Аз за 2ри семестър сега успях да запиша само 3 изборни, а имах мерак за повече
Другите ми съвпаднаха :/
Модератори: Methuselah, thegirl
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аз говорих принципно, не само за първия семестър, но и за по-нататъкMethuselah написа:Че нали само за 2 каза?
Аз за 2ри семестър сега успях да запиша само 3 изборни, а имах мерак за повече![]()
Другите ми съвпаднаха :/
Не си прав. Има стойностни изборни дисциплини във ФМИ. От една страна има такива, които биха ти били полезни в работата. По-важното обаче е, че можеш да запишеш нещо, което го води добър преподавател, от когото ще научиш много.abstract написа:Никой от тия дисциплини няма да ме научат не нещо.....
Недей шашка човека и същевременно да създаваш работа за Ани. Стига с тея молби. Работи перфектната система СУСИ!Methuselah написа:Иначе на практика можеш да запишеш всяка изборна, става с бързичка молба в стая 209А. Срокът за записването мисля че е поне 2 седмици след началото на семестъра.

Не прави тая грешка, нищо няма да научиш от тоя предмет, най-много да ти се иска да го отпишеш после...EnterTheMatrix написа:Аз си избрах:
1). Основи на компютърната графика - защото ме интересува и мисля да се занимавам с това