Българска филология 07/08
Модератор: mebbeth
- nana_banana
- В началото бе словото
Re: Специалност Българска Филология 07/08
Много,много благодаря за отговора ти 
- pe-nelope
- В началото бе словото
- Специалност: българска филололгия
- Курс: завършил
той Гешев сам си развива въпроса. Асистентката най-реже и при нея трабва да си без засечка...
A friend in need is a friend indeed
- pe-nelope
- В началото бе словото
а за Възрожденската литература, който е писал курсова работа 5-6 без никакъв проблем. Професорът много реже....
- nana_banana
- В началото бе словото
pe-nelope написа:а за Възрожденската литература, който е писал курсова работа 5-6 без никакъв проблем. Професорът много реже....
Еееее,аз пък мислех, че е някакав готин и добър. Това значи ли, че ако той те отреже заминаваш. Най- странното ми е как ще изпита цял курс устно в един ден.
- Spacerunner
- В началото бе словото
- Специалност: Антропология и филология
Ще изпита, не се притеснявай за това. И аз се чудех миналата година, но се оказа възможно - до три-четири бяхме свършили. Професорът изпитва заедно с Александрова, което му спестява време.
Но наистина внимавайте какво говорите пред него, защото задава отвратителни въпроси и изисква страшно много. За едни неотговорен въпрос може да те прати да си ходиш. Върна... хм, може би половината курс за други дати и поправителната сесия. Вярно, че повечето искаха да минат само с "Възрожденците", но имаше и чели хора.
Да, съзнавам, че на никого не му е до повестите на Каравелов или "Мати булгари", имате моето пълно съчувствие. Пробвайте при Александрова, тя е много по-благосклонна, особено ако сте присъствали на упражнения.
Но наистина внимавайте какво говорите пред него, защото задава отвратителни въпроси и изисква страшно много. За едни неотговорен въпрос може да те прати да си ходиш. Върна... хм, може би половината курс за други дати и поправителната сесия. Вярно, че повечето искаха да минат само с "Възрожденците", но имаше и чели хора.
Да, съзнавам, че на никого не му е до повестите на Каравелов или "Мати булгари", имате моето пълно съчувствие. Пробвайте при Александрова, тя е много по-благосклонна, особено ако сте присъствали на упражнения.
Non nobis, Domine, non nobis
sed nomini tuo da gloriam.
sed nomini tuo da gloriam.
Колеги от 2 курс, много ви моля кажете датите за изпита по Руска л-ра и за Морфология-устен. Благодаря 

- nana_banana
- В началото бе словото
Зависи за коя група става въпрос, защото и на двата изпита сме по групи.
- nana_banana
- В началото бе словото
Ужасно! Аз съм чела повечето произведения,ама как се помни толкова много?! Плюс това цяла година четохме по Руска класическа. На тия изобщо не им пука. Само се ядосвам с тоя университет. Те искат да не спим, а да четем. Ако може и да не ядем, че и това отнема време.Spacerunner написа:Ще изпита, не се притеснявай за това. И аз се чудех миналата година, но се оказа възможно - до три-четири бяхме свършили. Професорът изпитва заедно с Александрова, което му спестява време.
- nana_banana
- В началото бе словото
На вниманието на БФ 2-ри курс: Изпитът по Възрожденска лит. (писмен) ще се проведе на 25.06., а устният- на 26.06. Професор Топалов измести датите с 1 ден по- рано.
- NuTellA
- Да живей словото
- Специалност: Българска Филология, задочно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Някой да знае нещо за изпитите за 1курс БФ задочно-ден, час, стая...Аз имам някакви дати, но не знам дали не са променени, защото съм ги взела от книжката, която ни дадоха в началото на годината
Благодаря предварително
Благодаря предварително
~ Когато сърцето е в повече, мозъкът не достига ~
- pe-nelope
- В началото бе словото
По руска, ако сте при Троев - трябва да сте чели произведенията и лекциите, друго не ви трябва. Той е пич и не се заяжда, но ако ви хване, че не сте чели - връща. За Морфологията- Ницолова си е дерт, но може и асистентите да изпитват. Лично аз минах при Ницолова с 6, но си знаех на 100%. Трябва да не се спичате, това е!INTERFEN написа:Колеги от 2 курс, много ви моля кажете датите за изпита по Руска л-ра и за Морфология-устен. Благодаря
хахаха аз питам за дати, бил съм на тея изпити, знам какво е, и сега пак ще бъда 

- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Стига мрънка деNuTellA написа:Някой да знае нещо за изпитите за 1курс БФ задочно-ден, час, стая...Аз имам някакви дати, но не знам дали не са променени, защото съм ги взела от книжката, която ни дадоха в началото на годината![]()
Благодаря предварително
10 юни - 9.00 - антична литература - кабинетът е на 4тия етаж в дъното, по коридорчето навътре...
20 юни - нз колко часа - Детска литература - и кабинет не знам, нищо не ми е ясно, ама казва ли ти някой...
--> за фонетиката се разбирайте допълнително с Жобов, на който му е останало =)
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- Nukta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
разбрах, че задочниците от БГ филология имат изпит при доц. Жобов на 16 юни
Да Ви попитам, я кажете нещо за Антична при проф. Хаджикосев сме, как изпитва... по езикознание сме при Данчева при нея как е?
по Антропология как е, при Холевич ?
Да Ви попитам, я кажете нещо за Антична при проф. Хаджикосев сме, как изпитва... по езикознание сме при Данчева при нея как е?
по Антропология как е, при Холевич ?
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness