оцеляхте ли след матурите?!приемат се всякакви мнения!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Заключено
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Re: оцеляхте ли след матурите?!приемат се всякакви мнения!

Мнение от Vissonia »

При това грешно повечето пъти!
NO EDGE!
Аватар
candice
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от candice »

Народът като цяло си е прост и наивен! Затова не се учудвайте! Съжалявам за отклонението от темата, но какво ще кажете за това - училищната библиотекарка да ме информира, че имало нови книги с поезията на Йовков и Алеко Константинов! :shock: :shock: :(
ПСС: Хайде, дано утре всички да споделят резултатите и да са доволни! :)
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

candice написа:.. имало нови книги с поезията на Йовков и Алеко Константинов!
Майна, особено ми допадна Йовковото стихотворение "Гераците"..:!!Ще ми е любопитно да се запозная и с други негови произведения, 'щото той е тооолкова НЕизвестен, че много хора биха даже го сбъркали с някой прозаик...мм,.. А пък другия вече не съм го чувала и аз ... ............
:dontknow: :dontknow: :mrgreen: :shock: :mrgreen:
Аватар
Misi
В началото бе словото

Мнение от Misi »

joRJetTyYynA написа:С такъв (право)пис - /"вАобще"; "резОлтатите"/ и цялото купче пропуснати запетаи хич няма да е чудно, ако са ти смъкнали някоя и друга точица от матурата и това те е лишило от 'красива' диплома...Не ти го пожелавам изобщо, но такива грешки са недопустими.Не е достатъчно да заучиш къде какви препинателни знаци се слагат и как се пише някоя по-завъртяна думичка....

От друга страна - подкрепям те напълно за преписвачите.Никак не е справедливо..:!! Но какво да се очаква при условие, че самите квестори подсказваха...............
Е от такива дървени философи като теб най-много ми е писнало.Sorry "майна" но по принцип пиша само на латиница пък и не смятам че запетайките са толкова важни мислех че мнението ми се чете в краина сметка но...Ще пиша както намеря за добре така че моля :)
logain
В началото бе словото

Мнение от logain »

Misi, такива „майни” като тебе не само, че не заслужават дипломи с успех 5.90, но не знаят и за три. Хубаво, че въведоха матурите, че някой малко да ви усмири тоя вашия „отличен” успех без абсолютно никакво покритие. Че от това вашето село всяка година цялото училище професори излизате, пък то какво – не може да напишете едно изречение правилно.
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

чух,че утре ще обявят резултатите от матурата по БЕЛ,но не е сигурно и аз честно да си кажа не вярвам много :roll:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Аз звънях на класната ми и тя каза, че утре излизат оценките от матурите по всички предмети... Дано да няма някакво забавяне.. :?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Това, което си научила в училище, Misi, трябва да намери приложение.Тъпо е да се изхвърляш кооолко много си учила и в следващия момент да увиснеш на клона, чудейки се "защо аджеба..?!!".....философията ми никак не е дървена.Просто смятам ,че нещата трябва да са с покритие..:!!
Аватар
candice
В началото бе словото

Мнение от candice »

sweety.girl написа:чух,че утре ще обявят резултатите от матурата по БЕЛ,но не е сигурно и аз честно да си кажа не вярвам много :roll:
Във новините по БТВ също потвърдиха, че резултатите от всичките матури излизат утре ( следобед ) на сайта на МОН. Така че, пригответе си ЕГН-тата и входящите номера и се въоръжете с търпение! Проникването в сайта ще отнеме време! :wink:
Аватар
Machtwille
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Machtwille »

Аз май съм си изгубил листа с входящия номер от матурата. В такъв случай ще мога ли от нета да си науча оценката или трябва да чакам информацията да пристигне в гимназията?
Аватар
candice
В началото бе словото

Мнение от candice »

Май няма да може без входящия.
logain
В началото бе словото

Мнение от logain »

Machtwille написа:Аз май съм си изгубил листа с входящия номер от матурата. В такъв случай ще мога ли от нета да си науча оценката или трябва да чакам информацията да пристигне в гимназията?
Взънни или иди до училището си. 100% пазят копия от заявленията ви, а ако не - то поне списък с входящите номера.
Аватар
Machtwille
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Machtwille »

logain написа:
Machtwille написа:Аз май съм си изгубил листа с входящия номер от матурата. В такъв случай ще мога ли от нета да си науча оценката или трябва да чакам информацията да пристигне в гимназията?
Взънни или иди до училището си. 100% пазят копия от заявленията ви, а ако не - то поне списък с входящите номера.
Аз си го намерих листа. Бил е до компютъра :D
Аватар
Misi
В началото бе словото

Мнение от Misi »

ОК,logain,не разбирам как съдиш за това за колко заслужавам от две пропуснати запетаи...много интересно!И второ-ти пък от къде разбра че съм от село,ОК,дори да бях,с какво това ще ме направи по малко заслужаваща от другите кандидатстващи?Все пак голям процент кандидатстващи всяка година от малките градове са приети.Както и да е не мисля да влизам в безмислени спорове :) Успех утре :wink:
А за проверката на оценките утре...не мисля че всички утре ще успеем да ги разберем :dontknow: аз знам,че само в саита на МОН ще бъдат публикувани,а ако е така какво ще стане когато толкова много народ влезне :roll: Някой знае ли дали ще се публикуват и другаде :?:
cristall
В началото бе словото

Мнение от cristall »

Да,естествено,че ще ги има и по училищата.Даже първо там ще са изнесени!
Заключено

Обратно към “Матури”