помощ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
помощ
Класираните кандидат-студенти от първия етап от 6 до 8 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ “Св. Климент Охридски” като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
Вси4ко ли4но ли трябва да става.. :Д не може ли мама да ме запише...това е супер кофти 6те трябва да се връ6там от морето.. от 1во не мога да ли откайа специалност която сьм приет.. и просто като се записвам тогава да е ли4но..
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ “Св. Климент Охридски” като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
Вси4ко ли4но ли трябва да става.. :Д не може ли мама да ме запише...това е супер кофти 6те трябва да се връ6там от морето.. от 1во не мога да ли откайа специалност която сьм приет.. и просто като се записвам тогава да е ли4но..
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: помощ
Въпрос на приоритети. Кое предпочиташ - да бъдеш студент в СУ или да останеш още няколко дни на морето?
Между другото в българския език има букви "ч" и "ш". Използвай ги!
Между другото в българския език има букви "ч" и "ш". Използвай ги!
bobatumba ЛУД ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК !?? Остани си на морето ,от какъв зор твое величество ще удостои с присъствието си СУ
.
А и да ти каа ти гледай да стигнеш до там с тия 1-ви класирания пък после ще я измислиш...ама моя съвет е морето , и да не се запишеш догодина ще си планираш почивката примерно през септември
.
А и да ти каа ти гледай да стигнеш до там с тия 1-ви класирания пък после ще я измислиш...ама моя съвет е морето , и да не се запишеш догодина ще си планираш почивката примерно през септември
0x00000000
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Можеш да продължиш да се бориш за следващите класирания, като напишеш молба за това.Ако не си приет автоматично продължават нататък. Ако си приет - то си пише каква е процедурата. Отиваш да се запишеш и подаваш молба, че искаш да участваш в следващите класирания. То вече си е обяснено всичко - квото те интересува, ще си питаш и прочетеш.
Иначе не - трябва лично да се запишеш. Ако ти се учи в СУ няма да стоиш на море. Тва е.
Иначе не - трябва лично да се запишеш. Ако ти се учи в СУ няма да стоиш на море. Тва е.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
а не може ли с пьлномощно ?
Спокойно може как да не може
.
Виждам чи хич не ти си ходи
.
Добре де , къде ще си на море та толкова си инат с това записване !??
Ако искаш и аз мога да те запиша
.
Едно ми харесва в теб - убийственото морско хладнокръвие , както и да те иронизирам или не ти пука или си някой "готин" морски гларус .
Мисля че пЪпата ако прати пълномощно имаш шансове
.
Виждам чи хич не ти си ходи
Добре де , къде ще си на море та толкова си инат с това записване !??
Ако искаш и аз мога да те запиша
Едно ми харесва в теб - убийственото морско хладнокръвие , както и да те иронизирам или не ти пука или си някой "готин" морски гларус .
Мисля че пЪпата ако прати пълномощно имаш шансове
0x00000000
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да пише някъде, из правилата, че може с пълномощно?!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Честно, не мога да разбера някои хора. Кандидатстваш веднъж в живота си /дано!!!/,на море може всяка год да ходиш. Нищо няма да ти стане. Ако се организираш,щя загубиш само 1 ден... 1 ден, по д*волите. Такъв ли е проблема 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Гледайте как нападнахте човека
Че може на Хаваите да си пече задника, да обръща перхидролките, да се сили за едното СУ. Ясно е, че дипломата му трябва за красота, така че искайте му 5 лв ли, каквото... но му отговорете по същество.
Че може на Хаваите да си пече задника, да обръща перхидролките, да се сили за едното СУ. Ясно е, че дипломата му трябва за красота, така че искайте му 5 лв ли, каквото... но му отговорете по същество.

Ти влезе ли вече,че записването ти е проблема
Ако случайно си влязъл може догодина да пратиш майка си на лекции,щом СУ ти е много далече...
Хахахахаххахаха....fAsTLanE написа:Ти влезе ли вече,че записването ти е проблемаАко случайно си влязъл може догодина да пратиш майка си на лекции,щом СУ ти е много далече...
0x00000000
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Записването става лично. Мисля, че това приключва въпроса.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)