Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Теми Журналистика 2000-2006
аз до последно се надявах да е в грешка и да е някоя друга тема 
Show me the way to the next little girl...

- Lilita
- В началото бе словото
е, и на мен в началото ми се стори много страшно и безплодно, но вече всичко свърши....на 17.07 пак ще имаме шанс да сътворим нещо добро 
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
аз се чудя дали на реалния изпит ще дадат по-лесна тема? в смисъл такъв, че имам доводи в подкрепа и на двете становища...
друго, което ме човърка, е дали повече кандидат-журналисти ще се насочат към УНСС, мислейки, че изпитът там е по-лесен или ще оте*ат икономическия за сметка на СУ.
някакви идеи/мнения?
друго, което ме човърка, е дали повече кандидат-журналисти ще се насочат към УНСС, мислейки, че изпитът там е по-лесен или ще оте*ат икономическия за сметка на СУ.
някакви идеи/мнения?

shlqkkk написа:аз се чудя дали на реалния изпит ще дадат по-лесна тема? в смисъл такъв, че имам доводи в подкрепа и на двете становища...
някакви идеи/мнения?
А що не вземат да ни приемат тези, дето тук така хубаво си лафим?!? Пък другите да се оправят...
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Я сега като, толкова ми се оплаквате, ми кажете какво бихте писали по някоя от контролните теми. Не са ли по "лесни" те?
- Lilita
- В началото бе словото
ххаххха!! и аз съм съгласна с fifoza! ние тук като най-отдадени на журналистическите/книгоиздателски/PR мечти, да ни приемат от добро сърце, пък останалите-кой къде свари
btw, аз никак не харесах другите теми, макар че бях сигурна, че ще падне нещо свързано с безумните училищни клипчета!
btw, аз никак не харесах другите теми, макар че бях сигурна, че ще падне нещо свързано с безумните училищни клипчета!
- automobiliste
- От дъжд на вятър
Другите теми и на мен изобщо не ми харесаха,тази си беше точно на място,въпреки че не съм собено доволна от представчнето си,но оценките ще покажат...
- proUSA
- Легендарен флуудър
Защо не си доволна?
proUSA написа:Я сега като, толкова ми се оплаквате, ми кажете какво бихте писали по някоя от контролните теми. Не са ли по "лесни" те?
Аз не се оплаквам за темата. В първия момент реагирах скептично, но после думите сами дойдоха. Смятам обаче, че вариантът "Клипче от училищния коридор" беше далеч по-гнусен. А третият вариант за бетонните планини, също не беше подходящ. Поне за мен.
Последно промяна от Fifoza на 11 Юни 2008, 16:54, променено общо 1 път.
- shlqkkk
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
в интерес на истината, точно тази за клипчето ми беше най-на сърце на мен. де що е свързано с тийнейджъри да ми се беше паднало... по-малко от 5.00 нямаше да имам, убедена съм
. аз съм лелка-моралистка
.
за планините... вероятно щях да импровизирам, както направих и с Брюксел, де. просто, колкото и от обща култура да назнайвам нещо на тази тема, като цяло съм толкова аполитична, че...
подкрепям идеята активно пишещите да ни приемат
другите да се спасяват 
за планините... вероятно щях да импровизирам, както направих и с Брюксел, де. просто, колкото и от обща култура да назнайвам нещо на тази тема, като цяло съм толкова аполитична, че...
подкрепям идеята активно пишещите да ни приемат

- Lilita
- В началото бе словото
аз пък се явих на изпита с нагласата, че каквото и да се падне ще разчитам на музата и таланта си (ееех, как прозвуча само!!). нямах предпочитания за точно определена тема
сега комисията ще ми покаже какво мисли за творческите ми нагласи....аз ще плача, независимо дали от радост или мъка, ще си се наплача да ми олекне
сега комисията ще ми покаже какво мисли за творческите ми нагласи....аз ще плача, независимо дали от радост или мъка, ще си се наплача да ми олекне
-
six_sense
- В началото бе словото
Другите теми бяха гнусни. Направо нашата си беше цвете, онези като ги чух щях да припадна,изобщо не знам какво да пиша за тия клипчета...айде за бетонните планини щях да измисля нещо.
Местата ми се виждат много малко и явно ще ства въпрос за масова сеч. Изправят ми се косите направоо
Местата ми се виждат много малко и явно ще ства въпрос за масова сеч. Изправят ми се косите направоо
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- proUSA
- Легендарен флуудър
Айде, благодаря ти! Сега заради теб няма да спя цяла вечер.
proUSA написа:Айде, благодаря ти! Сега заради теб няма да спя цяла вечер.
Хаххахаххахаа, споко бре! Не се тормози. Много сме си умни всички тук и ще ни приемат. Обзалагам се. Е, може само аз да липсвам от групичката, но това е друг въпрос....
- proUSA
- Легендарен флуудър
E ,и ,ти тогава няма да спиш спокойно.