не се получава винаги, Sw1tched.. там е въпросът.. щото после приказват, без да имат и идея.. докато не се опариш на котлона, няма как да знаеш колко е горещ, само предположения..Sw1tched написа: Човек се учи от грешките си. По-умните препочитат да се учат от чуждите
Тревата
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
е, стига де
аз така мисля по въпроса.. просто ме подразни малко това, че не са пробвали, а дават мнения на пробвали.. затова.. иначе всеки нека приказва каквото намери за добре..
аз така мисля по въпроса.. просто ме подразни малко това, че не са пробвали, а дават мнения на пробвали.. затова.. иначе всеки нека приказва каквото намери за добре..
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- Kenzo
- В началото бе словото
Кокаинът и Хероинът са пълни лайна.Ако животът Ви си върви наред и се чувствате щастливи от това,което Ви заобикаля-опитайте хероин.Нищо особено не е.Зависими стават смачканите от ежедневието,млади хора,които не намират нищо хубаво в живота.Вярно е твърдението,че от веднъж нищо няма да ти стане,няма да се пристрастиш.Така си е.После почваш да си мислиш,че няма страшно и продължаваш лека-полека,малко по-редовно и изведнъж...ХОП-Абс...

a ghetto love is the law that we live by...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
чети внимателно моля те. не съм казал че не се тровя - имах предвид че действат само на белите дробове (и на някои други органи впоследствие), но не и директно на мозъка. колкото и да изпуша, няма да почна да виждам розови гномчета! максимум да ми се завие свят от липса на кислород. а да, и рак след някоя друга годинка.. но не влияят на мисленето ми!arielle написа:влияят и още как.. и са психотропни.. кажи ми кое по-точно не им е вредното на любимите ти цигарки, дето пушиш.. катраните.. или никотина.. или другите вещества.. що си мислиш, че не се тровиш..Tripio написа: не казвам че цигарите не са вредни, но не можем да ги сравняваме с тревата - по простата причина че те не са психотропни, демек не ти влияят директно на мозъка,
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Мое мнение за тревата.Я да видим какво мислите за това ?:))
Пуснах тази тема, защото очаквах точно подобни реакции от вас и исках да проверя дали предвиждането ми е правилно. А какво ще кажете за една малко по- различна гледна точка. Дори и да не и повярвате опитайте се да си представите поне за момент, че на някой тревата му помага в живота а не го кара да затъва. Знам че за тези от вас които не са пробвали, това което ще напиша няма да звучи разбираемо и познато и въпреки това ще се осмеля да го направя. Аз пуша трева от 10 години. Наистина много хора около мен от тревата продължиха по-нагоре. И това наистина беше защото прекаляваха и тя почваше да не им стига. Но аз нито прекалявам, нито продължавам напред защото именно в лицето на тревата намерих нещо много интересно. Нека ви опиша аз как изживявам напушването. Имам чувството че някакво ново сетиво се задейства в мен. Седиш си в същият свят , обаче изведнъж нещата които си научил в ежедневието почваш да ги навързваш. Като парчета от пъзел които почват да се свързват. Бил толкова забит и фокусиран в собственото си малко ареалче и жалко съществуване, а изведнъж камерата се изтегля виждаш от горе много неща и успяваш да си направиш по генерални изводи. Признавам, че тревата те прави по отвеян, разсеян или както там искате го наречете, но лично аз не се чувствам по тъпа. Искам да ви кажа , че вземам стипендия в софииския и то в специалност която не е лесна, искам да ви кажа че не съм неадекватна, че съм симпатичен човек при това доста по интересен от повечето които познавате. И всичко тоеа не ви го казвам за да си вдигам самочувствието или нещо такова, просто ми писна когато споделя с някои че пуша трева да срещам предразсъдък едва ли не щом пуша трябва задължително да съм парцал. Това е - особено за тези които не са го пробвали моля не ни отритвайте само защото едно правителство нарича това незаконно - това не е защото е грешно, а защото на тях така им е по изгодно.
П.С. Тук се изказвам в защита само на тревата но не и на по твърдите наркотици, които не познавам и не смятам за безопасни.
П.С. Тук се изказвам в защита само на тревата но не и на по твърдите наркотици, които не познавам и не смятам за безопасни.
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
еми евала за психиката ти в такъв случай
а един въпрос...докога ще гледаш нещата "от горе"?в смисъл,ти няма да можеш цял живот да го правиш това..какво ще стане като трябва сама да се оправяш,без помощта на тревата?
а един въпрос...докога ще гледаш нещата "от горе"?в смисъл,ти няма да можеш цял живот да го правиш това..какво ще стане като трябва сама да се оправяш,без помощта на тревата?
Последно промяна от Nyssa на 08 Окт 2005, 08:56, променено общо 1 път.
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда ![/url]
- Kenzo
- В началото бе словото
Re: Мое мнение за тревата.Я да видим какво мислите за това ?
Всъщност от тревата нататък-пътят е надолу.И още нещо...Искам да те питам колко често пушиш трева?kuponka написа:Наистина много хора около мен от тревата продължиха по-нагоре.

a ghetto love is the law that we live by...
- Nyssa
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Мое мнение за тревата.Я да видим какво мислите за това ?
ъъ тя май имаше предвид,че са минали на по-твърдо...Kenzo написа:Всъщност от тревата нататък-пътят е надолу.И още нещо...Искам да те питам колко често пушиш трева?kuponka написа:Наистина много хора около мен от тревата продължиха по-нагоре.
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !