Момчета, нещо заспахте, да не се отказахте?
Хайде ще правим ли един форумски отбор по футбол???
Трипио, Ситибой, Илиян, Лъвчо, Леттус ийтър, Джим? Все футболисти сме се събрали, как ще се казва отбора?
Първо предложение - "PC Leons" с капитан Лъвчо
Не сме заспали сладурче,просто нещата на са както трябва.Имам предвид че вчера на спортното табло беше записано че от днес(04.10) ще можем да се записваме на тренировки...Е,аз живея точно до ст.Академик,отидох и ми казаха че трябвало на следващия ден да дойда!Много се ядосах....
Иначе тебе може да те взимаме за агитка на мачовете срещу другите университети.
Съжалявам,ама досега бях с грешното впечатление че си момиче.Не ми се сърди - просто аватара ти ме накара да мисля това.Относно схемата на игра - това подлежи на разискване...Надявам се всеки от нас да си намери подходящото място.
На записалите се - успех със футбола.
Ще се виждаме (може би)
Доколкото разбрах от Георги Игнатов (тренера по футбол) , организация ИМА.
Ще се проведе подбор в следващите 2 , 3 седмици.
Мачовете започват съвсем скоро.
Първият е със ВИАС (УАСГ)
Тренера изглежда сериозен.
Терена не е от най-добрите, но ще свърши чудесна работа.
Успех и до нови срещи.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
И аз днеска се записах на тренировките....Академик не е лош стадион - ритам там от години...Лятно време тревата е много гъста и като я окосят става супер,но есенно-зимно време тревата оредява много и става кално ако е валяло...
Ще се видим по-другата седмица в понеделник...!
Днес бях на тренировката. Горе-долу е добре. Тренерът е печен. Е, естествено не е перфектното място за тренировка - пред едната врата е такъв ров с кал, че човек неможе да мине, камо ли топката. Има и много бабуни, спирането на топката е трудно. Играхме на врати от конуси по ширина на терена, явно няма да се събираме за целия терен.
Не, понеже са по различно време
Вземи номера на тренера и ще го питаш по телефона кога да ходиш на стадиона
Знам, че във вторник е мача с ТУ
А вече играхме и с ВИАС (без мен обаче)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Хора, много живо ме интересува, къде се провеждата тренировките по футбол през зимата, понеже пропуснах последните няколко и сега невярвам да са на калната нива Академик???
За пореден път се разочаровам много сериозно от СУ и по конкретно от катедрата по СПОРТ. От 2-3 седмици издирвам треньора по футбол, но той като че ли е изпаднал вдън земя. Днес бях решил да направя, каквото мога и сериозно да се разтъся. Отивам в Ректората, там ми бяха казали - той тук работа няма, гледаш графика и отиваш на 4-ти километър. Отивам аз за 5-6-ти път на Академик, тоя път с надеждата, че ще е там. Естествено, няма го. Обикалях 1 час, докато намеря някой да питам. Казват ми - еми той тук вече неидва, търси го в катедрата по спорт. Абе с извинения, ама Е..Л съм ви на кирливата система. Аз за всичките си изпити не видях такъв зор, какъвто за един тъп подпис. Ама вече ми омръзна и ще се разправям на по-висша инстанция!!!!