация и слугинажа й в европейските столици?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Ти е*а майката на демокрацията с това изречение.pora_e_priqtel написа:Вярно, че властта на парламентите произтича от народа, но едно е теория, а друго практика.

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Не знам дали е бил наложен или не. Аз говорех "по принцип" и си казах становището за референдумите като цяло.Joker написа:Този референдум е наложен от конституцията на Ейре, а не е "бягство от отговорност"!
Най-важният въпрос е за управлението на обществото и според демократичните правила той се решава с гласуване.... Вие имате нещо против?![]()
Странно защо не гласуваха този път френците и дъчите? Защото резултатът май щеше да е същият.... А ако бяха проведени референдуми в останалите 26 "членки"?![]()
Офф: След толкова гадории, мисля си, че вече е сигурно - след година ще гласувам за Атака!