Какво е мнението ви за подрастващите поколения...?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
...СЕГА да не прозвуча като някой пенсионер,НО наблюденията ми ме отвеждат към нелицеприятни заключения
Никакво уважение,да му се не види...едно девойче ми поиска съвет,аз се отзовах с удоволствие,а накрая и едно "Мерси" не и се откъсна от сърцето...ще кажате "Абе,голяма работа,ти за едно "Благодаря" ли си...?!"
...."Ами,да СЪМ"
П.П.Трябва да се прегледам...незабавно...

П.П.Трябва да се прегледам...незабавно...
The empires of the future are the empires of the mind.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нормално е да се "развиват" по-бързо от нас (сещате се какво имам предвид), ама е добре да бъде контролирано по някакъв начин тва развитие. брат ми е на 10. не пие, не пуши, не ходи по жени (те ходят по него
). псува не по-зле от мен, но знае кога да се сдържа. държа аз да съм му учител във всичко, добро или лошо - поне да знам че е моя заслугата/вината.
като цяло поколението пропада отрано.. но я се замислете, дали поколението преди нас е било като нас, на същата възраст?
като цяло поколението пропада отрано.. но я се замислете, дали поколението преди нас е било като нас, на същата възраст?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Подрастващото поколение е изцяло консуматорско и затъпяващо... Може да знае повече неща относно компютрите, срещуположния пол, телевизията, цигарите, алкохола, но не знае как да оцелее, не знае как да учи, не знае толкова много неща... По е мързеливо...
Например моят дядо е цяла четанка, знае доста езици, добре е с очите (понеже не използва компютър толкова често акто мен), умен е, знае какд а се справи в трудна ситуация, разсъждава добре... А сегашното поколение след 4-5 години ще прилича на прототип на нашите обичани американчета... Всичко, относно младото поколение е отрицателно...
О, да не забравим това, че всичкис е опитватда бъдат лидери, да командват, да са над другите, да лъжат... Те много бързос е учат от нашите грешки и започват да ги прилагат... но защо ли само от тях взимат?
Например моят дядо е цяла четанка, знае доста езици, добре е с очите (понеже не използва компютър толкова често акто мен), умен е, знае какд а се справи в трудна ситуация, разсъждава добре... А сегашното поколение след 4-5 години ще прилича на прототип на нашите обичани американчета... Всичко, относно младото поколение е отрицателно...
О, да не забравим това, че всичкис е опитватда бъдат лидери, да командват, да са над другите, да лъжат... Те много бързос е учат от нашите грешки и започват да ги прилагат... но защо ли само от тях взимат?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абсолютно! Това, което виждам напоследък, е кошмар. Имам чувството, че набор 86 бяха последните нормални хора наоколо. След това Чернобил си каза думатаHimera написа:Подрастващото поколение е изцяло консуматорско и затъпяващо... Може да знае повече неща относно компютрите, срещуположния пол, телевизията, цигарите, алкохола, но не знае как да оцелее, не знае как да учи, не знае толкова много неща... По е мързеливо...
Само влезте някой път във форума в teenproblem.net и попрочетете малко. Там в 1 тема питат дали еди кое си момче я харесвало, щото се запознало с нея в междучасието, а в друга тема пита дали е нормално да прави секс на 13 години и не е ли закъсняла...еми, какво да кажа, наистина съм потресена. От моите набори, ако някое момиче го направеше преди 17 години, беше обявявано едва ли не автоматично за курва (айде, някои на 16 им се разминаваше)...
Сега ако си на 18-19 и си девствен, лапетата могат да те направят на луд от подигравки
Просто не е истина...а колко са неграмотни, това е една друга тема, която не ми се ще да я захващам, че най ме е яд на неграмотни хора. Поне да не пишат сигОрно и НЕЗНАМ, че ми се доплаква. Айде, курви, курви...какво да ги направя, ама поне да се научат да пишат бе, основите на правописа се полагат 1-4 клас. Те и тогава ли са се е*али по градинки, не мога да разбера...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Е някой като почне да си вади такива генерални изводи направо ми пълни душата. Всичко свързано с подрастващите било отрицателно - ай сиктир! Какво ли са си казвали някои издивиди от по-стар набор за нес - ами същите простотии. Това, че в момента не бихте направили нещо, което по-младите го правят не значи, че когато сте били на техните години не сте го правили. А, Химера, тва за дядо ти - не ти ли мина през ум, че за да бъде той толкова начетен, да владее добре езици, да придобие такъв опит и мъдрост, са му били необходими доста години? Ти все едно критикуваш един ученик, че не е доктор на историческите науки например. Дай го малко по-оптимистично, според моите скромни наблюдения сред по-младите от нас (ех, кога остаряхме толкова, че да почнем да се броим за стари кучетаHimera написа:Подрастващото поколение е изцяло консуматорско и затъпяващо... Може да знае повече неща относно компютрите, срещуположния пол, телевизията, цигарите, алкохола, но не знае как да оцелее, не знае как да учи, не знае толкова много неща... По е мързеливо...
Ъъъ... накрая един офтопик... Колежке, случайно това лято да си посещавала един българо-австрийски летен колеж?
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
и какво ще ни кажеш???arielle написа:абееееее
ще кажа на кака крематориииииииииии
и на батко суърррдд..
ще кажа, че ме закачааашш![]()
а по темата, че са неграмотни - такива са, но искам да ви разкажа един случай, а вие сами си вадете заключенията:
Обстановка: късен следобяд,
Занимание: седя си в едно клубче на нет, спамвам си форума
Участниците: краен компютър аз в ролята на слушател, съседен до мен еднин младеж (видима възраст 12, 13 с уговорки) и няколко негови приятели.
Занимание2: Цъкат цеес-а и си говорят нещо, на което не обърнах внимание.
Действието: Влизат няколко момичета, на видима възраст нейде там и играещия се обръща към едното с думите: "Марина, казаха ми, че много хубаво си се целувала", при което те се разсмиват и излизат, а той се обръща към един от приятелите си: "верно ли се целува толкова хубаво", и след получения утвърдителен отговор, заявява убедено: "Довечера, ще я пробвам!"
тук вече се зачудих да се смея ли, или да се радвам, че не ставаше въпрос да я изчука, а само да се поцелуват на някоя пейка...
Случай 2:
историята стана преди около две години :
Един мой колега, запива си порядъчно в кръчмата, когато идва някаква негова далечна братвочедка (набор '90) с нейна съученичка и сядат на неговата маса. Лафят си, ръсят простотии наравно с него (което си е голямо постижение- бел. авт.) и той ги мисли за 16-17, съученичката му се натиска, той тъкмо си мисли евентуално вече да я закара в колата, когато по незнайно какъв повод я питал кой набор е и като чул комбинацията от 9 и 0, само се обърнал и престанал да им обръща внимание, при което чул и фразата: "не ме гелдай, че съм малка, знам си работата"...
на другия ден като ми го разказваше, още неможеше да се опомни...
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
няма да се Очудя, те в днешно време все такива го търсят, или както сестра ми се изказа - иска някой млад и хубав, който си търси някоя мадама да му харчи парите...pora_e_priqtel написа:Знае си работата а? Значи и тарифата си знае, то иначе кой бачка без пари?
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=51410
Това ми падна първо пред очите...супер смях, ама по-скоро е смях през сълзи, защото като се замисля, аз когато бях на 13 нито съм ходил на купони, нито съм се напивал като прасе, нито съм правил секс...то дори не съм почнал да маструбирам на 13, па те за секс ми приказват вече...абе напараво тези, които са родени след 1991 са Дедженарейшън Екс
Това ми падна първо пред очите...супер смях, ама по-скоро е смях през сълзи, защото като се замисля, аз когато бях на 13 нито съм ходил на купони, нито съм се напивал като прасе, нито съм правил секс...то дори не съм почнал да маструбирам на 13, па те за секс ми приказват вече...абе напараво тези, които са родени след 1991 са Дедженарейшън Екс

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
леле! Не!hazel написа:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=51410
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...