Еее,ужас,аз 3 пъти го четох и то внимателно втория път...И аз не знам какво да кажа,не знам колко ще имам,но предчувствието ми не е кой знае колко добро.И до мене имаше хора дето идея си нямаха за какво иде реч,усещам,че ще имаме еднакви оценки.Абе не виждам смисъл да се правят такива гадни изпити,след това всички бяхме като цапнати с нещо.И в момента главата ме цепи,направо ад!
Похвалете се за КПто
P.S.Супер ви завиждам за ОЧПто-БРАВО!!!
When you talk to God,it's called prayer.When God talks to you,it's called schizophrenia!
КП-то е в сряда.Първите три групи .
Остават ми само още 300 страници за един ден и 6 часа.
Не е непосилно,само дето и мен ме цепи главата.
Доколкото разбрах и вашият е бил същия тест ...
Pick your moment and make the right play...
"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Не се притеснявай,Heygod!Аз учих КПто за 4 дни цялото(аз си бях виновна ест),малко полудях , ама мина много добре и имах 6.ОЧПто обаче ще ме севтоса с друга оценка 100%,време си му беше.По МЧП-6,по ОЧП-2 или 3 Няма такива случаи!
300стр за ден и 6 часа е царска работа Давай по конституцията и каквото стане.Ти си герой,така или иначе...ОЧП завинаги е затвърдило твоя статут!
When you talk to God,it's called prayer.When God talks to you,it's called schizophrenia!
На фона на останалите колеги се прибирам като осакатен от битката в сравнение с тях,кои са загубили само по някои и друг пръст,дори има и такива,които са си цели целинички.
Ще пиша пак в сряда.
Dimage, ne davat!Vsyshtnost minalata godina daje nikoi ne se seti da popita,no sym 99% sigurna,4e ne moje.Prosto specialno po KP vsi4ko e tam,nqma mnogo kakvo da se misli i nqma logika...M4P i O4P e drugo,az daje se iznenadah taq godina,4e moje6e da gi polzvame.I vse pak dori te ne ti garantirat vzemane na izpita.
Pak da kaja:ako imash lekcii na Kirov,davai po tqh,radva im se.Pone pri mene,az mu kazah,kakvoto toi beshe kazal i po-edno vreme me sekna dovolen Dobre se darji i minava byrzi4ko.
А Начева радва ли се на лекции на Киров?
Как мина ОЧП-то?
По думите ти съдя,че при Киров явно е по-лесно .Аз още от самото начало исках да съм при Начева,но ще видим утре.
Не знам дали ще се радва на лекции на Киров Не се притеснявай,и при нея минава ОК,просто казват,че малко повече разпитвала и понякога се отнасяла и ти си говориш,тя после пак те пита същото...но ако говориш все пак,а не мълчиш или пелтечиш(това е стратегическа грешка на всеки изпит,може да са локуми,но да са казани с увереност ) пише 5 или 6!Според мене,ако има основените неща в лекциите и нямате време,давайте по тях,независимо чии са!По добре най-важното от всичко,отколкото непокрити въпроси.На мене ми се падна предпоследния,така че давайте и късмет,100% ще се справите.От всички права това е най-лесно и приятно.Милата година щях да се гръмна преди него,но след тази сесия гледам на миналата година като на просто препитване...
Днес първо писах на латиница,сега имам и грешки в писанията.Простете ми,колеги След МЧП,ОЧП и две зли истории в процес на подготовка нещата излизат извън контрол!Щастие е,че още мога да мисля и да пиша...Съдба...
П.П.Няма оценки по ОЧП.Хлип!Ще пътува Таков и чак в понеделник.Искам си резилаааа
След още 30 страници го свършвам за втори път,после прочитам тука някакви лекции и това е.
Омръзна ми този учебник,едно и също,едно и също и то почваш вече да се бъркаш кое за кой се отнася и т.н.
Но ... да наистина е приятно четиво,дано да мине утре успешно.
Мисля да вляза от първата групичка,не знам дали има значение .
Обикновено,от собствен опит го казвам,хубаво е да си от първите.Някак си си мислят,че знаеш и искаш да ти пишат 6 и да си ходиш.Освен това са свежи,не са изнервени от простотии и минава много по-добре.Например при нас Тенчо първите ни пусна с 6,супер беше.После станало Баташко клане...Жена му му звъняла,той се нервел и не знам какво.Раничко е най-добре,после цял ден ти е леко на душата,а и те са по-щастливи!
Heygod,хубава музика слушаш виждам.Браво
При Янаки се излъгах да съм последният .
Влязох към 20ч. вечерта ...
Писа ми 5-тица де,но с това,което му казах (всичко си казах по въпроса и малко повече от половината по втория) щеше да ми пише 6,ако бях влязъл 3-4 часа по-рано.
П.С. Да,ама ми пречи да уча.(музиката)
Четворка имам...
Супер ядосан съм ...
Паднаха ми се 1.К-я от 1991 и 2.Имунитет на нар.представител.Дотук добре - написах си почти всичко.
Но защо трябва да ме пита колко поправки има конституцията,коя година са,как се променя имунитетът на нар.представители през 2007 в сравнение с конституцията от 2005,какви са критериите за наказателна отговорност в НК за нар.представители,на коя власт се разширяват правомощията в поправката от 2007?!
Еми майната му ... откъде накъде да ги знам тези неща,няма да ставам конституционен съдия егаси!
Дори не можах да си довърша отговора ... изпитва ме 15 минути ... Хубаво помага,ама какви са тея въпроси по дяволите ...!
Плюс това докато при нас изпита 5 човека при Киров бяха минали около 30 ... и 90% с 5 и 6.При него щях да имам не 6,ами 6 плюс,знаех си въпросите перфектно ... поне по това,което пише в учебника.
Не стига,че ми зададе такива въпроси,ами и ми каза,че определението,което пише в учебника за индемнитет не било вярно ... еми откъде да и измисля друго... да не съм конст. съдия!!!
Хората пред мен минаха със 6-тици,без никакви такива въпроси .... !!!
Една колежка също има четворка...Питала я е - колко нар.представители седят на редовете в нар.събрание,колко са зам.-председателите и пак за някакви поправки в К-ята...
К'во да кажа ... !
Последно промяна от HeyGod на 15 Юни 2008, 00:49, променено общо 1 път.