Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Мнение от proUSA »

Шефе, имаш един обяд в "Хилтън" за моя сметка, а ако имам добра оценка в президентския апартамент ще те чака внучката на собственика
moon_child
В началото бе словото

Мнение от moon_child »

Темата си беше много човешка , спрямо контролните,които са изтеглили. Аз също писах 4 страници, щото за повече ме мързеше и не исках да ставам банална.Все пак имаме още един шанс, независимо какво сме направили тук :lol:

Като разберете,че резултатите са излезлим,пуснете едно линкче :drunken:
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Machtwille написа:А от темата на изпита няма какво да се оплаквам - все пак сам си я изтеглих :)
А такааааа. Разкри се. Като излязат резултатите, ако съм доволна, ще те черпя, ама ако имам кофти оценка - тежко ти!
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

Machtwille написа:А от темата на изпита няма какво да се оплаквам - все пак сам си я изтеглих :)
Благодаря ти за темата, аз съм страшно доволна :P Между другото от началото на годината повтарям, че ще се падне нещо с Европейския съюз и никой не ми вярваше! :lol: Не че се сцепих да чета в тази посока :)

Иначе аз изписах 7 страници белова, а преди това 9 чернова... и излязох последна от стаята :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
SickBoy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SickBoy »

Абе,само аз ли не съм се изхвърлил и съм писал 2 страници?
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Аз изписах 4 страници.Наложих си да пиша по-стегнато , защото попринцип почеркът ми е доосста разчеплезен, но не се справих особено, така че реално и аз не съм докарала кой знае какъв обем
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

е аз написах 2 и половина...ама не знам по колко реда...в смисъл не беше задължително да са по 20 нали? маалко повече ще да са били...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

А какви са били контролните теми?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

"Аз съм българче обичам наще планини бетонни" и "Клипче от коридора на училището" или нещо от сорта
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
moon_child
В началото бе словото

Мнение от moon_child »

На мен ми харесаха много повече контролните, имат много възможни гледни точки. Сега писах на тях и есетата ми бяха мн по вдъхновени :P на изпита си смуках от пръстите :drunken:
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология

Мнение от jolly_f »

...планини бетонни :lol: много е яко това :bounce: какво значи контролна тема :? това другите теми дето са могли да се паднат ли са?
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Мда, онези, които също са били в кошничката...

Мен лично ми се струват прекалено задължаващи.Малко ограничават с тези "планини бетонни" и училищни клипчета...Така че..по-скоро съм доволна от темата..:!! Друг е въпросът дали ще съм доволна от оценката...
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

тц. Контролните теми всъщност не бяха лоши. Яд ме хвана, че пак за ЕС беше темата, но поне имаше накъде да се забегне... :) За себе си съм доволна горе-долу. Хич не съм се изхвърляла в количеството, а за качеството - ще видим. Интересно ми е с какво сте изпълнили страниците тези, дето сте писали повече от 4? :? Във всеки случай: успех на всички! :D (и без това след гафа с броя места, ще са ни много необходими тези оценки)
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
black_milk
В началото бе словото

Мнение от black_milk »

хора , сигурно ли е това ,че ще се намалят местата във факултета? :? дали е решено вече или тепърва ще го обсъждат на съвет...
the eternal strive for perfection...
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Няма какво да го обсъждат. И без това посочената бройка беше невъзможна. Първоначално посочените места са били за всичките 4 курса бакалаври! :shock: Тези хора са уникални. :evil: Т.е. местата задължително ще са около 1/4 от досега известните. :cry:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”