Човекът под теб
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
тц
... не съм им следила разговора, но най-вероятно става въпрос за отсъствието на мозъчни клетки или по-скоро за нежеланието им за работа
На ЧПМ напоследък често му се губи нишката на поредния разговор тип "приятно ми е, аз съм..." или "бързо сменяме темата, защото не се познаваме...", а за имената на новите познати да не говорим....

На ЧПМ напоследък често му се губи нишката на поредния разговор тип "приятно ми е, аз съм..." или "бързо сменяме темата, защото не се познаваме...", а за имената на новите познати да не говорим....
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- fire
- Живее, за да пише
Ле-леееее, tralala, да не се познаваме лично? Признавай!
Напоследък толкова съм разсеяна, че не помня какво трябва да свърша през деня. А за имена на хора да не говорим, забравям ги в момента, в който непознатият го произнася. Което е толкова кофти, че нямам думи. Когато, малко по-късно, в разговора ми се налага да се обърна към него се чудя как да стане като името не мога по никакъв начин да си го спомня. И понеже винаги така става всеки път се заричам, че следващият път ще слушам внимателно, когато някой си казва името, но... Историята се повтаря всеки път и не зная какво да направя, за да се променя. F1, PLS...
А ЧПМ има ли такъв кофти проблем?
Напоследък толкова съм разсеяна, че не помня какво трябва да свърша през деня. А за имена на хора да не говорим, забравям ги в момента, в който непознатият го произнася. Което е толкова кофти, че нямам думи. Когато, малко по-късно, в разговора ми се налага да се обърна към него се чудя как да стане като името не мога по никакъв начин да си го спомня. И понеже винаги така става всеки път се заричам, че следващият път ще слушам внимателно, когато някой си казва името, но... Историята се повтаря всеки път и не зная какво да направя, за да се променя. F1, PLS...
А ЧПМ има ли такъв кофти проблем?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Е, не ми е чак проблем, но може и да стане, ако продължат тези запознанства (първите дни докато си видя хората от групата съм се запознала с ен-на брой хорица от др. групи, а и от др. специалност във фак.):lol:
, аз обаче съм си физиономист и така ги обвързвам с имената.
Но все пак в началото си е трудничко. Нормално е да объркаш нечие име, при толкова много "Здрасти, аз съм..."
! Иначе най-добре е да попиташ отново човека за неговото/нейното име...така се избягва
(неудобството) от сбърканото име.
ЧПМ тези дни има доста свободно време!
Но все пак в началото си е трудничко. Нормално е да объркаш нечие име, при толкова много "Здрасти, аз съм..."
ЧПМ тези дни има доста свободно време!
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
не,стига да е в рамките на нормалното все пак...KeineSonne написа:И още как - егоист и егоцентрик и всичко най-лошо![]()
![]()
А ЧПМ мрази ли егоцентрици??
ъъ нима има такива хора?ЧПМ не мисли за себе си?
ЧПМ в искал някога да бъде мъж/жена?
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]