di_snooker написа:Хей, защо да са идиоти тези, които работят в 12 клас?! Аз не съм съгласна. И аз работя от около две години вече. Пък и в моя случай работата ми е много полезна за изпитите, а и за евентуалното ми следване във ФЖМК.
поздравления за което!
обаче освен теб, мен и още да речем 3-4ма човека, посещаващи форума, да добавим още 2-3ма заблудени извън него, колко други познаваш, които са работили в 12ти клас? аз се сещам само за 1 момиче. всички /или почти всички/ останали по това време са си седнали на гъза /или поне така претендират/ и се съсипват от учене. това имах предвид.
искрено ви се радвам, че сте намерили работи, които да са ви полезни както за кандидатстването, така и за следването. като се замисля, радвам се изобщо, че виждам деца /казвам "деца", защото повечето сте по-малки от мен, макар и с 1 година

... а и друга по-подходяща дума не можах да се сетя в момента

/, които работят. и то смислени неща.
може би аз съм малко увредена, в следствие на гимназията, която завърших. около мен всички се чувстваха богоизбрани и богопомазани. че и как иначе - мама и тати кихат яко за всичко. *сетих се дори за 1 конкретен случай - един бивш съученик влиза в УНСС под параграфа "дарение" - 5000лв. техните са толкова доволни от това, че той е студент, че като награда му подаряват кола и апартамент в борово

. е, моя милост с 5.65 по БЕЛ и 5.61 диплома нищо не влезе

*
отплеснах се. радвам ви се, наистина. показвате ми, че има някакви светсни едници сред тийнейджърите. и, моля всички ви, да поздравите най-искрено родителите си от мен, че са ви възпитали да сте читави

сега да попитам - на някой друг прави ли му впечатление неграмотността на повечето журналисти? имам предвид следното - от 13-14 вестника, които следя, само в "капитал" не съм намирала правописна, техническа или пунткуационна грешка. един от много фрапиращите за мен случаи беше в приложението на "дневник" *може и да бъркам* "chocolate" - бяха написали "ангуНг"! ако не журналистите, то поне нямат ли си коректори тия вестници бе?