Константин Танев - РП
Модератор: MidwinterSun
- Pepita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Константин Танев - РП
Имам невероятната чест упражнениятя ми по Римско право да ми води Константин Танев! Ще съм благодарна, ако запознати споделят впечатления!
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Въпросният Константин Танев ни четеше лекции по Римско частно право. Впечатленията ми са, че е изключително ерудиран и образован човек. Вижда се, че се е отдал напълно на своята професия. Освен това има чувство за хумор и често пуска някои забавни шеги, които да разведрят обстановката.
Иначе на изпит почти не къса. Имах колеги, които въобще не учеха за изпита и без проблем изкараха 3. Е, все пак е нужно да напишеш нещо на изпита и той е склонен да ти го даде. За жалост нямах късмет при него. Паднаха ми се два въпроса, които въобще не знаех, но за щастие изкарах три и минах. Обаче много ме е яд, защото все пак се готвех за този изпит и не ми стигна времето да науча само 1/4 от въпросите, а то пък взело, че ми се паднаха точно това, дето не съм го учил!
Иначе на изпит почти не къса. Имах колеги, които въобще не учеха за изпита и без проблем изкараха 3. Е, все пак е нужно да напишеш нещо на изпита и той е склонен да ти го даде. За жалост нямах късмет при него. Паднаха ми се два въпроса, които въобще не знаех, но за щастие изкарах три и минах. Обаче много ме е яд, защото все пак се готвех за този изпит и не ми стигна времето да науча само 1/4 от въпросите, а то пък взело, че ми се паднаха точно това, дето не съм го учил!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

Re: Константин Танев - РП
Такааа... изпита по Римско идва, та да съживя тази тема:
Колеги, разкажете за К. Танев...почти сигурно е, че нашата група ще ни изпитва той...пък упражненията при него са някакъв ад...неразбираеми казуси, постоянно втълпяване колко сме тъпи...и така
страх ни е от него, без майтап.
Колеги, разкажете за К. Танев...почти сигурно е, че нашата група ще ни изпитва той...пък упражненията при него са някакъв ад...неразбираеми казуси, постоянно втълпяване колко сме тъпи...и така
страх ни е от него, без майтап.