Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Re: Теми Журналистика 2000-2006

Мнение от Fifoza »

vivave написа:Аз реших, че даже и да преписва ще изкара по-слаб резултат, защото няма да може да го свърже с темата и тезата(ако изобщо има такава) ще бъде в съвсем друга посока. А и не исках да правя циркове там.Все пак това ми беше първи изпит в софийския университет и не желаех да оставам с такива спомени - за разправии, обяснения и т.н.
Ако се явиш и на редовния изпит, и видиш отново нещо подобно, просто се замисли, че този/тази може да грабне твоето място в СУ и ти да останеш за догодина. 8)
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Ейййй много малко места за Журналистика, очаквах да са повече...ще е борба май. Не ми се записва друго... :)
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
automobiliste
От дъжд на вятър

Мнение от automobiliste »

Аз бях в 224,а между другото пускат 350 човека на устен изпит.Това съм го чела в "Труд",в "24 часа" и на още сумати места.Едва ли всички имат грешно инфо...
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

ами представяте ли си всички около 900 човека с оценка повече от 2 как ще бъдат препитани от комисията за 1 ден? ще е пълен хаос и ще трябва да се седи в университета до разсъмване... или поне аз така си ги представям нещата...
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Бе, аз пък що ли си мислех, че трябва да имаш над 4-ка, за да те допуснат до устен ...

Мале, ма всеки си знае неговото и накрая истината кой знае къде ще се окаже....
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

Вижте тук
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... index.html
успех на всички
felino
В началото бе словото

Мнение от felino »

Ето още

Чл.22. (1) Оценки от конкурсни изпити, положени в друго висше училище, не се признават освен в случая, посочен в чл. 35, и при условие че кандидатите са подали документи в СУ “Св. Климент Охридски” в определения по чл. 15, ал. (1) срок.
(2) Устните изпити се провеждат от тричленни комисии с изключение на изпита по музикален инструмент или пеене, на който участват всички членове на комисията.
(3) До устен изпит по журналистика се допускат първите 350 кандидати по успех от изпита по журналистика – писмен (от предварителната и основната кампания).

И тук:
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... ti+bg.html
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Когато все още имаше литература, като първо препятствие, до устен достигаха 350 кандидати, поради тази причина и се преценява, че толкова трябва да се допуснат сега - просто статистика.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Относно преписването и темите - да, има начин да се разбере предварително какви са петте теми в плика. Сега ще си помислите, че съм ги знаела и съм преписвала, но като излязат резултатите ще се убедите от неотлината ми оценка, че не е така. Но по принцип и възможно. Знам и как може да стане, мога и да го направя. НО НЕ СЪМ!!!
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

аз предполагам, че ако чичо ти/леля ти/на шурея ти шуренайката измислят темите или поне имат достъп до тях, врътката е ясна. чудно ми е по друг начин може ли? както в УНСС, например.
нагоре бях питала за резултатите - сега в сайта на Дарик видях, че пише, че ще излязат след 1 седмица... отново се чудя къде е истината.
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Зорито
В началото бе словото

Мнение от Зорито »

Факултетът по журналистика организира кандидат-студентски курс

София. Във Факултета по журналистика и масова комуникация започва кандидат-студентски курс, който ще се проведе от 23 юни до 27-и юни, съобщиха от факултета. "След курса по-лесно ще се ориентирате коя от трите специалности във Факултета да изберете и как по-добре да се представите на изпитите по журналистика през юли", заявиха от факултета.
Записването за кандидат-студентския курс е в сградата на Факултета по журналистика, на улица “Московска” 49. Крайният срок за записване е 20 юни.
"...Любов - позна я, страдно
в обич и омраза, моето сърце."
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

a случайно някъде да са обявени началният и крайният час на занятията? или някой да има такава информация?
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
black_milk
В началото бе словото

Мнение от black_milk »

di_snooker написа:Относно преписването и темите - да, има начин да се разбере предварително какви са петте теми в плика. Сега ще си помислите, че съм ги знаела и съм преписвала, но като излязат резултатите ще се убедите от неотлината ми оценка, че не е така. Но по принцип и възможно. Знам и как може да стане, мога и да го направя. НО НЕ СЪМ!!!
не са ли 10 темите...? аз бях в 272 ,където се теглиха, и съм почти сигурна ,че бяха повече от 5 варианта... :?
the eternal strive for perfection...
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Темите са 10, формулират се в заседателна зала 2 Северно крило преди изпита.
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Упс, фактологическа грешка. А за да знаеш темите е нужно само да имаш достъп до журналистическите среди.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”