Академия на МВР
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
- the empress
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР
^ На някои хора приключи преди да е започнало... 
- sharovski
- От дъжд на вятър
Брат,кви неща те питаха и какви отговори даде,че те скъсаха...лошо праят тея хора...в УНСС има "Икономика на отбраната и сигурността".Аз и там ще пробвам,пък каквото сабя покаже_Dimata_ написа:Айде момчета моето участие за академията приключи;( психарката реши, че не ставам за ченге мама и мръсна
казвайте това, което те искат да чуят
бал 24 - срам несрам - толкоз
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
Ами аз специално се наложи да остана на разговор с психолог заедно с още хора, които са ги питали най-тъпи неща като как са прекарали баловете или някви такива, а мен мама и мръсна ме подложи на кръстосан разпит от завършване на техникума до сега с най-малките подробности какво съм правил, какво работят приятелите ми, а като разбра, че никой от родата ми не е ченге ме заби с въпроса какво ме е накарало да стана ченге, а аз гледах да отговарям максимално задоволително и тя реши да ме закопае с въпроса ''Как смятам да си върша работата при условие, че полицията и престъпността са свързани по 1 или друг начин ''
аз отговорих, че ще си я върша съвестно и безкористно и тя ме скъса
аз отговорих, че ще си я върша съвестно и безкористно и тя ме скъса
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
-
ashkadarma
- В началото бе словото
На медицинския преглед задниците гледат ли ги,че ако ги гледат ще е голям срам?!
- sharovski
- От дъжд на вятър
Що ще е срам...я кажи,че ми стана интересно.ashkadarma написа:На медицинския преглед задниците гледат ли ги,че ако ги гледат ще е голям срам?!
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Как няма да е срам,бе 4овек?Ако се надупиш да те гледат ,няма ли да те е срам?-мен ще ме е.
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Не ги гледат,споко 
- sharovski
- От дъжд на вятър
Аз сега се чудя да ходя ли на изпитите или да си взема билетче за концерта на Лени...така или иначе няма да влизам в академията...
- arni
- В началото бе словото
колеги незнам майна кво гледат и кво не гледат на медецинския,ама на психото ного яко ша ни го.... 
681-докато го има света
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
arni НЕ ЗНАЕШ КОЛКО СИ ПРАВ 
-
sIsItYyy
- В началото бе словото
здравейте може ли тези които са минали до сега физическите и психото да ни просветят повече. Последно да сме честни или да отговаряме според това какво се очаква от нас много ли са объркващи въпростите .Толкова много се притеснявам
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да попитам този въпрос "някой от рода бил ли е ченге" немога да го разбера, ако е ченге имам по голям шанс да вляза или ... ?
Не се притеснявайте, важното на психото е да казваш истината, щото незнам как , но разбират. Аз минах мед.,физическия и психото. Ако някой има някои по-специални въпроси да пита.
А относно това дали имате роднини полицаи, мисля че не е от значение, щото напр. аз нямам
А относно това дали имате роднини полицаи, мисля че не е от значение, щото напр. аз нямам
Не знам дали имаш по-голям шанс да влезеш, но няма да е в твой интерес и да излъжеш. Нали не си забравил, че на всеки се прави предварително проучване, което включва точно ей такива неща като: какво работят родителите, братята, сестрите и т.н.ROBOKOP написа:Да попитам този въпрос "някой от рода бил ли е ченге" немога да го разбера, ако е ченге имам по голям шанс да вляза или ... ?
ggkrum, явно не си бил наясно къде точно отиваш, когато си кандидатствал. Академията не е "екшън" училище, където трябва да имаш занимания само по стрелби и бойни техники. Ако искаш да наблягаш на тези дисциплини, то в София стрелкови клубове и школи по бойни изкуства колкото щеш. А часовете са даже малко /като гледам какво учат другите университети, нашето е направо песен/.
И благорадя, че отъждествяваш понятията "грамотност" и "интелигентност" , защото по този начин излизам доста интелигентен, понеже претендирам, че съм прилично грамотен.
Не приемай постовете ми като заяждане, защото определено не е това. Подразних се от факта, че не се държиш много мъжки. Никой не те е набутал насила там, затова си носи кръста и не се оплаквай като баба.