DISTORMENT и ПРОПАГАНДА в О! Шипка на 10.10.2005 от 22:00 ч.

Архив на теми от "Студентски живот".
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

gitty написа:ама аз пак си мисля , че си готин :P лол[/color][/b]
Свалките в съседния форум :twisted: :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Нищо бе, така темата седи все отгоре :lol:

"Eлате поече " :P
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Тия дни би трябвало да видите и плакати по улиците..нещо от сорта на това:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Боби, искам един такъв плакат, ако ви остане де.. да си го лепна в стаята 8)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Може ли и за мен?
Последно какво се разбрахте ? Ще има ли някаква среща на форума за концерта? Че сега съм си вкъщи и имам нет иии...искам да знам предварително, щотооо ми се ходи! Ама....оооо....ама той Стефо е във ФъЖъМъЖъ, ще го разпитвам и него...

Бтв плаката ми трябва за стаята в Студентски град. Много държа! :twisted:
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Що не каза? Днеска носих няколко като бяхме на лекциите по медийно право. Можех да ти дам 1 и да оставя един по-малко в ОЧЗ. На концерта ще донеса 2-3 плаката з акойто иска. Вие пък елате ВИЕ хехе :wink:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

SepulTeraHead написа:Що не каза? Днеска носих няколко като бяхме на лекциите по медийно право. Можех да ти дам 1 и да оставя един по-малко в ОЧЗ. На концерта ще донеса 2-3 плаката з акойто иска. Вие пък елате ВИЕ хехе :wink:
Ама за мен запази задължително! Или направо в понеделник...ако не съм многооо нахален...донеси! :) Във ФъЖъМъЖъ
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Аз и без тва от лекции ще тичам на саундчек направо, така че ще ги нося и във факултета.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Аз ще пропусна първото упражнение по фонетика и направо за граматиката ще отида..сигурно и аз ще покажа там плакат на колежките (че в мойта група сме 3-ма момчета само хехе)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

United_colours...Гошко ще ходи! Ще му кажа да ти чукне на вратата преди това, ама гледай да не спиш, щото Гошко не се кефи особено да му отварят вратата непознати хора с израз на лицето : :shock: . Хихи! Тъй...тааааааа...що не пуснете едно списъче кой ще ходи уе ?! Не че ще мога да го видя щото тръгвам след няколко часа накъм София...ноооо...все пак :twisted: Уточнете ако искате някъф час в който да се съберем форумци отпред и аз утре ще питам Стефо дали има нещо уговорено. Хайде...със здраве!

Едит: Ауееееее...10 часа ?! :shock: Чи после как ши си върнем у Студентската маала, бе ?! :shock: :shock: К'фи кинти е едно такси до...Фантастико, да речем ?!
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

5 лева с повишените цени...преди беше около 3,50 -4...
И на нас тва ни е проблем, едва пари за вход ще намерим и май ще си се прибираме пеша...И без това едва ли ще иска да ни качи такси :roll:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Ако някой има затруднения с такситата ще гледам да ви асистирам ;). Все пак ще взема пари от концерта пък имам да черпя.. :roll:
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

оооооооооо :lol: сладур :lol: за такси не, ама може да почерпиш по една кола/бира/кой квото пие :wink: ениуей, аз исках да добавя,че ще сме двамата с Лорда :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Vintersorg написа: Уточнете ако искате някъф час в който да се съберем форумци отпред и аз утре ще питам Стефо дали има нещо уговорено. Хайде...със здраве!
Не е никак лоша идеята, аз предполагам че към 20:00 вече ще съм в Шипката ако има нещо пред входа ще се появя и аз :)
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Седя си аз пред ПЦ-то, навън мръкнало... Пиша си с един от бившия клас и....

Lord Nosferatu (10:18 PM) :
хм.... пие ми се уиски
Lord Nosferatu (10:18 PM) :
с пържени картофки
ххххххххххх (10:18 PM) :
ае оим у сарцата
Lord Nosferatu (10:19 PM) :
га?
ей фък! Аз съм на концерт!!!
чао!

Просто в един прекрасен момент ми светна и за 20мин бях в шипката. Бях сигурен, че вече за започнали (и се надявах първо да са Пропаганда 8) - да мога да хвана целия Дистормент ), но чакаха озвучителя. Скоро дойде и той и концертът започна. Две песни стоях и кимах одобрително в такт, после ми "дойде пауъра" и почнах да подскачам сегиз-тогиз у погото. Още в началото някой успя да ме настъпи по глезена, и още ме наболява, но все още работи :D Ех, загубил съм тренинг, мътните го взели...
Един пич даже го изнесоха навън, че пострада (туй само по големите концерти на големите групи става 8) ) и после се върна за още.
Музиката беше много добра, имаше нужната енергия, макар и аз да не обичам точно такъв стил. Особено този вид вокали са ми доста надолу в класацията (Нищо лично пич, въпрос на вкус :? ). И все пак се възрадвах максимално на концерта. Вокалът пък "изби рибтата", както е модерно да се казва, когато скочи и той в погото на два пъти - на всички много им се понрави :D
За съжаление всяко нещо си има край (освен салама, който си има два), дойде и последната песен - кратка, но качествена - и след едно "довиждане" с тоя и оня, аз се оттеглих. Накратко - изпуснахте, че не дойдохте! Няня-няня-няаааня :twisted: !

Поздрав за сите вас с една песен, която е най-близо до стила на Дистормент от целия ми плейлист - Type O Negative - Angry Itch (Не казвам, че е много близо, де :wink: )
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”