Олимпиадата по български език и литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- Borderline
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Re: Олимпиадата по български език и литература
ммМ подиграха се меко казано с нас, но въпреки това аз не съжалявам, че бих път до Казанлък. Градът е много красив, а и си купих невероятна рокля оттам. А за повечето участници просто нямам думи.... Аз си се харесвам така - с 4.86 и отличен социален живот
Представете си какво ме питаха по време на вечерята: "Вие в Силистра пиете ли по пейките и в детските градини?" Браво на хора като pink floyd
Момчето беше много симпатично, общително и "нормално"
Мммм нз колеги, дано ни приемат и дано се съберем свястна група ... Аз захапвам още утре литературата. На изпит по история още се чудя дали да ходя... нз дали има смисъл при условие, че имам 5.50 на предварителния ....
Впрочем колко са местата при правото за девойки?
aMor faTi 
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
А, Ники? Кво става? Още 1 образ от Силистра.. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Поздравления за хубавата оценка по история, както и на лауреатите на олимпиадата! (аз за съжаление не можах да се явя въобще тази година)Borderline написа:На изпит по история още се чудя дали да ходя... нз дали има смисъл при условие, че имам 5.50 на предварителния ....Впрочем колко са местата при правото за девойки?
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Borderline, по стара българска традиция пак някой не си е свършил работата и все още чакаме "утвърждаването на план за прием на студенти от МС"
. Надали обаче тази информация ще се публикува на сайта
Благодаря ти за милите думи
Според мен обаче не е възможно да са чак толкова слабоумни; сто на сто умишлено бавят резултатите (защо ли - това никой не знае)!
Мисля си, че май наистина чакат всички да се запишат на изпита по литература...Евтин начин да си изпросят още мааалко пари.
Абе, писна ми да коментирам тия резултати. Ако някой все пак е ощастливен от олимпиадата, нека не се спотайва
Благодаря ти за милите думи
Според мен обаче не е възможно да са чак толкова слабоумни; сто на сто умишлено бавят резултатите (защо ли - това никой не знае)!
Мисля си, че май наистина чакат всички да се запишат на изпита по литература...Евтин начин да си изпросят още мааалко пари.
Абе, писна ми да коментирам тия резултати. Ако някой все пак е ощастливен от олимпиадата, нека не се спотайва
- Borderline
- От дъжд на вятър
Мерси
мммм ще се виждаме през юли явно.... ехх а как искам сега да се метна на морето .... писна ми от изпити и олимпиади ... а и тези матури
изгавриха ни се доста тази година .... нищо ние сме силни муцунки и съм сигурна, че след няколко месеца ще сме колеги

aMor faTi 
- Borderline
- От дъжд на вятър
Мммм pink floyd а ти откъде си ?

aMor faTi 
- pink floyd
- Пишеща машина
От Пловдив...Хмм, доколкото знам ти си от Силистра и (ще го кажа шифрирано) родителите ни имат еднакви професии 
Ей, хора, малко инфо от кухнята: лауреатите са шестима - трима от София, един от Северна България и двама от южна. Аз и градовете знам, ама нейсе - не върви да кажа всичко наведнъж
Ей, хора, малко инфо от кухнята: лауреатите са шестима - трима от София, един от Северна България и двама от южна. Аз и градовете знам, ама нейсе - не върви да кажа всичко наведнъж
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой е от Силистра?
И колко сте били?
Миналата година си бях самичка...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
Аз и Borderline сме горди силистренци... Аз не се класирах за националния кръг де..
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Borderline
- От дъжд на вятър
Mmmm даммм pink floyd ще продължим семейната традиция
А ти към какво си се ориентирал ... на мен съдийството ми допада най-много ...
дали ще изглеждам добре в тога
оххх .... те да ме приемат първо, че с тая литература
ти май нямаш повече изпити .... 
aMor faTi 
- pink floyd
- Пишеща машина
Ще изглеждаш добре във всичко
...То бай дъ уей предстои и при адвокатите да въвеждат тоги, така че няма какво да му мислиш.
Аз пък планирам да се насоча към адвокатството
(То рибата още в морето, пък...)
Аз пък планирам да се насоча към адвокатството
- Borderline
- От дъжд на вятър
Хаха даммм така е муцунка ... не пречи да си помечтаем обаче
ей сладкиш, как ти е именцето
Аз съм Николета
приятно ми е

aMor faTi 
- pink floyd
- Пишеща машина
Май-май доста се сближихме
Аз съм Ясен.
-----------
К'во да се прави...поотклонихме се от темата на форума
...драсни някой ред на скайпа (waldegaard)
-----------
К'во да се прави...поотклонихме се от темата на форума
-
moon_child
- В началото бе словото
Заеби,От плюещи бюрокрацията млади недовлни българи се превърнахме в бюро за запознанство в този форум. Лошо няма, поне някаква К.П.Д. да има.
Аз лично стоически съм обявила,че ще чакам официалните резултати. Важното е ,че се явихме и им показахме ,че България има на кого да разчита утре
успех на всички на редовните изпити и помнете : усмивка му е майката
pink floyd,, аз освен за другото ти казвам евала и за.... pink floyd
(rock)
Аз лично стоически съм обявила,че ще чакам официалните резултати. Важното е ,че се явихме и им показахме ,че България има на кого да разчита утре
pink floyd,, аз освен за другото ти казвам евала и за.... pink floyd
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
Какво толкова възмутително намираш във въпроса? Относно коментарите ви за злоба, породена от конкуренцията - не забелязах нищо такова. Честито на лауреатите, честито също така и на тези, които са доволни и от не чак толкова хубавите си оценки. Благодаря на момчето, което даде джиесем номера на Таня Христова, защото иначе досега щяхме да гадаем с колко сме били оценени. Аз имам 4.25 и съм доволна, тъй като нямам планове за СУ, а самото ходене на олимпиадата си беше на шега за мен. На няколко пъти по време на вечерята, докато слушах за плановете, постиженията и усилията на другите, се чудех какво правя аз там.Borderline написа: Представете си какво ме питаха по време на вечерята: "Вие в Силистра пиете ли по пейките и в детските градини?"