Eхо, дами, ревниви ли сте???
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: Eхо дами ревниви ли сте???
Абсолютно е до характер,факта че си две три години с даден човек и той все още се чувства несигурен не трябва да се възприема като нормално и сбъркан.Хора всякакви,външни променливи много 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- renesanz
- Легендарен флуудър
така е,но аз и в началото на една връзка никога не съм ревнувала,просто защото смятам,че нямам право да се бъркам в нечий личен живот. пък и то си личи,когато нещо не е наред. има хора,които и след 3 години не могат да спрат да ревнуват,а ревността е задушаваща. тоест,ревността и загрижеността са различни неща,първото от които не е резултат от обич.Дъждът върху лицето написа:Ами изобщо не съм съгласна... и аз попринцип съм човек, който би защитил ревността, но само в определени граници и в определено време. Например в началото на връзката е позволено и даже приятно, но ако си 1 или 2 или 3 години с някого и той(тя) все още е безумно ревнив това означава, че или ти си неспособен да го накараш да се чувства сигурен или пък той самият изневерява и съди за теб по собствените си постъпки. Ревността, означава недоверие, несигурност и нужда от обич и ако ти за толкова време не си успял да накараш някого да се чувства сигурен и обичан, то тогава нещо не е както трябва.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Е ти можеш да си ревнуваш и без да се бъркаш в живота му. Ревността не е такава, само ако има сцени на ревност. Не е резултат от обич, съгласна съм, резултат от е от нуждата да си обичан.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А въпрос към вас, дами: как ще се почувствате в компанията на гаджето, но флиртувайки най-нахално с някой, с който сте се запознали току що... и гаджето ви не ви ревнува, дори не му става тъпо... това не е ли знак, че не му пука особено за вас?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А защо се предполага, че тр да го правим?Kristo написа:А въпрос към вас, дами: как ще се почувствате в компанията на гаджето, но флиртувайки най-нахално с някой

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защото по презумция всеки нов мъжки индивид в полезрението на жената, предизвиква интереса и' и повечето жени са склонни да флиртуват с него...^PrincessA^ написа:А защо се предполага, че тр да го правим?Kristo написа:А въпрос към вас, дами: как ще се почувствате в компанията на гаджето, но флиртувайки най-нахално с някой
Не казвам "изневеряват", казвам "флиртуват"... достатъчно за да се прояви ревност... но ако не се прояви..?
- FightForFreedom
- Паисий
Според мен Кристо е прав за почти всички случаи.. и все пак... гордея се да съм от малкото, които осмисляме това "почти" 
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Или твърде малко познаваш жените, или твърде малко жени познавашKristo написа: Защото по презумция всеки нов мъжки индивид в полезрението на жената, предизвиква интереса и' и повечето жени са склонни да флиртуват с него...

- FightForFreedom
- Паисий
Не, принцесо, съжалявам че трябва да ви противореча, но вие не познавате достатъчно жени. Може да познавате много повече от Кристо и мен заедно, но явно не познавате достатъчно от ниските слоеве. Не може по елитарната прослойка да се съди по принцип. Отново съжалявам, че се наложи да ви противореча.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Познавам повече жени от теб, отделно съм изследвал и анализирал поведението им... не че нещо, ама ти не се ли държиш така примерно? Но имай предвид, че говоря за жените във връзка принципно, а не за всички...^PrincessA^ написа:Или твърде малко познаваш жените, или твърде малко жени познавашKristo написа: Защото по презумция всеки нов мъжки индивид в полезрението на жената, предизвиква интереса и' и повечето жени са склонни да флиртуват с него.../Или аз бъркам генерално в представите си за живота!
/
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
О, така си се държа във връзките, само проповядвам фалшив морал тука!
Лично за мен връзката и флиртовете с други някак си не се съвместяват. И не само за мен. Това го написах още в първия си пост по темата- човек би трябвало да е достатъчно еволюирал, за да си укроти инстинктите, баси!
Лично за мен връзката и флиртовете с други някак си не се съвместяват. И не само за мен. Това го написах още в първия си пост по темата- човек би трябвало да е достатъчно еволюирал, за да си укроти инстинктите, баси!

- FightForFreedom
- Паисий
Ами именно фактът, че човек умее да контролира инстинктите си го кара да мисли, че може да контролира и инстинктите на хората около себе си и около това се върти флиртът. От друга страна много успешно. Явно е, че еволюцията много различно се е отнесла с ниските и от друга страна с високите обществени прослойки.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ок, няма лошо в това да осъзнава, че може, обаче това не е причина да го правиFightForFreedom написа:че може да контролира и инстинктите на хората около себе си и около това се върти флиртът.

- renesanz
- Легендарен флуудър
как може да говориш за ниски и високи обществениFightForFreedom написа:. Явно е, че еволюцията много различно се е отнесла с ниските и от друга страна с високите обществени прослойки.
прослойки в любовта? флиртуването зависи изцяло от този,който се нуждае от подобен стимул,не е нещо долно или забранено,не е и правилно ако го демонстрираш.тоест ако нямаш нужното започваш да го търсиш другаде,което не зависи от еволюцията.просто трябва да си честен към другите.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- FightForFreedom
- Паисий
Флирт е мръсна дума, аз съм непорочен по всички параграфи