Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Теми Журналистика 2000-2006

Мнение от bvz »

Е, тук вече нямам отговор, трябва да се обадиш в СУ (Отдел Студенти, примерно) и да питаш как стоят нещата, съжалявам, но този път наистина не знам :(
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

Оки. :)
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
deizy
В началото бе словото

Мнение от deizy »

от това, което разбрах ако имам 5 на матурата по бел и в дипломата имам 6 , ще вземат оценката от дипломата :) дано наистина да е така . Това, че до устен изпит се допускат всички , с оценка над 2.00 също го чувам за първи път..не знам защо се получават тези противоречия, но в справочника пише ,че на устен изпит отиват първите 350 ??? странно :?: :?:
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Аз много внимателно прочетох тазгодишния правилник и никъде не видях такова условие, ти къде го прочете?
едит:
ОК, явно, не чета толкова внимателно> чл. 22 (3)
Последно промяна от bvz на 11 Юни 2008, 07:29, променено общо 1 път.
Аватар
Umeira
От дъжд на вятър

Мнение от Umeira »

Аз пък да ви кажа - в справочника на СУ пише едно за балообразуването за журналистическите специалноси, в сайта пише друго - на курса самите преподаватели си противоречаха... На телефона във ФМЖК ми отговориха нещо различно - не знам на кого трябва да се вярва.
На курса по журналистика ми направи впечатление, че самия зам.-декан не беше компетентен по въпроса. Ако той не е, ние сме последните, които може да знаем нещо... За жалост!
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

а това вече, само по себе си, е безумно "успокоително" :lol:
аз се надявам bvz да е прав - мисля, че така би било най-добре. със сигурност би било идеално за мен :lol: :lol: :lol:
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

И аз започвам вече да се ядосвам, че навсяъде информацията е различна. Може би трябваше да го спомена на 8 в есето си...? Тази неподреденост е основата на всичко останало.
Айде да ни пиремат, пък да взимат каквото им кеф от дипломи и матури. Здраве да е...
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

six_sense написа: Айде да ни пиремат, пък да взимат каквото им кеф от дипломи и матури. Здраве да е...

:lol: Ха дано!
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Тъпо е! Информацията е различна, но най-стряскащото, е че ние момчетата се бориме за 10 места в журналистиката, а не за 15, както миналата година. Февруари месец от факултета казват: "Правиме тази промяна в изпитите за да могат повече момчета да влязат, защото момичетата са склонни да зазубрят теми по литература, а момчетата - не". А сега режат места от нас. Склонен съм да вярвам на bvz, защото първо във форума на ФЖМК се появи информацията, че ще има промени в изпитите за факултета още през декември месец.
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

proUSA, ти ли беше младежът на изпита, когото някаква девойка през цялото време питаше това и онова как се пише?
аз също вярвам на bvz /истината е, че предпочитам да му вярвам :D /, обаче мисля, че е крайно време да си уеднаквят версиите по въпроса. добре, че bvz ми разясни нещата, защото нямаше 2 места, от които да получа една и съща информация...
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Леле, видях ти профила в myspace, всички тези скалпели с кръв около тях, и ти си седяла близо до мен? Добре, че не си ме питала нещо, защото ако ти бях отговорил грешно...........
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

това, че съм ценител, не ме прави автоматично извършител, нали :P
казано по друг начин - това, че харесвам кървави фотографии, непременно ли ме превръща в сериен убиец/психопат?
всъщност съм доста миролюбиво момиче - бях с една зелено-оранжева блуза с огромен слон отпред. ако това отговаря на представите ти за Джак Изкормвача ... :lol: :D
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

bvz написа:Редовно обучение>
Журналистика: 30 (10/20)
Връзки с обществеността: 30 (10/20)
Книгоизадване: 20 (8/12)
Задочно обучение>
Журналистика: 15 (5/10)
Връзки с обществеността: 15 (5/10)
Охооо. Доста различно от миналата година. За книгоиздаване бяха обявени май 33, като 10 за момчета - и се оказахме 24 момичета и 2 момчета. А първите цифри в скобите са за момчетата, нали? 8? Ами... пожелаваме си ги. :lol: В нашия випуск освен това журналистите и PR-ите са поне двойно, ако не и повече.

И - УАУ - намери се въпрос, на който Боян да не знае отговора, респект, Фифоза! :P :lol: Отсега да знаете, той е нашият най-готин батко, който винаги е насреща^^ А сега ще гледаме и ние да помагаме. ;)
vivave
В началото бе словото

Мнение от vivave »

А някой от 252 няма ли да се включи :) Като Ви гледах всички бяхте много умни. Фактът, че никой не излезна веднага след обявяването на темата е доказателство :) Пожелавам успех на всички, да изкараме по една тройка та са идем на устен, а там каквото сабя покаже.
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Мен пък устният ме притеснява много повече.Попринцип съм суууууупер спокойна, обаче пред комисията ще се шашардисам сигурно и докат се окопитя сигурно ще да е свършило.. :o :shock: ..:!!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”