Щом си писала и педагогика с тези оценки трябва да те приемат все нещо. Можеш и сама да си сметнеш бала и да свериш с баловете от миналата година.
Социална педагогика
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Социална педагогика
Щом си писала и педагогика с тези оценки трябва да те приемат все нещо. Можеш и сама да си сметнеш бала и да свериш с баловете от миналата година.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
С тези педагоги накаква перспектива има ли ??

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Sugarkata Ти не прочете ли информацията, която беше цитирана за Социалната педагогика? А разгледа ли сайта на Факултета по начална и предучилищна педагогика?
Там си пише какво можеш да правиш/кви перспективи има с тия педагогики
Мързи ви да четете.
Там си пише какво можеш да правиш/кви перспективи има с тия педагогики
Мързи ви да четете.

Pisobella, ами аз искам да пробвам с оценката от матурата. От всичките 18 специалности тази ми харесва. Аз отделно ще си държа изпит в СУ, но все пак като имам възможност с матурата защо да не пробвам 
people always leave
Прочетох
Но мисля,че има специалности с доста по-голяма перспектива...
Само да попитам,нали записването и подаването на документи е от 23 юни до 5 юли? 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да
В ректората приемат до 5ти, из страната разни клонове и т.н. - до 3ти.Кандидат-студентите подават лично или чрез други лица документи за кандидатстване от 23 юни до 5 юли (без неделните дни) в сградата на Ректората.
Документи се приемат и в офисите на фирми в страната до 3 юли

Уф, много гадно с тоя изпит за комуникативни способности. Трябва да ходя чак до София, а мислех да си пусна документите от Плевен. Тц 
people always leave
Аз най-вероятно ще бъда приета някоя педагогика:(Макар никак да не искам:(Но се изложих като кифла на изпита по литература:(3-ка.Имам ли шанс?И още един въпрос-Чух,че е отпаднал изпита за говорни и комуникативни.Вярно ли е?Изобщо нито съм се явявала,нито знам нещо.Споделете опит за специалността.
people always leave
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
ммм...нямаше изпит по тея способности....кофти за тебе
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- night_eyes
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
- Курс: четвърти
Последно има ли такъв изпит или не? И аз ще кандидатсвам с матура в този факултет, но някъде прочетох че около 1139 човека също ще се пробват в СУ с оценките си по ДЗИ-то по БЕЛ. Балът ми е 29,44 и вече си мисля, че нямам шанс...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Изпита по комуникативни отпадна.
С 3-ка във Факултета по Начална и Предучилищна може да се влезе принципно, но естествено нещата зависят както от дипломата ви, така и от броя кандидатстващи и техните оценки. Така че няма 100% сигурни неща
С 3-ка във Факултета по Начална и Предучилищна може да се влезе принципно, но естествено нещата зависят както от дипломата ви, така и от броя кандидатстващи и техните оценки. Така че няма 100% сигурни неща

аз с бал 24 имам някви макар и малки надежди да влезна в този факултет,а ти с твоя 29.44 ми се притесняваш
вътре си,спокойно
вътре си,спокойно