Изпит по информатика

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Diavolina
В началото бе словото

Изпит по информатика

Мнение от Diavolina »

Здравейте колеги, първи куср съм и ме интересува как протича изпита по инфо при Швертнер. Може ли да се преписва и лесно ли става ? Интересува ме всяка информация която можете да ми дадете, че нямам време да уча и не знам какво да правя. Говоря за редовния изпит, не за теста за отличници! Благодаря Ви много! :D
cherrylips
В началото бе словото

Re: Изпит по информатика

Мнение от cherrylips »

мин. година имах и аз при нея
не й бях ходила нито веднъж на лекции
нито веднъж на упражнения
не съм правила нито контролно, нито присъствия...абе тотален пас отвсякъде :)
не учих и за изпита, аз дори не знаех какво по дяволите учим :lol: една колежка ми беше дала преди изпита малко от лекциите евентуално ако мога да препиша, сложих ги лекциите под листите, на които щях да пиша и айдее.... каквото сабя покаже :) гарантирам ти че НИКОИ не беше учил :)
даде 2-3 въпроса по които да пишем и се оказа че и трите ги имам на листите от колежката. Тя кръжеше доста около нас, не се спря на едно място обаче се преписваше. Аз постоянно си надигах листата и преписах и трите въпроса от-до. Но ест. внимавах когато тя доближаваше. Това беше за мен.
За другите мога да кажа, че масово...масово преписаха с хендсфри :D момичето до мен беше с хендсфрии и само чувах: "ммхм..мхм...я пак...мхм" :lol: а имаше едно момиче, което беше 3-4 реда ЗАД мен и аз чувах момичето което й диктуваше, всъщност ако щеш ми вярвай чух бая неща, които ми бяха полезни за ипита :lol: аз й казах да си намали малко звука, но тя не ме чу :) не знам дали Швертнер я чу но нищо не й каза :)
после трябваше да изчакаме малко и тя започна да вика всеки отделно и да му пише оценка. На мен ми зададе и въпрос дори. На някои задаваше, на някои - не :) аз не й отговорих :) иначе на темите съм се била справила добре, обаче нямам присъствие, нямам и оценка от контролно, попита ме "защо?" и аз й казах че ми съвпадат упражненията по информатика с курса ми по испански и тя каза "ок" и ми писа 4 ;)
само да кажа, че на изпита беше и мъжа й и той бая зяпаше също :)
Ади успех от мен! После пиши какво е станало ;)

П.П. имай предвид, че това беше мин. година, сега всичко може да е съвсем различно :)
Diavolina
В началото бе словото

Re: Изпит по информатика

Мнение от Diavolina »

Много ти благодаря за изчерпателния отговор. Успокои ме, дано и при нас да е така. Лошото е, че и аз не съм ходила на лекциите и никой от колегите няма темите, които тя не е качила на сайта на факултета. Сега остава да се молим да не даде въпроси от липсващите теми. Странно ми е само, защо си прави труда да обикаля, като предоплагам е наясно, че всички преписват :D ! Аз съм ходила на упражнения и имам сравнително хубави оценки от контролните по упражненията :)! Дано да имам късмет, ще разказвам после;)! Мерси още веднъж 8) !
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”