Бихте ли си направили татуировка?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
я кажете горе-долу колко може да струва някъв татос (не мн голям) за кръста долу.. ще боли ли много, колко ще е отнеме като време и дали ще има някакъв проблем, защото малко или много има разни косъмчета.. имам предвид нещо да не забере.. сори за малоумния въпрос
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
на 1 приятел за татос на гърба с големина около педя (диаметър.. приблизително) му искаха 80 точки за черно-бял или 100 за цветен.. за някво драконче ставаше въпрос. тва беше в студио "Мока", близо до "малките 5 кьошета" (Славейков). чувал съм че боли, щото все пак ти бодат кожата с игли. времето зависи от тва колко е сложна картинката и колко е кадърен татуировчикът. косъмчетата не вярвам да пречат, а пък и предполагам че разполагат със самобръсначкиarielle написа:я кажете горе-долу колко може да струва някъв татос (не мн голям) за кръста долу.. ще боли ли много, колко ще е отнеме като време и дали ще има някакъв проблем, защото малко или много има разни косъмчета.. имам предвид нещо да не забере.. сори за малоумния въпрос
аз исках да си правя дракон на цял гръб, ама засега като че ли ми мина меракът
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ами към 50 кинта най-вероятно...за времето си зависи какъв татос ще си правиш и със сигурност ще боли поне малко..няма какarielle написа:я кажете горе-долу колко може да струва някъв татос (не мн голям) за кръста долу.. ще боли ли много, колко ще е отнеме като време и дали ще има някакъв проблем, защото малко или много има разни косъмчета.. имам предвид нещо да не забере.. сори за малоумния въпрос
а защо искаш точно там да си я правиш?
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
е да бе това и аз го предполагах, ама исках някой да потвърди, и за цените също, пък и знам, че не е оферта да пийнеш за кураж, щото много тече кръв май.. разширяват ти се кръвоносните съдовеNyssa написа: ами към 50 кинта най-вероятно...за времето си зависи какъв татос ще си правиш и със сигурност ще боли поне малко..няма как![]()
ми не знам, струва ми се (винаги така ми се е струвало) много готино.. видях го като малка и много ми хареса..Nyssa написа: а защо искаш точно там да си я правиш?
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ами аз питам,защото по принцип не харесвам там татуировки..в смисъл много комерсиално ми се вижда..иначе не е лошо
абе трябва добре да си помисли човек преди да си направи,защото one thing leads to another както се казва
може да ти се прииска още една,после пиърсинг и тн тн доста е зарибяващо всъщност и трябва да си малко луд хаха
абе трябва добре да си помисли човек преди да си направи,защото one thing leads to another както се казва
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да, бих си направила. Дори в момента имам и психическата нагласа, и финансовата възможност. Но не съм си изградила концепцията за образа и посланието на татоса. Тази година, за 20-ия си рожден ден, може да се "обзаведа".
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
бих си направила, но временна, иначе за момичета ми харесва на кръста и отзад на рамото. за момчета- от вътрешната страна на ръката.
на целия гръб..
много по-готино е да гледаш самия мъжки гръб, отколкото някакви драсканици по него.
на целия гръб..
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и аз така, с моето "постояннство" във възгледите по-добре да не рискувам. а и до известна степен ми се струва твърде опасно насила да си тъпча тялото с някакви отрови и химикали. но пък страшно много искам временна на дясната плешка, познайте какваTrisha написа:Бих си направила само временна, защото като се знам колко ми е непостоянен вкуса бързо ще ми омръзне. На друг етап може вече въобще да не искам татуировка, така че не се знае кво ще ми хрумне...
а иначе за мъжете много ме кефи някаква татуировка на рамото, ама да не е твърде голяма и грозна, а е нещо стилно и абстрактно...
п.п. а може ли да си кажа и за пиърсинга - много искам пиърсинг на пъпа, ама мноогоооо, със сигурност ще си направя в близко бъдеще, тоя път съм се заканила много сериозно
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!