проверих на място къде точно се намира, за да не се мотам утре из университета, но нямаше особен ефект....или чувството ми за ориентация е скапано или сградата на СУ е лабириноподобна
Теми Журналистика 2000-2006
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Lilita
- В началото бе словото
Re: Теми Журналистика 2000-2006
SickBoy, аз също съм в 245.
проверих на място къде точно се намира, за да не се мотам утре из университета, но нямаше особен ефект....или чувството ми за ориентация е скапано или сградата на СУ е лабириноподобна
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
-
skipra
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ха, и аз съм в 245. Надявам се утре да съм ядосана от нещо, защото само тогава ми идва музата. Дано бързо да излязат резултатите - чакането е най-неприятната част от КСК 
- SickBoy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами значи ще се засечем. 
- Lilita
- В началото бе словото
skipra, трябва да те разочаровам! резултатите едва ли ще излезнат по-рано от седмица... много ми е напрегнато за тоя изпит, к'ви ли глупости ще напиша
все едно, вече почвам да претръпвам
все едно, вече почвам да претръпвам
- SickBoy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не мисля,че има за какво да се притесняваш.Аз лично го възприемам просто като контролно-вярно,доста важно,но все пак контролно.
Хайде, не остана.
Утре всички притеснения ще се изпарят. Който има късмет и свобода на духа, ще успее. Не се тревожете предварително. Все пак има и редовен изпит. Не е края на света.
Успех!
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Успех на всички утре и от мен! Вярвайте във възможностите си и бъдете различни!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
ако всички сме различни, то няма ли да станем еднакви? 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Пишете дали сте доволни от темата "До Брюксел и назад" и какво мислите за изпита.
Аз лично съм доволна от себе си.
Аз лично съм доволна от себе си.
прочетох доста от това, което всички сте писали и съжалявам, ако ще повторя нечий въпрос, но кое е най-важното на устния изпит ? подобна тема на дискусия като тази на писмения изпит ли да очакваме ? честно казано не ми е ясно кое мнение се харесва и кое не.
не че е правилно да се говори за 2-рата стъпка, когато още дори не си направил първата..., но всеки тръгва с надежда
п.п по повод на друга тема от форума...изпитът по БЕЛ в УНСС отново съвпада с Журналистика писмен в СУ. тръгвам с убеждението, че трябва да се откажа от СУ, защото има само 120 места и приемът в УНСС ще е по-лесен, а всъщност да уча в СУ...е моя цел и мечта
прекалено трудно стана всичко...
не че е правилно да се говори за 2-рата стъпка, когато още дори не си направил първата..., но всеки тръгва с надежда
п.п по повод на друга тема от форума...изпитът по БЕЛ в УНСС отново съвпада с Журналистика писмен в СУ. тръгвам с убеждението, че трябва да се откажа от СУ, защото има само 120 места и приемът в УНСС ще е по-лесен, а всъщност да уча в СУ...е моя цел и мечта
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Като човек, минал през мелачката преди време, мога само да кажа, че темата е гадна. Ама много гадна.
Аз лично бих писала фейлетон, или поне бих се опитала. Но и това си е нож с 2 остриета. Какво писахте?
Аз лично бих писала фейлетон, или поне бих се опитала. Но и това си е нож с 2 остриета. Какво писахте?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Аз написах, че не сме за Европейския съюз и се обосновах. В първия момент темата ми се видя доста гадничка, но когато започнах да пиша, всичко си дойде на мястото.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
Хей, какви са ви впечатленията от днес?
Аз не знам какво да мисля. Отначало като чух темата, нищо не схванах, изпаднах в паника и мислех, че и 1 ред няма да напиша. После се посъвзех и ми дойдоха много идеи в главата. Писах, че сме като Бай Ганьо, че сме все още назад и колкото и да се стремим към икономическо развитие, към ЕС, няма да настигнем другите страни...Дадо примери...Писах, че е смешен фактът, че започна Европейското по футбол и не само, че не сме класирани да участваме, но и има скандал в България с ЦСКА. Писах около 4 страници, а вие?
Аз не знам какво да мисля. Отначало като чух темата, нищо не схванах, изпаднах в паника и мислех, че и 1 ред няма да напиша. После се посъвзех и ми дойдоха много идеи в главата. Писах, че сме като Бай Ганьо, че сме все още назад и колкото и да се стремим към икономическо развитие, към ЕС, няма да настигнем другите страни...Дадо примери...Писах, че е смешен фактът, че започна Европейското по футбол и не само, че не сме класирани да участваме, но и има скандал в България с ЦСКА. Писах около 4 страници, а вие?
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Lilita
- В началото бе словото
coolibri, как може да смяташ, че приемът в УНСС е по-лесен?!
никак не съм съгласна, но ти се заеш.
относно изпита, аз съм доволна от себе си. рискувах и писах в нестандартна форма, а дали съм избрала правилния подход, ще разбера като обяват оценките
иначе много се радвам, че мина тоя изпит!! един главобол по-малко.
относно изпита, аз съм доволна от себе си. рискувах и писах в нестандартна форма, а дали съм избрала правилния подход, ще разбера като обяват оценките
иначе много се радвам, че мина тоя изпит!! един главобол по-малко.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
аз изобщо не знам в каква форма съм писала...само ме е яд, че всички примери излязоха от главата ми в момента, в който чух темата, и до края на изпита се върнаха само два, които споменах съвсем бегло...иначе аз си харесвам работата...ама в повечето случаи това не е на хубаво
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.