Трудово право - проф. Емил Мингов
Модератор: MidwinterSun
Трудово право - проф. Емил Мингов
ще може ли някой да даде малко повечко информация за изпита по трудово право при проф. Емил Мингов? Моля също така за информация как протичат и упражненията по съответната дисциплина, ако може някой да сподели впечатления от асистентите, трудни ли са колоквиумите, такива неща
Благодаря предварително на всички за отговорите
)
Re: Трудово право - проф. Емил Мингов
И аз се присъединявам към питането... 
някакви отзиви?
Хм,аз съм утре... 
успех тогава и после сподели, че аз съм в неделя....
Здрасти,ето ме.Имам 4:)Виж си ЛС:)
ммм нещо е станало и нянан ЛС 
Сега трява да имаш,пратих ти го току-що,ама се заавих,4е 4атя с много хора покрай изпита,всеки ме залива с питания...
))
а ще споделиш ли на всеослушание как минава този изпит? 
и при положение че обема всъщност не е чак толкова много, а и не е толкова сложно, защо всички толкова ни плашат?
и при положение че обема всъщност не е чак толкова много, а и не е толкова сложно, защо всички толкова ни плашат?
Ами ок.
Изпитват Мингов,асистентаката ни и още 1 аистент - мен ме изпитва той и съм доволна,имам 4;)В началото минава ок,първо 1вата група,после 2рата...Първоначално нямаше скъсани,но после става лошо,Мингов се изнервя и имаше 2ки...Даже не малко...
Дават да ползваш всички закони,но не върши кой знае каква работа това,защото задават ?и,които ги няма там,както сигурно се сещате...
И изпитът протича бавно...Да имате търпение...И да сте спокойни:)По-добрия вариант е да седнете при някой асистент,ако имате възможност.Това е в общи линии.Успех.
И изпитът протича бавно...Да имате търпение...И да сте спокойни:)По-добрия вариант е да седнете при някой асистент,ако имате възможност.Това е в общи линии.Успех.
Благодаря!
Моля,пожелавам успех.
Ох, леле, това ми беше най-кошмарния изпит...така се радвах на 4-ката и то не е като да не бях чела...ама Мингов такива въпроси задава
Един съвет от мене, ходете на лекции, много помни....
Сърцето има доводи, които разумът не познава
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Да питам тези, които са минали, откъде се готвихте за изпита, защото на Мръчков учебника е брутално огромен...
-
kyrtika
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: 1H1Dzz
Как протича ли? Ами зле протича, най-кратко казано.
Последно промяна от kyrtika на 21 Юни 2009, 12:50, променено общо 1 път.