Снуукър! Един велик спорт!
Модератори: ники, Methuselah
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Снуукър! Един велик спорт!
Айде да възродим тая тема, бе, хора... извадих я от забвението на 4-та страница чак!
Не знам какво съм писала по-рано, но това за мен наистина си е велика игра... моят "любим" любимец е пределно ясен (справка - подписът ми). Кой каквото ще да казва за него и колкото и да го плюят, че е сбъркан, ненормален, freak, Джекил и Хайд, не ми пука - той е единственият гений в тази игра в момента. Толкова добър, че чак да ти стане скучно, когато не се прави на идиот.
Освен него, харесвам и Ебдън (двата полюса, а?), Магуайър (ама че странно изглежда, написано на български!) и Матю Стивънс. От миналата година - и Али Картър, а тая година чак ми стана жал, че Рони го би на финала на Световното. Но нищо, Али и догодина ще бъде там... докато за Рони не е сигурно. То при него кога ли изобщо нещо е било сигурно...
Ако не сте забравили епичните битки в "Крисубъл" отпреди месец, споделете впечатления.
Самите вие играете ли, колко ви е бил максималният брейк (аз мога да се похваля с едно много... скромно... число, ама не ми се иска)?
Казано накратко, айде да си говорим за снукър.
Не знам какво съм писала по-рано, но това за мен наистина си е велика игра... моят "любим" любимец е пределно ясен (справка - подписът ми). Кой каквото ще да казва за него и колкото и да го плюят, че е сбъркан, ненормален, freak, Джекил и Хайд, не ми пука - той е единственият гений в тази игра в момента. Толкова добър, че чак да ти стане скучно, когато не се прави на идиот.
Освен него, харесвам и Ебдън (двата полюса, а?), Магуайър (ама че странно изглежда, написано на български!) и Матю Стивънс. От миналата година - и Али Картър, а тая година чак ми стана жал, че Рони го би на финала на Световното. Но нищо, Али и догодина ще бъде там... докато за Рони не е сигурно. То при него кога ли изобщо нещо е било сигурно...
Ако не сте забравили епичните битки в "Крисубъл" отпреди месец, споделете впечатления.
Самите вие играете ли, колко ви е бил максималният брейк (аз мога да се похваля с едно много... скромно... число, ама не ми се иска)?
Казано накратко, айде да си говорим за снукър.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Methuselah
- Легендарен флуудър
За мен е истинско удоволствие да гледам този спорт.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Sasko™
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
За първи път да съм на едно мнение с моя братGoogle написа:Ronnie O'Sullivan N1![]()
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Има два вида играчи на снукър- Рони и всички останали 
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
We want billiards/snooker in SU!!!

Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Към он Рони,
към он рони!
към он рони!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, хора, чули ли сте нещо за Рони през следващия сезон? Нали няма да си взема почивка? Щото имам някакви идеи да ходя на Световното през пролетта, та да не се окаже, че няма да го видя...
Вярно, че в сериите го няма, но то това се очакваше. Въпреки участието на много от другите звезди обаче, нивото е много ниско - хубаво, тренировка, ама чак пък толкоз...
Вярно, че в сериите го няма, но то това се очакваше. Въпреки участието на много от другите звезди обаче, нивото е много ниско - хубаво, тренировка, ама чак пък толкоз...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември