2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс ПРАВО (2007-2008)
Имам въпрос. В четвъртък ни казаха, че на 11-ти по ОТП ще изпитва само професор Ташев. Това означава ли, че за 13-та и 14-та група изпитът ще започне в 14:00 часа? Или остава в 8:00, както ни казаха първоначално? И къде ще се проведе изпитът? Благодаря предварително 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не, всичките 4 групи за деня са от 8 без 15, както каза Шопов...Sand написа:Имам въпрос. В четвъртък ни казаха, че на 11-ти по ОТП ще изпитва само професор Ташев. Това означава ли, че за 13-та и 14-та група изпитът ще започне в 14:00 часа? Или остава в 8:00, както ни казаха първоначално? И къде ще се проведе изпитът? Благодаря предварително
Аз съм от 13 група и специално проучих този въпрос. Явно няма да се успиваме преди изпита...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Кои лекции по РП са по-добри според вас - от legaltheory.org или от bglegis.com? Искам съвет, защото видях разминавания.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Ей Др. в bglegis.com по-добре ли са разработени ? Дай по-пълен линк плс.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Derek
- Пишеща машина
http://www.bglegis.com/R4P.html
Голяма част от тях са 1:1 с тези от сайта на Денков, но някои въпроси са различно разработени.
Голяма част от тях са 1:1 с тези от сайта на Денков, но някои въпроси са различно разработени.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Хора , ако има някой от 6 та група или от 5 , или ако просто някой знае кога ще правят изпит по РЧП 5 и 6 та група , нека да каже 
Ами на сайта на ЮФ са сложени датите по групи... за 5 и 6-та е на 22.06 и понеже са посочени преди другите две групи, следва да е от 8 часа сутринта.
Мисля, че това са последно датите...
Мисля, че това са последно датите...
Конспектът по РЧП нали не е променен от миналата година? Същият, който е публикуван в legal theory ли е или има промени? И последно въпросче - 13-та и 14-та група трябва да сме от 14:00, нали?
Мерси за инфото 
-
zull
- В началото бе словото
- Специалност: Публична Администрация
- Обратна връзка:
Някой може ли да отговори на въпроса на Sand за да хвана и аз аванта покрай него/нея? 
Знам, че в момента всички сте много заети да четете, но моля тези, които реално сте имали време да ходите на лекции споделете тази ценна информация с непривилегированите си колеги (като мен)
Знам, че в момента всички сте много заети да четете, но моля тези, които реално сте имали време да ходите на лекции споделете тази ценна информация с непривилегированите си колеги (като мен)
Provoker prime
- Lord
- Легендарен флуудър
- Курс: втори
За конспекта - еднакъв е с този, който имам от дядото на ксерокса. Стилът на преподаване на Новкиришка и Пиперков ме навежда на мисълта, че ако човек е учил по някакъв стар конспект, ще може да смени въпросите, които ги няма в него, така че няма за какво да се притесняваш. 
А въпросът за 13 и 14 група - от 14 часа сме, казват ми сега по скайп, ама колежката не била сигурна.
А въпросът за 13 и 14 група - от 14 часа сме, казват ми сега по скайп, ама колежката не била сигурна.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Едно въпросче:
По въпроса за наследяване по закон, към него ли да се включи защитата на наследниците по закон и законната част, или към въпроса за наследяване по завещание....
щото аз си мисля, че трябва да е към въпроса за наследяване по закон, но пък в legaltheory е дадено като точка към въпроса за наследяване по завещание иии...
охххх.....мисля, че съм в Адаааа

По въпроса за наследяване по закон, към него ли да се включи защитата на наследниците по закон и законната част, или към въпроса за наследяване по завещание....
щото аз си мисля, че трябва да е към въпроса за наследяване по закон, но пък в legaltheory е дадено като точка към въпроса за наследяване по завещание иии...
охххх.....мисля, че съм в Адаааа
- aahz
- Пишете, о, братя
По моему си е на място при наследяването по завещание - в смисъл, че определя разполагаемата част от наследството. Все пак сигурно е добре да се спомене нещо за запазена част и при наследяването по закон.
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Сигурно е! Видях разписанието на 1 етаж в сев. крило дето е отдела на ЮФ...Lord написа:А въпросът за 13 и 14 група - от 14 часа сме, казват ми сега по скайп, ама колежката не била сигурна.
Вторите групи, демек тези от втори поток са следобед от 14:00, а първите - сутринта.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- radja
- Гутенберг
- Курс: втори
никой няма да те убие ако го споменеш към който и да е от двата въпроса.hypnosssa написа:Едно въпросче:
охххх.....мисля, че съм в Адаааа![]()
![]()