Факултативни дисциплини
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Факултативни дисциплини
Искам да питам за малко подробности някой,който е по-навътре в нещата.Защото какво ли не чух по тази тема...Кажете каква е тая работа с езиците-само един ли трябва да си изберем,има ли изпит на края на годината,задължително ли е да се запишем...И ако има някой,който да ми каже дали наистина се учи език или само така се води,ще съм му много благодарна
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=1615
Относно това, дали се учи езика - то зависи от тебе и преподавателя ти. Сега ще ме кара да пиша още на кирилица, и още, и още, докато закъснея за Инструментознанието и ми се е*е мамата. Ся доволно ли си, на кирилица е!
Относно това, дали се учи езика - то зависи от тебе и преподавателя ти. Сега ще ме кара да пиша още на кирилица, и още, и още, докато закъснея за Инструментознанието и ми се е*е мамата. Ся доволно ли си, на кирилица е!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Можеш да запишеш по избор каквото пожелаеш!
Списъците със избираемите дисциплини ще бъдат разлепени скоро по факултети!
Можеш например език и някаква дреуга дисциплина
Или например два езика
Изпитите не са трудни - спокойно!
Успех
Ако има нещо питайте пак. На вашите услуги!
Списъците със избираемите дисциплини ще бъдат разлепени скоро по факултети!
Можеш например език и някаква дреуга дисциплина
Или например два езика
Изпитите не са трудни - спокойно!
Успех
Ако има нещо питайте пак. На вашите услуги!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
Абе защо винаги сте толкова директни, давайте малко повече информация на хората.user-1209 написа:Нема такъв филм веднъж записана избираема дисциплина става задължителна! Ама инаги има начин така, че...twiggy написа:да искам да попитам какво става ако се запишеш и после искаш да се отпишеш
Не знам дали е универсално за всички факултети, при нас правилото е следното - можеш да отпишеш до 3 избираеми предмета за цялото следване преди да си държал изпит по тях (може да се отпишат и по време на сесия, стига да не е минала датата на изпита).
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Is more than who we are
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ами имаме си правилник ние и това пише и съм питал, не мога да си изсмуча повече информация просто!smallp0x написа:Абе защо винаги сте толкова директни, давайте малко повече информация на хората.user-1209 написа:Нема такъв филм веднъж записана избираема дисциплина става задължителна! Ама инаги има начин така, че...twiggy написа:да искам да попитам какво става ако се запишеш и после искаш да се отпишеш
Не знам дали е универсално за всички факултети, при нас правилото е следното - можеш да отпишеш до 3 избираеми предмета за цялото следване преди да си държал изпит по тях (може да се отпишат и по време на сесия, стига да не е минала датата на изпита).
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- smallp0x
- В началото бе словото
- Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
- Обратна връзка:
*въздишка*user-1209 написа:Ами имаме си правилник ние и това пише и съм питал, не мога да си изсмуча повече информация просто!smallp0x написа:Абе защо винаги сте толкова директни, давайте малко повече информация на хората.user-1209 написа:Нема такъв филм веднъж записана избираема дисциплина става задължителна! Ама инаги има начин така, че...twiggy написа:да искам да попитам какво става ако се запишеш и после искаш да се отпишеш
Да, обаче явно не е така за целият университет. Не мога да отговарям за другите факултети, но това което ти каза, не е вярно за моя факултет.
И дори и да знаеш, че човекът на който отговаряш е от твоя факултет (ако е... о.О) пак е добре да уточниш за какво говориш. "няма такъв филм" ама не точно
Защото дори и да дадеш вярна информация на този човек, може да заблудиш някой друг, който да си помисли, че това е универсално правило за целия университет.....
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are
Is more than who we are
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ако си счупиш крака - медицинско!twiggy написа:добре де, какво става ако примерно си се записал на спорт но си счупиш карака(на никого не го пожелавам) и не можеш повече да ходиш?
второ - каква е логиката след като е свободно да се записваш да не може свободно да се отписваш
Логиката е, че за записването има срок все пак и ти ги записваш дисциплините, поне в повечето случай за да взимаш кредити(по презумпция поне). И според мен е нормално и логично да е така!
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
НЕ, не ти трябва просто те освобождават без оценка ама си имаш кредитите!got написа:![]()
Знаете ли, че и аз съм се замислила за това- ако си счупя крак( чукам на дърво)- какво става със спорта????Добре , взимаш медицинско, но трябва ли догодина да наваксваш ( даходиш 2 часа), или ти се признава
![]()