DISTORMENT и ПРОПАГАНДА в О! Шипка на 10.10.2005 от 22:00 ч.

Архив на теми от "Студентски живот".
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

От добронамереност и услужливост хехе
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Sw1tched написа:От добронамереност и услужливост хехе
Странно, но аз се засрамих от слепотата си... А ти даже и с червено... Все пак мерси :) Не го видях, щото се зачудих как и аз не съм те видяла и аз, а уж гледам да не изпусна нещо :dontknow:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Първи курс ще съм, затова :)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами ще гледам да дойда на концертчето, ама не мога да кажа със сигурност сега.. зависи от някои работи :roll: но ще направя всичко възможно. от доста време искам да чуя Дистормънт на живо :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Vintersorg написа:
gitty написа: Успех на концерта и приятно прекарване от мен на всички =), с удоволствие бих отишла , ако издържах на такива децибели ама :roll: хихи
Ела бе! И мен тоя стил специално не ми е много любим...в смисъл..не съм слушал много кросоувър и подобни групи..но пък мисля, че си заслужава да чуя нещо ново...и родно! :twisted:

Mмм няма да мога съжалявамм :( , но пожелавам невиждан успех на Боби и много фенки :lol: Вече си представям как в скоро време ще излиза с тъмни очила под шапката 8) , за да не го познаят фенките хаха

п.с. вокалистът е мноу готин бе! Напомня ми Фред Дърст.. :happy9:
Изображение --> ИзображениеИзображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

е, мен ме кефи оня с дългата коса, макар че ми се вижда нещо нисичък...пък и като гледам сигурно съм му кака с 2-3 години,ако не и повече, не ми се ще да ме осъдят за педофилия :lol: Аааа, да...и съм омъжена :lol: :twisted:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

gitty написа:п.с. вокалистът е мноу готин бе! Напомня ми Фред Дърст.. :happy9:
наистина, има нещо общо с Фред - това е голям комплимент от моя страна btw, щото Фред ми е един от любимите изпълнители :notworthy:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Хехе, да не говоря от негово име ама това сигурно му е анти-идола :lol:
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Не го обичам, наистина.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей, вие двамата, надявам се да сте поканили някой с фотоапарат, който да ви снима по време на концерта. Но го помолете да ви снима вас, а не обстановката около вас. И не бягайте от обектива, а гледайте да попаднете в него :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Обичам да ми дават акъл за снимки.

........Не, всъщност не.
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Съжалявам, че е прозвучало така, но нямах намерението да давам акъл на когото и да било. Sorry!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Както и да е :) Снимки ще има със сигурност, и на групата, и на обстановката ;) И хора ще има, надявам се повече от обикновеното :P Ще се радвам да видя някой познат от форума или да се запозная с нови хора :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Е, както и да е момчета. Пожелавам ви да направите един незабравим концерт, пълен с незабравими положителни емоции, който да завърши с грандиозен успех! И... много фенки :wink:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Tripio написа:
gitty написа:п.с. вокалистът е мноу готин бе! Напомня ми Фред Дърст.. :happy9:
наистина, има нещо общо с Фред - това е голям комплимент от моя страна btw, щото Фред ми е един от любимите изпълнители :notworthy:

Fred Durst е готин, харесва ми стилът му и музиката му , жалко, че вокалистът на групата не го харесва лол. Тогава съжалявам, че сме те срванили с него лол ама аз пак си мисля , че си готин :P лол
Изображение --> ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”