Геополитика - Карастоянов
Модератор: MidwinterSun
Геополитика - Карастоянов
Плс, някакви впечатления от предни години, че положението е извън контрол. Отнася се за самия изпит. Имахме 2 контролни за освобождаване, но някои примерни, като мен, не се явиха и сега ще се пържат.
Мерси, много.
Коктейл Молотов, ти държала ли си го?
Мерси, много.
Коктейл Молотов, ти държала ли си го?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Re: Геополитика - Карастоянов
Да, държала съм го, още в първи курс, ама вие защо сега
Ние мисля,че нямахме такива контролни за освобождаване. Той си диктуваше от неговата авторска книга на лекциите. Изипитът минаваше леко, повечето имахме 5ци и 6ци масово, той не е гаден по принцип...май само с турците се беше позаял малко, но като цяло минава леко тоя изпит,спокойно.
ще стискам палци , кога ви е изпитът?
Ние мисля,че нямахме такива контролни за освобождаване. Той си диктуваше от неговата авторска книга на лекциите. Изипитът минаваше леко, повечето имахме 5ци и 6ци масово, той не е гаден по принцип...май само с турците се беше позаял малко, но като цяло минава леко тоя изпит,спокойно.
ще стискам палци , кога ви е изпитът?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
ако му нарисувате бюста на Лепа Брена ще ви пише 6 от воле...
Ubi concordia, ibi victoria!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
В смисъл, ако му го покажем ли ?Moriarty написа:ако му нарисувате бюста на Лепа Брена ще ви пише 6 от воле...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Карастоянов е забавен, голямо шоу става в лекциите му, само да не си македонец. Иначе с нашите турци май се имаше. За изпитване не мога да кажа - според мен моята работа я беше прегледала асистентката му, а не той самият.
ааааа май не сте чули за "скандала", който сътвори миналата година по това време...на изпита искал да му нарисуват бюста на Лепа Брена, това стана новина в руските новинарски сайтове, от там в западните (с разликата, че там писаха не Л.Б., а Анжелина Джолиkokteil_molotow написа:В смисъл, ако му го покажем ли ?Moriarty написа:ако му нарисувате бюста на Лепа Брена ще ви пише 6 от воле......
Ubi concordia, ibi victoria!
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
На моя изпит Карастоянов ни оте*а и ни "пазеше" асистентка, (предполагам) която виждахме за сефте.
Преписването беше масово, ама indeed всички преписваха.
И кой колкото успял
Нямам реален спомен какво сме учили по тоя предмет, освен знаменития цитат на Ратцел (май) - "Конфликтите по границите пораждат войни" /Веееерно ли?/
Преписването беше масово, ама indeed всички преписваха.
И кой колкото успял
Нямам реален спомен какво сме учили по тоя предмет, освен знаменития цитат на Ратцел (май) - "Конфликтите по границите пораждат войни" /Веееерно ли?/
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Прав е човекът, недей така!Diva_Magia написа:"Конфликтите по границите пораждат войни" /Веееерно ли?/
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
grr, как мина, надявам се добре 
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
pora_e_priqtel написа:Прав е човекът, недей така!Diva_Magia написа:"Конфликтите по границите пораждат войни" /Веееерно ли?/
Че е прав, прав е. Дума да няма.
Другата му знаменита крилата фраза, лайт-мотив на поколения наред, се среща в учебника по Климатология за първи курс - "Когато вали, е мокро"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мисля, че човекът е открил някои фундаментални и неоспорими истини 
Изпитът по Геополитика беше изключително гаден. Давам информация за тези под мен, които другата година ще го държат. Има 2 контролни през семестъра за освобождаване от изпит, каквато и оценка над 2 да изкараш на тях, се освобождаваш - за тези, които за ходели и на двете. Аз реших да пропусна тази привилегия... и съжалявам. Преди самия изпит половин час се препитвахме кой откъде е (особено македонците и турците), защо не сме ходели на лекции, имаше лафчета тук и там.... Викна 5 асистента, които обикаляха като следотърсачи, подписваха се на листата, като ни караха по средата на листа да пишем с големи букви 'Защита срещу преписване'. Бяхме на 4 групи в 4 редички през 3 места. Доста от колегите се отказаха. Даде 2 въпроса, за да минеш изпита, трябва да си писал и по двата. Това е... аз имах късмет и го взех, за което съм много горда
:):) Успех на всички!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Браво,че си го взела
Нещо му е станало на тяо човек
Все едно досега не са минавали всички на тоя изпити с царските
И с тия тъпи проверки-както на мчп-още малко и гола ще те съблекат да видят да не криеш пищови в гащите...
Нещо му е станало на тяо човек
И с тия тъпи проверки-както на мчп-още малко и гола ще те съблекат да видят да не криеш пищови в гащите...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Миналата година имаше скандал с Карастоянов и е затегнал нещата.
Дори са махнали този предмет от новата учебна програма...
Дори са махнали този предмет от новата учебна програма...