Гонили ли са ви от някой форум? :))
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Док Холидей
- В началото бе словото
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
IRC sUx!
от форуми не са ме гонили, винаги попадам на дебили които доста бързо ме убеждават че всъщност не е добра идея да се посещава съответния форум
ама тук като че ли е яко, смятам да остана 
от форуми не са ме гонили, винаги попадам на дебили които доста бързо ме убеждават че всъщност не е добра идея да се посещава съответния форум
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Док Холидей
- В началото бе словото
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не се опитвай да познаеш какво се опитвам да кажа. Ако иска човек да го изгонят - винаги ще намери начин. Ако не иска - ще си внимава.Док Холидей написа:С което се "опитваш" да кажеш, че за да те изгонят е нужно да пишеш тъпотии?
Я проверявай преди да пускаш ново мнение. Сигурен, съм, че ще имаш какво да коригираш.
- Док Холидей
- В началото бе словото
-
Librarian
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да след като две години работих в списание Gamer's Workshop накрая бях баннат заедно със 20-на човека които бяха във форума на списанието от 3-4 години от човек известен под ник Screamer.
Еми какво да ви кажа data.bg i homelan комплексари fErever. Да са им честити новите собственици.....е от една година де.
Еми какво да ви кажа data.bg i homelan комплексари fErever. Да са им честити новите собственици.....е от една година де.
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
е, аз не я използвам от 3-4 години, не знам з а тебДок Холидей написа:Олеле mirc addicted
аз вече едва ли не само по задължение използвам тази проклета програма.
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Ми аз в малко форуми съм писала (и пиша) и не са ме гонили, но скоро в музикантския форум ме заплашиха много зло с изгонване, но така и не разбрах защо?!
Уотевър, просто почти не влизам там, щото нещо не ми се изкефиха много хората, пък аз нищичко не съм говорила кой знае кво
Явно без значение дали е фейс ту фейс или виртуално, критериите за харесване/неприязън са същите - понякога просто не се получава 
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
ми не е така, на мен ми се е случвало да ме харесат физически, пък да нямаме общи интереси (или тя да няма каквито и да било интереси) или обратното, много да си паснем на лафче и така нататък, а пък визаулно изобщо да не съм симпатичен някому...KeineSonne написа:... критериите за харесване/неприязън са същите - понякога просто не се получава
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,