Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Re: Теми Журналистика 2000-2006
Те те предразполагат и забравяш за притеснението. Но гледаи да си преговориш "Основи на квантовата механика" Повечето изпити в СУ са устни-свиквай.
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
Мда,...и съм сигурна, че ще се пречупя, но ...
А относно предразполагането...мм,..защо ли си мисля, че биха опитали да те провокират, за да видят как реагираш в подобни ситуации (все пак за журналистика говорим)
А относно предразполагането...мм,..защо ли си мисля, че биха опитали да те провокират, за да видят как реагираш в подобни ситуации (все пак за журналистика говорим)
-
deizy
- В началото бе словото
ее няма ли някой от 272 ? кажете сега за устния изпит..какво мислите ,че може да се падне ??? 
А сега се сетих да питам нещо. Според вас, има ли някаква вероятност темата да се е знаела от някои хора предварително? Защото видях един/една кандидат студент/студентка, който/която преписваше и то доста умело. Та аз се чудя, какво можеш да си подготвиш предварително по такава тема ако не ти е била ясна разбира се!!!
-
deizy
- В началото бе словото
лоолл в коя стая си била ? е не я ли видяха тази,преписващата ? Аз ако бях веднага щях да я кажа на квесторите 
vivave написа:А сега се сетих да питам нещо. Според вас, има ли някаква вероятност темата да се е знаела от някои хора предварително? Защото видях един/една кандидат студент/студентка, който/която преписваше и то доста умело. Та аз се чудя, какво можеш да си подготвиш предварително по такава тема ако не ти е била ясна разбира се!!!
А ти защо не издаде на квесторите този/тази, дето е преписвал/а ?!?!?!?
Ако бях видяла такъв "кандидат", щях да го издам. Тук вече не сме съученици, а конкуренти. И подобна практика вреди на нас самите.
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
Леле, ти сериозно ли !?!?vivave написа: Защото видях един/една кандидат студент/студентка, който/която преписваше и то доста умело.
Пък иначе,..едва ли тоз чиляк е знаел темата, по-скоро е писал нещо подобно....То наболелите проблеми все успяваш да ги впишеш някъде в контекста и да пречупиш през конкретната тема...
-
deizy
- В началото бе словото
Точно така Fifoza ,подкрепям те напълно !!! Писнало ми е вече от преписвачи..как някои могат да учат, да четат, да се интерсуват .. а други си постигат всичко на готово 
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Темата не се е знаела предварително. Това не е УНСС. Момичето може да си е преписвало нещо свързано с структурата на ЕС, че повечето хора не ги знаят. Така е, ние сме конкуренти, но дори да е преписвала ще се спъне зверски на устния, защото там от къде ще преписва?
Помислих си и аз да кажа на квесторите, но размислих. В 252 бях.
-
deizy
- В началото бе словото
аз така и не разбрах как се образува бала..то май никой не знае... а за устния изпит колко въпроса са и какво мислите ,че може да има ? дали ще питат пак нещо за европейския съюз ?
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
Абе, вярвам , 4е един ден ще й излезе (или на него ) през носа и тогава ще боли мноу..:!!Все ше си намери майстора..:!!
Дори и да е така, може да се окаже, че е за сметка на един от нас.joRJetTyYynA написа:Абе, вярвам , 4е един ден ще й излезе (или на него ) през носа и тогава ще боли мноу..:!!Все ше си намери майстора..:!!
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Няма ли някой от 224 стая?
А това с преписването е простотия. Тръгнали да ми стават журналисти!
То ако не ти идва отвътре, за какво изобщо ще искаш да се занимаваш с това...
А това с преписването е простотия. Тръгнали да ми стават журналисти!
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Аз реших, че даже и да преписва ще изкара по-слаб резултат, защото няма да може да го свърже с темата и тезата(ако изобщо има такава) ще бъде в съвсем друга посока. А и не исках да правя циркове там.Все пак това ми беше първи изпит в софийския университет и не желаех да оставам с такива спомени - за разправии, обяснения и т.н.