А за новите предмети, аз съм доволна. Поне са много по-профилирани към литературата, отколкото соц психо и социология.
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Re: ФЖМК - легендата продължава
Коя е скучната книга?
Аз не съм разбрала.
А за новите предмети, аз съм доволна. Поне са много по-профилирани към литературата, отколкото соц психо и социология.
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да, наистина са по-профилирани, но Теория на л-рата съкс на макс, а и Александрова взе да ме дразни след изявлението си "Има два вида студенти - едните искат да разбират, другите - да притежават (лекции)", когато я помолихме да повтори едно изречение, докато пишехме. Това, което тя разбира като лекция, аз го разбирам като упражнение. Като иска просто да дообяснява взет материал, да ни води упражненията, какво е това нещо.
Книгата е "Медияморфоза". Поне така твърдят всички.
Книгата е "Медияморфоза". Поне така твърдят всички.
~ Кътчето ~
- rueva
- Пишеща машина
Аз ти казах, "Медиаморфоза" е интересна, поне мен малко ме отвори на тема развитие на медиите. в началото е малко мъчна, в края е излишна, но средата е ок 
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Чувствам се много некомфортно да моля за това, но не можах да измисля по-адекватен подход.
Поради неизвестни причини, отведнъж се оказах ужасно заета. Нре само си пропуснах 2 семестър, а още не съм успяла да намеря време до университета.
Съответно пропуснах си й сесията. И в момента се чувствам като най-глупавото същество на планетата, но за това друг път.
Да питам, ще намеря ли лекциите при мадамата с копирната машина и ако някой може да ми прати лекциите от 1 курс 2 семестър журналистика (задочно), ще съм много благодарна.
Нещо специфично по отношение на изпитите септември има ли? И предполагам трябва да си говоря с преподавателите, нали? Нвкакви предупреждения и съвети?
Мерси предварително...
Поради неизвестни причини, отведнъж се оказах ужасно заета. Нре само си пропуснах 2 семестър, а още не съм успяла да намеря време до университета.
Съответно пропуснах си й сесията. И в момента се чувствам като най-глупавото същество на планетата, но за това друг път.
Да питам, ще намеря ли лекциите при мадамата с копирната машина и ако някой може да ми прати лекциите от 1 курс 2 семестър журналистика (задочно), ще съм много благодарна.
Нещо специфично по отношение на изпитите септември има ли? И предполагам трябва да си говоря с преподавателите, нали? Нвкакви предупреждения и съвети?
Мерси предварително...
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- rueva
- Пишеща машина
така, края на май месец е, аз съм болна и е ужасно. сесията идва, хайде да си мрънкаме за нея?
-
sebastien
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ехо излязоха ли вече датите за сесията? Някой да знае кога има изпит при Бондиков?
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Дадено! Мрънкащ мод: он.
Ииии, шестичка при Гришата^^ Сега остава и да запомня кое е бъдеще предварително, кое е бъдеще в миналото и кое е бъдеще ппредварително в миналото и евентуално да науча още нещо от проклетата граматика, та да не ме скъсат по български и стилистика.
Има ли вече още някой учещ за Байрямова? 
Ииии, шестичка при Гришата^^ Сега остава и да запомня кое е бъдеще предварително, кое е бъдеще в миналото и кое е бъдеще ппредварително в миналото и евентуално да науча още нещо от проклетата граматика, та да не ме скъсат по български и стилистика.
~ Кътчето ~
има една отказала се...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- rueva
- Пишеща машина
а по История на книгата много ли къса? примерно миналата година? 
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Байрямова не къса, освен ако не си брутално незнаещ.
Гергова къса през юли. Но през септември - не.
Гергова къса през юли. Но през септември - не.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Ох, как ми се иска да ми се размине септември.
И ох, как не ми влиза нищо в дебелата глава. 
Нищо, поне си имам шестичка при Байрямова, да се утешавам.
Крис, моля те, разкажи как се минава литературната комуникация? Не съм прочела нито една лекция, снимала съм си максимум половината, нямам конспект и тепърва ще си чета произведението.
Нищо, поне си имам шестичка при Байрямова, да се утешавам.
Крис, моля те, разкажи как се минава литературната комуникация? Не съм прочела нито една лекция, снимала съм си максимум половината, нямам конспект и тепърва ще си чета произведението.
~ Кътчето ~
Ти до литературната ли опря?
Аз ако мина Ръкописната книга....или поне българската такава, тоя изпит го пиша взет.

Аз ако мина Ръкописната книга....или поне българската такава, тоя изпит го пиша взет.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Вида, Литературната комуникация не ми бе силна миналата година. Не мисля, че Пенчев къса, но при ненаучен материал пише 4-ки без проблем. Учи си уроците, това е.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Мила, аз съм стигнала и нататък, ама нищо не помня от това, което съм прочела, тоест пиши го без прогрес. 
Крис, МЕРСИ!
Четворка си е добра оценак, какво.
Но наистина нз как ще си изчета лекциите за 3 дена, а преди това имам история на книгата и уча по нея. Предполагам и другите така. 
Крис, МЕРСИ!
~ Кътчето ~