Как ще си подредите желанията?

Архив на теми от "Студентски живот".
Публикувай отговор
Аватар
kicks
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление
Курс: първи

Re: Как ще си подредите желанията?

Мнение от kicks »

Хора, какво ви е мнението за стопанско управление? В последно време много хора ми казват, че е по-добре да кандидатствам в УНСС.:shock: СУ си е СУ или аз греша?Все пак в стопанското в СУ залягат и над езика...
с вкус на черен шоколад...
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

ами специално за Стопанското управление в СУ знам, че е по-добро от същата специалност в УНСС...вече за другите специалности нищо не знам
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
andro
В началото бе словото

Мнение от andro »

А тази, dimage, да не би да учи в СУ... и да ти казва, че там е по-добре, ако е така бих се замислил...Дали би казала, че там е по-зле при положение, че тя е там...?!? Каква дилема....

:angel5:
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

хахах "лъжа йеее", както каза мастър Преслава (ако вообще сама си е писала текстовете) :mrgreen: нема истина по тез въпроси тъй си е, секи си дърпа към неговото си :D един ден ако влезна в СУ и кат ма питат къде е по-мощно, мн ясно
че ще са изсмея и ще почна да редя другите. Се пак си имам самочувствие :)
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Само да попитам нали записването и подаването на документи започва от 23 юни до 5 юли (все съм неразбрала) :roll:
Аватар
kicks
В началото бе словото

Мнение от kicks »

А тези, твоите приятели да не би да ичат в УНСС... и да ти казват че там е по-добре, ако е така бих се замислила... Дали биха казали, че там е по-зле при положение че те са там...?!? Каква дилема....[quote][/quote]
Не, не учат в УНСС. Аз за УНСС съм чувала и добри, и лоши неща. Въпросът е дали е от СУ е останала само славата и дали не лежи на стари лаври. А иначе аз все пак предпочитам СУ, защото тук се влиза по-трудно => ще се съберат хора с по-високо интелектуално ниво :lol: а е добре да има конкуренция :) .УНСС ми е резервен вариант.Дерзайте кандидат-студенти и дано да влезем в заветния СУ ;)
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език

Мнение от steamer »

dimage написа:
andro написа:А тази, dimage, да не би да учи в СУ... и да ти казва, че там е по-добре, ако е така бих се замислил...Дали би казала, че там е по-зле при положение, че тя е там...?!? Каква дилема....

:angel5:
Ти или си сляп или какво, "тази dimage" не казва да учиш в СУ, я виж какво е написала
dimage написа:Кандидатствайте в УНСС,
... Лол, някой май има сериозен проблем с очите, а? Нищо, технологията е развита, ще го отстранят...
Въпрос с повишена трудност: Как може да забравиш (или да не си в състояние да доловиш 0.о) иронията и омаловажаването в собствения си пост Изображение
Humanism is death disguised as life.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

kicks написа:А иначе аз все пак предпочитам СУ, защото тук се влиза по-трудно => ще се съберат хора с по-високо интелектуално ниво
Хах викаш IQ-то им е размазващо, тва понякога действа супер негативно на околните :lol: Но верно, че ако са мъкниш с някой, който е баси умното копеле и ти може и да са надъхаш. Моето мнение все пак си е, че прекалено много интелектуалност на едно място си е кофти :mrgreen:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
kicks
В началото бе словото

Мнение от kicks »

blackout, не е нужно да са хипергении :mrgreen: те не са полезни за здравето. Хубаво е обаче човек да попадне сред хора, които да го дърпат напред, а не назад :)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Когато разбрах, че повечето ми бивши съученици ще учат в УНСС и УАСГ, разбрах, че СУ е идеалния ВУЗ за мен... вервайте ми... :roll:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
kicks
В началото бе словото

Мнение от kicks »

Защо, Kristo? УАСГ ми е мечта с архитектурата, но за съжаление съм много зле с рисуването и си избрах СУ за цел, пък каквото сабя покаже :roll:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

blackout написа: Моето мнение все пак си е, че прекалено много интелектуалност на едно място си е кофти :mrgreen:
Именно,с много мислене само се прелива от пусто в празно.Липсата на практическа ориентираност е основния проблем на СУ за мене.И голяма част от този интелектуален потенциал,способен да премести планина,в крайна сметка се излива в ниско квалифициран труд,където всеки мислител може да философства на воля,въртейки волана :?:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

kicks написа:blackout, не е нужно да са хипергении :mrgreen: те не са полезни за здравето. Хубаво е обаче човек да попадне сред хора, които да го дърпат напред, а не назад :)
е ама те хубаво ще те теглят напред...а тях кой ще ги тегли напред абе по-точно ти накъде ще ги теглиш тогава? :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

kicks написа:Защо, Kristo? УАСГ ми е мечта с архитектурата, но за съжаление съм много зле с рисуването и си избрах СУ за цел, пък каквото сабя покаже :roll:
В единия вуз ги гърчат прекалено много за едното нищо.
В другия не ги занимават изобщо, както си му трябва.
Пък и е гордост от цял клас, да сме само 3ма души в СУ (момичето е задочно)... а не по 9-10 в Унсс и Уасг...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

За архитектурата в УАСГ не е необходимо да можеш да рисуваш...изпитът там не е за "художествено" рисуване , а за "математическо"...моят приятел грам не може да рисува, а на изпитите изкара оценки над 5.50...просто зависи какъв учител ще си намериш..
но виж, математиката в УАСГ вече е нещо друго..там само едно МГ ти е гаранция за прилична оценка, или другата опция е наистина да си вундеркинд в тази област.
Но разбира се, говоря за архитектурата..
за другите специалности, вероятно става и с по-ниски оценки..

Колкото до културологията...хич не се лъжете!
Даскала ми по литература беше завършил културология...да, много интелигентен човек, но...даскал.И по негови думи това е масовият случай за хора, завършили тази специалност.

Иначе...не си мислете, че щом е СУ, значи е раят. Всичко си зависи от човека...общо взето в държавните ВУЗ-ове дереджето е едно и също откъм предлагане, а вече от самия студент зависи колко кадърен ще стане в дадената област...
единствено в частните ВУЗ-ове базата е хубава, но там пък нивото е доста ниско...а както е известно, кучето скача според тоягата...или иначе казано, ако не изискват много от теб, и ти няма да се стараеш да даваш от себе си..което, разбира се, е в минус за самия теб и образованието ти
ИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”