Eхо, дами, ревниви ли сте???
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FightForFreedom
- Паисий
Re: Eхо дами ревниви ли сте???
Аз съм по-голям моралист, отколкото би повярвала (според твоите думи), защо да ти обяснявам? Знаеш ли какво означава чувството на чест? Несъвместимо е с работите дето приказваш, а аз го изпитвам.
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
А твоята чест, в какво се изразява? Скандали на ревност, заради случен поглед? Интересно ми е къде е чувството за чест на мъжете, когато изневеряват. А когато един мъж се обръща след готина мацка, това какво е? Чувство за естетика? Ако мъжът ми се обърне след готина мацка докато е с мен, аз трябва ли да му направя скандал, заради моето чувство за чест? Е аз лично не бих го направила, бих се обърнала заедно с него, защото не виждам кое по-точно в поведението му би ме наскърбило... За мен лично чувството за чест не се изразява в безпричинна ревност. Ако имаш още въпроси относно моето чувство за чест, можеш да ми ги зададеш на ЛС, защото не ми се струва тук мястото. А щом ти никога не си си помислял за изневяра, това ме кара да си мисля, че явно не си имал достатъчно дълги връзки или не много голям житейски опит и ако досега не си си помислял, все някога ще го направиш. Все пак аз не говоря за изневяра,а само за самата мисъл.. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- FightForFreedom
- Паисий
Не съм казал, че честта и ревността имат нещо общо. НАПРОТИВ... говорехме за флирт с друга/помисъл за друга....
Аз съм по-чист отколкото можеш да си представиш. Никога не ревнувам, никога не флиртувам, никога не мисля за секс. Никога не съм ревнувал, никога не съм флиртувал, никога не съм мислил за секс. Никога означава никога. Не, не съм на десет и не съм кастриран
- renesanz
- Легендарен флуудър
FightForFreedom написа: никога не съм флиртувал, никога не съм мислил за секс. .
по собствено вътрешно задължение или по природа? защото аз мисля,че е невъзможно да не почувстваш и най-малко привличане(без то да има някакави последствия)...сякаш сам си си го наложил в името на по-висше чувство.и смяташ,че си прав и безгрешен.... няма нищо нередно в това да бъдеш привлечен. какво ще стане след това сам можеш да избереш.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ох, момичета, как да ви го обясним на вас....
-това, че докато правите секс си мисли за нея
-това, че докато говорите той си мисли, какво би и' направил ако му падне...
... това кефи ли те? Защото според мен никоя не заслужава такъв мъж...
Да, ако се разминавам с Рене по улицата, ще си помисля "ей каква готина мадама, само да ми падне, как ще я катурна..."... но ако съм ангаже, няма нищо такова да ми хрумне и ще си кажа "ей тази е от форума" и толкова. Не е сложно да се контролира човек (то верно при Рене, малко трудно), надявам се и евентуалното ми гадже да реагира по същия начин на готин пич.няма нищо нередно в това да бъдеш привлечен.
Колега, замисляли ли сте се, защо при момичетата това не може да стане? Да им се иска все да кривнат, да минат тънко, да забършат нещо. Нямам предвид всички момичета, а тези, които го правят тва. Остави честа. Самото чувство че флирта, ако си ангажиран е неправилен.Ако само веднъж помисля само нещо неморално, край с честта ми = край с живота ми.
Защо не, питам аз? Жените вдигат по-лесно скандали от мъжете. Защо и ние да не пищим и да не се тръшкаме?Скандали на ревност, заради случен поглед?
- пример: аз съм лесно влюбчив и много се заглеждам по момичета. Но досега не съм изневерявал на нито едно гадже. Как обясняваш това? Тъп ли съм, че съм го правил или?Интересно ми е къде е чувството за чест на мъжете, когато изневеряват.
-Това, че смята друга за "най-яката мацка на света"защото не виждам кое по-точно в поведението му би ме наскърбило...
-това, че докато правите секс си мисли за нея
-това, че докато говорите той си мисли, какво би и' направил ако му падне...
... това кефи ли те? Защото според мен никоя не заслужава такъв мъж...
- кое го прави по-малко гадно, ако само си го мисли, а не го прави... за мен няма разлика...Все пак аз не говоря за изневяра,а само за самата мисъл..
Целувай се пред гаджето с непознато момче, и после му обяснявай тези неща... дали ще му пука дали флиртувате, натискате се или слюносподеляте?Лично за мен целувката е резултат от флирта, но не е флирт.
Ако приемем, че е така - това се дължи на шавливите им партньори, на които си го връщат...И от личен опит мога да кажа, че най-ревнивите хора са най-склонни към изневяра.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тва ти го обяснявам от 3 страници назад!Kristo написа: Не е сложно да се контролира човек

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- renesanz
- Легендарен флуудър
отговорът е един-или искаш да се контролираш или не. във всеки случай знаеш дали си заслужава или не. 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
За себе си приемам, че предпочитам да съм верен и да не кръшкам, да не флиртувам, да не заглеждам други и да не мисля за други...
Който иска да ме съди и нарежда... (тва 'нарежда' е бургаския лаф за "обиждам") - може би съм консервативен или имам странни възгледи, ревнив и с изявено чувство за собственост, но за мен това не са лоши неща, а нещо естествено...
Край с тези спорове, плс... аз заставам за мненията на 3те Фъ-та от тук нататък....
И честно казано всички форумки тука, имат нужда от едно хубаво напляскване...
Който иска да ме съди и нарежда... (тва 'нарежда' е бургаския лаф за "обиждам") - може би съм консервативен или имам странни възгледи, ревнив и с изявено чувство за собственост, но за мен това не са лоши неща, а нещо естествено...
Край с тези спорове, плс... аз заставам за мненията на 3те Фъ-та от тук нататък....
И честно казано всички форумки тука, имат нужда от едно хубаво напляскване...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- FightForFreedom
- Паисий
Да опростим нещата (кой го казва, нали
)- темата е ревност, Kristo казва, че повечето жени обичат да ги ревнуват като знак, че ги обичат. Аз казах, че ревността е част от тъмната страна на човешките емоции и трябва да се внимава с това чувство. После стана дума за флирта и момичета и момчета се разделихме на ЗА и ПРОТИВ (така се случи, а може би не толкова случайно). Kristo казва, че жените не трябва да си просят ревността, но го правят. Аз казах, че флирт е мръсна дума. Renesanz каза, че с мярка може. Ние с Kristo сме против флиртуването на обвързан човек.
Що се отнася до мисълта "ох мали какво плакне очите ми" аз пак съм против, защото е несъвместимо с моята чест. Честта е следствие от посвещаването. Очевидно е, че някои в този форум се посвещават много сериозно на любимите си хора, а други- не.
Що се отнася до мисълта "ох мали какво плакне очите ми" аз пак съм против, защото е несъвместимо с моята чест. Честта е следствие от посвещаването. Очевидно е, че някои в този форум се посвещават много сериозно на любимите си хора, а други- не.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз изобщо не смятам, че ако един мъж види страхотна жена на улицата, вече я мисли за най- страхотната на света и че докато прави секс мисли само за нея, може даже и да не си спомня след 2 мин. Не смятам, че това е основание за ревност. И аз лично не съм казала, че трябва да се целуваш с друг пред гаджето си!
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- FightForFreedom
- Паисий
Аз не говоря за мяркане на жена на улицата... Представи си, че ти и гаджето ти отидете на някакъв летен лагер с игри, с много готини момчета и момичета- какво става тогава? Аз ще ви кажа какво става- колкото по-дълъг е лагерът, толкова повече двойки се разпадат, заради ревност, породена от флиртове или изневяра. А когато двама души започнат да ходят, то те не се изолират от света или ако се изолират, то е в началото. С мислене от типа на "е, едно флиртче, що пък не?" триъгълниците започват.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Хубаво сте я разнищили тая ревност
Тя си е според зависи и според хората-някои са ревниви винаги, във всяка връзка и независимо оправдателно или не , други са със "широко затворени очи" и преотстъпват, пък и "споделят" гаджетата си в 3ки, 4ки, 5ци, и незнам какви още конфигурации,което на мен лично ми мяза да си плюеш на собственото си достойнство...
Някои хора обичат да се чувстват "притежавани" , това обикновено са жените, мъжете не обичат контрол...
Други пък, въпреки че знаят , че принадлежат на някого, търсят с кого по-напред да си свалят гащите...
Хубаво е да има ревност-такава умерена, да показва на другия,че все пак ти е ценен,щото иначе става като част от интериора и не ти пука дали някой ше го пипа или не...
Някои хора обичат да се чувстват "притежавани" , това обикновено са жените, мъжете не обичат контрол...
Други пък, въпреки че знаят , че принадлежат на някого, търсят с кого по-напред да си свалят гащите...
Хубаво е да има ревност-такава умерена, да показва на другия,че все пак ти е ценен,щото иначе става като част от интериора и не ти пука дали някой ше го пипа или не...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
A колко по-просто би било да се спретне една оргия...FightForFreedom написа:Представи си, че ти и гаджето ти отидете на някакъв летен лагер с игри, с много готини момчета и момичета- какво става тогава? Аз ще ви кажа какво става- колкото по-дълъг е лагерът, толкова повече двойки се разпадат, заради ревност, породена от флиртове или изневяра. А когато двама души започнат да ходят, то те не се изолират от света или ако се изолират, то е в началото. С мислене от типа на "е, едно флиртче, що пък не?" триъгълниците започват.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- renesanz
- Легендарен флуудър
аз мисля,че можеш да обичаш,без да ревнуваш и без да "преотстъпваш"....
- FightForFreedom
- Паисий
Дам...в рамките на човешките възможности е да обичаш без да ревнуваш, да ревнуваш без да обичаш, да обичаш без да преотстъпваш, да преотстъпваш без да обичаш и т.н. Само не можеш да обичаш без да обичаш, нали