Мисля, че даClandestine написа:Технически можеш ли?Blood Countess написа:Защо не?
![]()
Оф, стига съм се лигавила, отивам да зубря
Мисля, че даClandestine написа:Технически можеш ли?Blood Countess написа:Защо не?
![]()
СъгласенДени написа:...Няма по - приятно от това да разсъждаваш в/у литературно произведение..
Е то е чудесно. Ама ако наистина можеше да разсъждаваш. Не да тряа са подчиняваш на разсъжденията на некфи критици. Иначе ако всеки си разсъждава през своя поглед - което всъщност значи разсъждение, ще стане егаси мощното. Щот дефакто всяко произведение особено от тея по-обемните съдържа мноого повече проблеми от тези, които са набелязани за основни и секи щеше да може да си намери ниша по която да пише. Никво разсъждение не е туй, дет тряа да го прайм на изпита. Може би талаша да..но основното си е кодифицирано кажи речи.Дени написа:Няма по - приятно от това да разсъждаваш в/у литературно произведение, пак лично мнение
Ахаха..мъъ даа разбира са. Тва така наречено есе, си е баш така наречено. По-скоро трябва да се нарече съпоставка туй щот есе е мн мазно подвеждащо.explorer написа:PS. Що се отнася до разсъждението "изцяло през твоя поглед" - затова има и втори формат на изпита - т.нар. "есе".