На човек му писва да дава и нищо да не получава...fire написа:Не е зле, даже много си е добре и аз го поздравявам за това и му стискам палци винаги да се развиват нещата така при него.
А при теб Химера как е?
Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и кой е.. хм.. щастливецът?arielle написа:май и аз започвам да ставам все по-влюбена..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- fire
- Живее, за да пише
Хей, недей да скромничиш, недей! Кой знае колко момичета въздишат по теб, но ти не ги забелязваш или се правиш, че не ги забелязваш.
А и той Купидон си знае работата и ще се появи, когато най-малко очакваш.
А и той Купидон си знае работата и ще се появи, когато най-малко очакваш.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Sw1tched написа:Купидон яко фрагове е направил с арбалета хахах. Само при мене явно е егати сушата ..
Лудлиси!!!
Не знаеш при мен каква пустиня е! Купидон явно се е проснал мъртъв някъде или смъртно пиян...преди да ме застреля с нйекоя либовна стрела.. Или поне да застреля някоя млада дама със същата стрела...
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
някъде бях чула или пък чела,че човек води любовния живот,който подсъзнателно иска...не знам доколко това е вярно,но съм склонна да се съгласяSw1tched написа:А..аз си знам к'во искам, проблема е, че никой не е длъжен да го е грижа за това какво искам
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами, да, влюбена съм.
Днес стават шест месеца откакто съм щастливо обвързана. Ще си пожелая сама да си се обичаме и разбираме все така. 
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Анна написа:Днес стават шест месеца откакто съм щастливо обвързана. Ще си пожелая сама да си се обичаме и разбираме все така.
А за Купидон, какви стрели, кви арбалети - тва копеленце, Кривогледия Снайперист непрекъснато го чувам как ме обикаля с херикоптера обаче от известно време уцелва само някви хора около мене, а аз явно съм с бронирана жилетка и не ме лови куршума
Напоследък май ме е поуцелил най-после обаче нали съм левак и не знам как се сваля бронежилетката и още установявам травмите; а пък дали се е сетило, копелето склеротично, и другия човек да вземе на мерник ..