Айде да си гледат работата,нали съм си пич и ще ходя на четири дни концерти.
МО-всички курсове (reloaded)
Модератор: MidwinterSun
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Re: МО-всички курсове (reloaded)
И любовта е несправедлива.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- denichka_d
- В началото бе словото
А,така,Heygod!Разбрал си същността на живота
Драго пита само най-основното за 2 минути - пич и половина!
Да не вземем да се засечем на Metallica,хм?
Да не вземем да се засечем на Metallica,хм?
When you talk to God,it's called prayer.When God talks to you,it's called schizophrenia!
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Може
.
4-ти - WS i DL
5,6,7 - в Каварна каквото има.
ь
25-ти - пак към столицата.
4-ти - WS i DL
5,6,7 - в Каварна каквото има.
25-ти - пак към столицата.

- denichka_d
- В началото бе словото
Kokteil_molotow,я кажи като един виден ветеран в МО,как минава изпитът при доц.Калинова?Чуваме май,че много разпитване пада,а няма време за всичките неща от малката(но пък много зла) книжчица.Имаме конспектирани основните моменти именно оттам,но дали ще стигнат!?Пита ли подробности?Тя нас ни засипа с едни статии за периода след книжката и въобще няма време...Мъка е голяма
Дай съвет и малко утеха 
When you talk to God,it's called prayer.When God talks to you,it's called schizophrenia!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Обожавам да говоря за Калинова
Тя е просто прекрасна личност. Незнам как бяха лекциите при вас, но при нас имаше доброволно присъствие на почти всички ,защото тя създава такава обстановка, че няма как да не ти е приятно
Дава много , затова и изисква.
Само с конспектирани неща няма да минете-иска си подробности. Тя е решаващият фактор за оформяне на оценката между нея и Валери Колев (който също е номер едно). Изпитва дълго време, но води разговор, не мълчи като пън и да те гледа как береш душа пред нея.
Говори, помага, подсказва , анализирате заедно...но иска знания.Минава леко, но е обективна-ако не се сетиш няколко основни години на събития например, няма как да имаш 6...
Както и аз нямах 6 при нея, но тя и Колев са от тези преподаватели, които просто заслужават да ги обичат
Тя е просто прекрасна личност. Незнам как бяха лекциите при вас, но при нас имаше доброволно присъствие на почти всички ,защото тя създава такава обстановка, че няма как да не ти е приятно
Дава много , затова и изисква.
Само с конспектирани неща няма да минете-иска си подробности. Тя е решаващият фактор за оформяне на оценката между нея и Валери Колев (който също е номер едно). Изпитва дълго време, но води разговор, не мълчи като пън и да те гледа как береш душа пред нея.
Говори, помага, подсказва , анализирате заедно...но иска знания.Минава леко, но е обективна-ако не се сетиш няколко основни години на събития например, няма как да имаш 6...
Както и аз нямах 6 при нея, но тя и Колев са от тези преподаватели, които просто заслужават да ги обичат
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Ма тя книжката на Калинова не е малка бре
Тя е онази дебелата зелената книга за преходите- в съавторство с Искра Баева мисля,че беше- от там се учи...не посягайте към малките книжки...
- denichka_d
- В началото бе словото
Преборих материала при Колев аз,ноо остава по-лошото
Иначе и ние обичаме доц.Калинова,само сега преди изпита съм малко раздвоена
Прекалено много неща ни даде наистина.Има една книжка пак с Баева -"Лекционен курс" за периода 1945-1955,изглежда неголяма(250стр.е,среден формат),но е бъкана с факти.Таа...тя обхваща само 12 въпроса,а за да я научиш не знам колко време отива.От голямата книга с Баева-т.нар."Преходи"- ни трябват 30тина страници и именно защото са само 30 тя ни даде още 5-6 мощни статии по въпросите и сега за 4 дни ми е любопитно как стават нещата...Тва дето го имаме не е точно конспекти,а са си въпроси,вадени от книгата,но наистина основно,може би колкото да минеш.Ще чета книгата,но едва ли ще запомня всичко
На полудяване отиват нещата...и все пак я уважавам!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Спокойно!
Наистина малко е времето, затова се хвани за основни неща, колкото да знаеш по малко от всичко!
Успех
Наистина малко е времето, затова се хвани за основни неща, колкото да знаеш по малко от всичко!
Успех
- denichka_d
- В началото бе словото
Не съм оптимист никак
Но благодаря за информацията,надявам се да има все пак с какво да се похваля в сряда.Може и да изкарам късмет,знае ли човек!
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Може като нашите турци днес да пробваш,които са отишли при Киров и му казали да им пише 3-ки и той им писал...
Ама ти не си за три
.Ще чакаме да се похвалиш с поредната шестица.
Аз се връщам да чета за "Закона за опазване на почвата" The Soil Conservation Act
Егати абсурдите ... ,ако ми се падне САЩ 19-39г. ще съм на седмото небе.
Ама ти не си за три
Аз се връщам да чета за "Закона за опазване на почвата" The Soil Conservation Act
Егати абсурдите ... ,ако ми се падне САЩ 19-39г. ще съм на седмото небе.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
При мен този изпит мина много абсурдно. През целия курс си мислех, че Колев е Цербер, въпреки че водеше наистина много увлекателно лекциите. МИслех си и че Калинова е ангел, спуснат от небето на фона на Колев. Гледайте сега какво се получи: от конспекта за Колев НЕ успях да науча само три теми и ми се падна точно една от тях... и имам 6
а за Калинова бях научил точно три теми и пак ми се падна една от тях - писа ми 4
през цялото време докато говореше все едно ме галеше с перце, ама си ме заби с оценката. А според мен отговорих доста по-добре на въпроса си от колегата след мен, който не знаеше коя е третата държава от оста по време на ВСВ освен Германия и Италия
. Аз чак такива фактологически пропасти нямах, а на него му писа 5. Накрая от една шестица и една четворка оценката ми беше 4 
- denichka_d
- В началото бе словото
Уф,тоя изпит ми се вижда мисия невъзможна.Колев някак си ме окуражава,но за нея чувам страхотии.Защо трябва да разпитва така брутално!?А и имам 2-3 теми,които просто ако ми се паднат не знам...Много разчитам да изкарам късмет!Ти поне си се отървал
Аз и на 4 пак ще съм доволна,само да мине и да не ме забие с нещо за 2ка...защото съм учила и просто ще ми съсипе всички представи за изпити и за хубаво лято
Стискайте ми палци 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
М че то и аз незнамpora_e_priqtel написа: А според мен отговорих доста по-добре на въпроса си от колегата след мен който не знаеше коя е третата държава от оста по време на ВСВ освен Германия и Италия.
Споко, ще се справите
-
Vel
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Някой може ли да сподели конспекта по съвременна история при Драганов, моля?
- denichka_d
- В началото бе словото
Аз съм с инфо от миналата година,ама мисля,че е винаги едно и също.Т.е. отваряш на съдържанието на книжката му("записки по какво беше") - почваш от Англия след ПСВ и свършваш със Чехословакия след ВСВ.20 теми са,само държави,без баластрата за политическите режими в началото и някаква интеграция в края.
Ако бъркам,поправете ме,да не ми тежи Vel на съвестта!!!
Ако бъркам,поправете ме,да не ми тежи Vel на съвестта!!!