Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Re: Теми Журналистика 2000-2006

Мнение от proUSA »

Като говориме з аманекенки ето какво каза Иваила Бакалова през 2001г.:"Какво ще правите ако станете Мис Бълагрия?", а тя отговаря: "Ще помогна на цялото българско човечество!"
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Аз затова ли съм толкова проста? Че бях 1 месец манекенка? Уви, бях си куха и преди това, а и сега още съм(малоумна) :bounce:

Иначе съм съгласна, че едното е за сметка на другото...Има жени с големи гърди, които не си ги харесват. Една от най-добрите ми приятелки не е пълна, но просто не е и от кльощавите. Нормална е, но с големи гърди. Все ми казва как иска да е по-слаба, като мен. Аз пък искам гърдите й. Така, хората все не са доволни...
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Не знам дали от теб ще стане манекен,но със сигурност имаш данни за журналист. Пишеш хубава поезия. Може би поезията е наи-сложната тема от литературата, като се има предвид, че не можеш да казваш директно нещата, а използваш метафори. Журналистиката е близка особено при т.нар. колумнисти - не винаги могат да казват нещата направо.
Аватар
SickBoy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SickBoy »

Прочее,с каквото и впечатление да сте останали,аз не харесвам манекенки.Всъщност не харесвам красиви(поне не в онази клиширана красота) жени.Плашат ме и имам проблеми с тях.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Другар по душа! И аз не харесвам класически "красиви" мъже, това, което се приема за красиво. Плашат ме... :?
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
SickBoy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SickBoy »

Между другото,ще има ли наистина неква среща?Аз предлаам утре,събота,14-ти юни.Само за час трябва да се разберем.
Аватар
svetleto89
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Гадняри :( Аз няма как да дойда.
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

еее, колко сте изписали докато аз бях на работа...
относно срещата, айде найстина да я направим! ама нека не е точно тази събота.

сега да се изкажа и аз по темата за грозните и красивите! комерсиалният тип красота не ме привлича. в първия момент да, но аз обичам колкото повече се заглеждам в един човек, толкова повече прекрасни черти да откривам в него! шаблонираните красавци и клишираните хубавици никак не са ми по вкуса, а сините очи ме плашат!!

btw, днес прочетох следното заглавие във всекидневник - "SMS дуе цици за 2.40". дали да не се пробвам :mrgreen:
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
Аватар
SickBoy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SickBoy »

Е,това за съботата беше просто предложение.Давайте и вие.Колкото до порастването на цици-като се видим на срещата ще ти кажа дали ти трябват подобни СМС-и :D
Аватар
svetleto89
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Бая смс-и трябва да си пратя, че да постигна желания ефект :lol:
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

добре де, на никой ли не му прави впечатление това "дуе" и "цици" в заглавието на ежедневник? само не успях да прочета как точно ги ДУЕ тия ЦИЦИ т'ва sms чудо, но то явно е за по-просветени от мен...
аз предлагам за сбирката една бирария на славейков. големи помещения, жива бира в още по-големи халби, широки маси без покривка, сладка кръчмарска история. идеално начало за основаването на нашия журналистическо-литературен кръжок!
Аватар
SickBoy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от SickBoy »

А,Лучано ли имаш предвид?Аз съм чест посетител там,не можеш да ме излъжеш :D .А защо не в някоя градинка ако е хубаво времето?

Между другото,защо не си направим някаква чат стая в Скайп,че така вече стана тегаво,егати офтопика,егати чудото...Моя скайп ми е профила.
Аватар
Moci
В началото бе словото

Мнение от Moci »

Заговорихте за красота, та и аз да се намеся..И аз не харесвам красиви, типично красиви мъже..Но, като се замисля, май и грозни не харесвам.. :roll: Но красотата все пак е субективна, нали..
Изяж сутринта жива жаба и цял ден няма да ти се случи нищо лошо. :D
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

абе както говорите всичките ви гаджета ще си помислят, че ги мислите за грозни...това е малко обидно...пък какво разбирате под клиширана красота? аз знам поне 2 типа такава и те са коренно противоположни...единия сини очи, руса коса, бяла работа; другият - тъмни очи, тъмна коса, тъмен тен....ако това са клишетата..доста хора се вписват в тях...а ако имате предвид момчетата, които приличат на момичета..абе по тях си падаха хората преди..или поне така ми изглежда на мен...а има и друг тип, който е много желан - на мачото...сега пък се оказа мн популярно момиче да си пада по някой сух тип, както казват някои...не знам...общо взето всяка красота е клиширана...вече все повече хора започват да казват, че не си падат по класическата красота, което превръща некласическата/неклиширана красота в именно класическа/клиширана...

а пък за срещата най-добре е на някоя пейка/поляна/прочее...не че ще присъствам...ама ще е някак си по-подходящо за начало, в което хората искат да се чуят какво ще си кажат...ако искат де
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

ти пък защо няма да присъстваш? въпросът с клишираната красота не мога да го обесня тук, защото ще се получи много дълго и не по темата.

навита съм за градинка!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”