Изборни дисциплини 2008/2009

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Заключено
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Изборни дисциплини 2008/2009

Мнение от Methuselah »

Че нали само за 2 каза?
Аз за 2ри семестър сега успях да запиша само 3 изборни, а имах мерак за повече :lol:
Другите ми съвпаднаха :/
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Methuselah написа:Че нали само за 2 каза?
Аз за 2ри семестър сега успях да запиша само 3 изборни, а имах мерак за повече :lol:
Другите ми съвпаднаха :/
Аз говорих принципно, не само за първия семестър, но и за по-нататък
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Лошото при изборните е, че едно 95% от тях са планувани в дни и часове удобни за хората от курса, за който са. Така че първи курс ще имаш най-много 2-3 изборни, които да са ти в удобни часове... Поне така е за Информатиката...
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Kai,ти гледали списъка със изборните за Информатика че то няма една свястна б*х какво ще си избирам .... Теория на Множествата (книга от библиотеката или pdf от нет-а) Теория на Графите същото , даже повече от колкото за Т на Множествата ... теория на игрите .... обаждам се на John Nash и всичко е ОК.
Какво ще избирате хора...... ?

п.с. мен лично от списъка нито една няма да ми е интересна или би ме накарала да си напрегна мозъка ........ :)
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

Аз пък си избрах доста и не знам какво да запиша, че то ако запиша всичко за следващите години няма да ми остане нищо интересно:
Интернет технологии, Съвременни комуникации,Езици и среди за програмиране и разработка в Интернет - защото възнамерявам с това да се занимавам в бъдеще.
Реторика и Руски език - първото, защото ми звучи интересно, руския защото искам да си го поосвежа, че почти 2 години не съм го използвала.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Браво на теб.. но за мен изборните са ми гоогле.ком ...... не че се правя , аз и преди съм го казвал и Метху ми е свидетел .... изборни = желание + книжка от библиотеката или интернет.
Никой от тия дисциплини няма да ме научат не нещо..... и тей , ще го мисля имам срок до 13-ти .
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

Абе то ако речеш то е ясно, че каквото сам можеш да си научиш никой не може да ти го предаде. Ама въпроса е там, че е хубаво за в бъдеще за в CV-тата да имаш включени, че си взел еди-какви си курсове. Изглежда по-така, нали си сещаш. А пък и кредити трябва да се избиват, че 4тата година бих искала да ми е свободна за подготовка за държавния.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Аз си избрах:
1.Интернет технологии - ей тей:)
2.Обектно-ориентиран анализ и дизайн на езика UML - това ми трябва.
3.Съвременни комуникации - интересно.
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

Охо~ значи може и да се засечем~
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

abstract написа:Никой от тия дисциплини няма да ме научат не нещо.....
Не си прав. Има стойностни изборни дисциплини във ФМИ. От една страна има такива, които биха ти били полезни в работата. По-важното обаче е, че можеш да запишеш нещо, което го води добър преподавател, от когото ще научиш много.
Например видях, че говориш за Теория на множествата. Не съм карал курса, но знам кой го води и те уверявам, че от Тинко Тинчев наистина има какво да се научи и едва ли ще е същото като да го прочетеш в Интернет.
От Интернет можеш да си четеш винаги, и след като завършиш. Тогава обаче няма да имаш възможността да черпиш знания от преподавателите, които в момента са във ФМИ.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Possessed
В началото бе словото

Мнение от Possessed »

Изчислителната геометрия е интересна и я води Б.Банчев, които не го знаят - на много може да ви научи.
EnterTheMatrix
В началото бе словото

Мнение от EnterTheMatrix »

Аз си избрах:
1). Основи на компютърната графика - защото ме интересува и мисля да се занимавам с това
2). Интернет технологии - вижда ми се интересно. :)
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

Аз компютърната графика си я оставям за догодина~ Първи семестър сега искам да мина повечето интернет предмети, а втори семестър ще си избивам математика и ще видя какво още~ ^^
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Methuselah написа:Иначе на практика можеш да запишеш всяка изборна, става с бързичка молба в стая 209А. Срокът за записването мисля че е поне 2 седмици след началото на семестъра.
Недей шашка човека и същевременно да създаваш работа за Ани. Стига с тея молби. Работи перфектната система СУСИ!

Зайците влизат за записвания, когато ние сме на втори етап (потвърждаването и евентуално отписване на групата "Колебая се").

Понеже на мен ми трябват само още 2 Дидактики, а през зимата има една и съм я изкарал... ще запиша нещо за кеф.
Гоня рекорд за най-много записани дисциплини и най-много кредити.

Ае защо толкова бъгаво това СУСИ, не мога да разбера? Как може да не ми показва всичко от "Кредити от взети/невзети изпити по категории"

А пък сега за записването... защо ми излиза Математическа екология, Хидродинамика
ОК - Живков още не е предал протокола и системата си мисли, че нямам изкарана математика.

Практикум Компютърни мрежи (CCNA)
Тук обаче ми е отчетен практикума по Офис приложения, а тъпата система ми пробутва това скапано сиско. Не ми трябва. Изкарах мрежите при Петков.

Спорт 7
Писах на Сендов защо Спорта ми го няма в Сусито... още ми го няма. А там съм изкарал възможните кредити.

В резюме - има и други математики за мен, освен онея дето ми ги пробутва Сусито.
Дескриптивна геометрия при Ася :P :P :P :P :P
Там съъъъъъъъъъъъмммммммм. Ще го цъкна.

Аййй, електронното обучение било ления семестър. Верно, аз се колебах януари дали да го пиша. Беше при Румен Николов. Дано другия семестър да се е върнала доц. Николова от чужбина и пак да е при нея :P :P :P :P

Само една геометрия... не искам да си клатя оная работа. Рекорди гоня :lol: :lol: Гледам нещо интересно... Май Увод в математиката при Раковска да пиша :D
Изображение
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

EnterTheMatrix написа:Аз си избрах:
1). Основи на компютърната графика - защото ме интересува и мисля да се занимавам с това
Не прави тая грешка, нищо няма да научиш от тоя предмет, най-много да ти се иска да го отпишеш после...
Ако искаш да се занимаваш с това, по-добре сам.
Изображение
Заключено

Обратно към “ФМИ”