КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
Абе това за релефа не е ли една от най-гадните ви теми? Бях чувал доста оплаквания относно нея.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Охооо, и още как, отвратителна е.babangida написа:Абе това за релефа не е ли една от най-гадните ви теми? Бях чувал доста оплаквания относно нея.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
На мен не ми се струва толкова отвратителна, аз по нея писах, ама кой знае.. Може да се окаже, че нищо не съм написала
Ама все пак съм я учила от учебника на Славейков.. ако това не ми носи поне 4 нз тогава.
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
тцтцтц голям съм карък. Знаех си ,че трябваше да отида на изпита, ноо не бях учила 2 месеца заради пустите матури ии мислех че ще се падне тема която няма да напиша. А то на пук релеф се паднало тцтцтц ;( Него го знаех ама айде де...пфф 
people always leave
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Zdraveite na vsi4ki! Sun Shine i KRSOne,vijdam,4e sme bili v edna zala.Az bqh momi4eto do zaka4alkite,s dylga 4erna kosa,zelena bluza i kafqva pola.Az sym ot Dobri4,a vie..?Nadqvam se da se vidim nqkoi den otnovo v sofiiski,no ne po povod redoven,a na4aloto na semestyra...heh...Mn uspeh vi pojelavam,na vas i na vsi4ki ostanali podlojeni na inkviziciqta nare4ena"Izpit po geografiq"...Uspeh! =] 
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Евала 
Последно промяна от KRSOne на 10 Юни 2008, 16:58, променено общо 1 път.
теглят се две теми и избирате по коя да пишете ли ?така ли е в СУ?
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Да, от тази година е така.ggabriela написа:теглят се две теми и избирате по коя да пишете ли ?така ли е в СУ?
абе хора някои знае ли нещо за резултати ? Кога? според мен след като толкова хора излязаха ( при мен) други писаха половин час и също си тръгнаха и сме около 600...то математически им остават по много малко работи за проверка 
На края на света....
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Хаха, знам че нямаш търпение, обаче си мисля, че даже и да са 50 работи, по-рано от 10 дни няма да кажат. Аз също нямам търпение, макар че сигурно ще ме резнат якоRossy написа:абе хора някои знае ли нещо за резултати ? Кога? според мен след като толкова хора излязаха ( при мен) други писаха половин час и също си тръгнаха и сме около 600...то математически им остават по много малко работи за проверка
А предполагам, че и в сайта ще можем да си видим резултатите или... и също тук някъде ще се оповести, че са готови.. 
- Sun Shine
- Драскач
PinkFlame написа:Zdraveite na vsi4ki! Sun Shine i KRSOne,vijdam,4e sme bili v edna zala.Az bqh momi4eto do zaka4alkite,s dylga 4erna kosa,zelena bluza i kafqva pola.Az sym ot Dobri4,a vie..?Nadqvam se da se vidim nqkoi den otnovo v sofiiski,no ne po povod redoven,a na4aloto na semestyra...heh...Mn uspeh vi pojelavam,na vas i na vsi4ki ostanali podlojeni na inkviziciqta nare4ena"Izpit po geografiq"...Uspeh! =]
АААА аз си те спомням....имаш мн яка коса
Аз явно че ще съм с география...дано
Вие бихте ли предпочели УНСС пред перспективата за география в СУ?
и при мен има. мен ми се учи икономика и за това смятам унсс но нека да видим тука.аз го бях отписала тоя изпит ама като влязах в университета и се поколебах много макар че не си знам оценкатаSun Shine написа:PinkFlame написа:Zdraveite na vsi4ki! Sun Shine i KRSOne,vijdam,4e sme bili v edna zala.Az bqh momi4eto do zaka4alkite,s dylga 4erna kosa,zelena bluza i kafqva pola.Az sym ot Dobri4,a vie..?Nadqvam se da se vidim nqkoi den otnovo v sofiiski,no ne po povod redoven,a na4aloto na semestyra...heh...Mn uspeh vi pojelavam,na vas i na vsi4ki ostanali podlojeni na inkviziciqta nare4ena"Izpit po geografiq"...Uspeh! =]
АААА аз си те спомням....имаш мн яка косаи беше мн сладко като помоли тая да ти каже кога е 1 часа
Явно доста си написала..Е успех пък може на 1 октомври с мн от вас да се видиме
Аз явно че ще съм с география...даноче геология не ми се учи...ь изпита по английски за мене е мираж
![]()
Вие бихте ли предпочели УНСС пред перспективата за география в СУ?В мене има гооолямо колебание
На края на света....
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Bih se zamislila samo i edinstveno togava,kogato si naqsno kakva specialnost bi te zadovolila....preceni si prioritetite...Uspeh v izbora...a ti koq be6e...moje6 li da se opi6e6...za da opitam da se setq... =]
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
- Sun Shine
- Драскач
Ми не помня ама май бях в черно облечена.....с дълга черна коса....до прозорците седях